Tietosuojakäytäntö

Hobbexissa suhtaudumme yksityisyytesi hyvin vakavasti. Käsittelemme henkilötietojasi sovellettavan lain mukaisesti. Tämä käytäntö kuvaa kuinka keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi. Lisäksi kuvataan oikeutesi meitä kohtaan ja kuinka voit puolustaa oikeuksiasi.

Kokoelma

Voit antaa meille suoraan tai epäsuorasti tietoja itsestäsi monin tavoin, esimerkiksi kun vierailet verkossa, teet ostoksia suoraan meiltä tai jonkin jälleenmyyjän kautta.

Jotta voimme tarjota palveluitamme, meidän on kerättävä tietoja sinusta. Tiedot toimitetaan tai kerätään suoraan sinulta asiakkaalta tai jos vierailet jollakin verkkosivustollamme. Voimme myös kerätä tietoja kolmansilta osapuolilta. Kerättäviä tietoja ovat: Henkilökohtaiset ja yhteystiedot, Maksutiedot, Taloudelliset tiedot, Viestintä sinun ja Hobbexin välillä, Tiedot käyttäytymisestä ja maantieteellisestä sijainnista verkkosivustoillamme käydessään.

Johto

Sinusta kerättyjä tietoja käytetään palvelujemme tarjoamiseen ja sopimusvelvoitteiden täyttämiseen. Voimme käyttää tietojasi myös markkinointiin tai tiedoksi sinulle tuotteistamme ja palveluistamme. Lisäksi käytämme tietoja pohjana tuotteidemme ja palvelujemme edelleen kehittämiseen. Lue lisää evästeiden hallinnasta Cookies.

Kolmas osapuoli

Henkilötietoja voidaan käsitellä Hobbexin kumppaneilla siinä määrin kuin on tarpeen velvoitteidemme täyttämiseksi sinua kohtaan. Tietosi voidaan siirtää tai jakaa kolmansille osapuolille. Tällaisissa tapauksissa ryhdymme toimenpiteisiin varmistaaksemme, että henkilötietojasi käsitellään sovellettavan lain mukaisesti. Voimme siirtää tai jakaa tietojasi seuraaville kolmansille osapuolille: Viranomaiset - Hobbex voi toimittaa tarvittavia tietoja viranomaisille, kuten poliisiviranomaiselle, verovirastolle tai muille viranomaisille, jos niin vaaditaan laissa tai jos olet suostunut me teemme sen.

Emme myy henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmansille osapuolille, ellei meillä ole suostumustasi siihen.

Ulkomailla

Henkilötietosi on tarkoitus käsitellä EU: ssa / ETA: ssa, mutta poikkeuksellisissa tapauksissa toinen toimittaja tai alihankkija voi siirtää niitä EU: n / ETA: n ulkopuolisiin maihin ja käsitellä niissä. Toteutamme sitten kaikki kohtuulliset oikeudelliset, tekniset ja organisatoriset toimenpiteet varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja asianmukaisella suojaustasolla, joka on verrattavissa EU: n / ETA: n suojaan ja samalla tasolla.

Säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään vain niin kauan kuin se on tarpeen niiden tarkoitusten toteuttamiseksi, joihin ne on tarkoitettu, tai sovellettavien lakien ja asetusten mukaisten velvoitteiden täyttämiseksi.

Oikeudet

Yksityishenkilöillä on oikeus saada ilmaiseksi kerran kalenterivuodessa tietoja siitä, mitä henkilötietoja Hobbex käsittelee heistä. Tällaista rekisteriotetta koskevat pyynnöt on tehtävä kirjallisesti, ja hakijan on allekirjoitettava ne, ja niissä on oltava nimi ja sosiaaliturvatunnus. Rekisteriote lähetetään sitten rekisteröityyn osoitteeseen. Sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista tapauksissa, joissa ne eivät enää ole tarpeen siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty, ja jos ei ole oikeudellisia velvoitteita estää tietojen poistamista. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja Hobbexin hallinnollisesta avusta näiden oikeuksien saamiseen osoitteessa [email protected].

Tietosuojakäytännön muutokset

Jos muutamme tietosuojakäytäntömme, julkaisemme muutetun käytännön täällä muutoksen päivämäärän kanssa. Suosittelemme, että luet käytännön säännöllisesti.

Muutoksen päivämäärä 01/01/2021