Arrows RC Marlin 64mm EDF jets PNP

Tuote nro
843256
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Radio-ohjattava ilma-alus, jossa on 64mm EDF-moottori
  • Tulee PNP (Plug-N-Play)
  • 40A ESC valmis 14.8V 4s Li-Po akuille
Tarjoushinta €2089,05 Normaalihinta €2199,00

Arrows RC Marlin 64mm EDF - Nauti suorituskykyisestä RC-lennosta!

. Tervetuloa radio-ohjattavien lentokoneiden jännittävään maailmaan Arrows RC Marlin 64mm EDF Jets PNP:n kanssa. Tämä vaikuttava RC-kone on varustettu EDF-moottorilla ja siinä on paljon ominaisuuksia, jotka tekevät lentämisestä nautinnollista. Sukelletaanpa siihen, mikä tekee tästä mallista ainutlaatuisen ja täydellisen jännittäviä lentokokemuksia etsiville harrastajille.

Tehokas EDF-moottori

. Yksi Arrows RC Marlinin vaikuttavimmista ominaisuuksista on sen EDF-moottori. EDF tulee sanoista Electric Ducted Fan ja edustaa edistyksellistä teknologiaa radio-ohjattavassa lennokkuudessa. Perinteisen potkurin sijasta tätä konetta pyörittää kanavaan koteloitu tuuletin, joka tarjoaa puhtaamman ja aerodynaamisemman profiilin. Esiasennettu 64 mm:n 11-lapainen tuuletin tuottaa vaikuttavan tehon ja suorituskyvyn, mikä tarjoaa realistisen ja tehokkaan lentokokemuksen. Eikä voi olla mainitsematta EDF-moottorin ääntä, joka muistuttaa oikeaa suihkumoottoria! EDF-moottorin voimanlähteenä on tehokas 2840, 3150KV harjaton moottori, jossa on 40A, XT60-liitäntäinen ESC, joka on valmis 14,8V 4s Li-Po:lle.

Kestävä EPO-rakenne

. Arrows RC Marlin on rakennettu kestävästä ja kevyestä EPO-materiaalista. EPO-vaahtomuovi on tunnetusti sekä kestävä että joustava, jolloin malli kestää erilaisia lentotilanteita ja lieventää kolhuja ja iskuja. Marlinin sileä ja virtaviivainen muotoilu tarjoaa vaikuttavan suorituskyvyn lisäksi myös visuaalisesti houkuttelevaa estetiikkaa ilmassa.

Helppo kokoonpano ja laadukkaat materiaalit

. Jotta kokemus olisi mahdollisimman sujuva, Arrows RC Marlin on suunniteltu PNP (Plug-N-Play) -kokoonpanolla. Tämä kokoonpanomenetelmä minimoi koneen kokoamiseen kuluvan ajan ja tarjoaa samalla vankan ja luotettavan rakenteen. Tarvitset vain liimaa ja ruuvimeisselin, jotka eivät sisälly toimitukseen.

RC-kone toimitetaan PNP-toimituksena

. Arrows RC Marlin toimitetaan PNP (Plug-N-Play) Tämä tarkoittaa sitä, että RC-kone toimitetaan osissa, mutta kaikki elektroniikka, kuten sevon, moottori ja nopeudensäädin, on valmiiksi asennettuna. Kone on kuitenkin koottava, tämä tapahtuu mukana olevan käyttöohjeen avulla. Kun kone on koottu, tarvitaan myös 2,4GHz 5-kanavainen radiojärjestelmä, 4s 14,8V Li-Po akku XT-60 liittimellä ja tasapainolaturi. Jos tarvitset näitä, tarjoamme edullisen paketin heti tuotekuvien alla.

Tämä on saatava valmiiksi: 2,4GHz radio vähintään 5 kanavalla, Li-Po 14,8V (4s) 2200-2800mAh 30C XT60 liitin ja 4s tasapainolaturi.

Arrows RC Marlin 64mm EDF Jets PNP on täydellinen valinta RC-harrastajille, jotka etsivät tehokasta, kestävää ja helppokäyttöistä mallia. Viimeisimmän EDF-moottoriteknologian, laadukkaiden materiaalien ja helpon kokoonpanon ansiosta Marlin on valmis tarjoamaan tuntikausia jännittävää lentämistä. Ota taivas haltuun ja anna Arrows RC Marlinin viedä RC-lentosi uusiin korkeuksiin!

Katsele videoita Arrows RC Marlin 64mm EDF -moottorista

.

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Sopiva Kokenut
Span 900
Pituus (mm) 995
Malli Ilma-alus
Moottori 2840, 3150kV
Moottorityyppi Harjaton
Laturi Ei mukana
Akun liittimen XT60
Tavaramerkki ArrowRC
Tavaramerkki nro AH009P

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Arrows RC Marlin 64mm EDF jets PNP
Arviosi

Relaterade Produkter