Spektrum DX6e 6-Channel DSMX Transmitter

Tuote nro
SPMR6655EU
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Spektrum DX6e - 6-kanavainen radio DSMX:llä
  • Sisäänrakennettu muisti, monia asetusmahdollisuuksia
€280,90

Edistynyt 6-kanavainen radio - Spektrum DX6e

. Astu vertaansa vailla olevan hallinnan ja tarkkuuden maailmaan Spektrum DX6e 6-kanavaisella DSMX-lähettimellä. Sekä aloittelevien että kokeneiden lentäjien tarpeisiin suunniteltu DX6e tarjoaa ylivoimaista suorituskykyä ja helppokäyttöisyyttä, joka vie kauko-ohjauskokemuksesi uusiin korkeuksiin. Kuuden kanavan ansiosta DX6e antaa sinulle vapauden ohjata erilaisia lentokoneita ja ajoneuvoja. Olipa kyseessä sitten lentokoneet, helikopterit, lennokit tai muut mallit, DX6e antaa sinulle mahdollisuuden muokata ja hienosäätää ohjausta tarpeisiisi ja lentotyyliisi sopivaksi.

Kristallinkirkas 2,4 GHz:n signaali DSMX:llä

. DSMX-tekniikalla varustettu DX6e takaa kristallinkirkkaan signaalin ja vertaansa vailla olevan yhteyden lähettimen ja vastaanottimen välillä. Voit olla varma, että mallisi reagoi tarkasti jokaiseen komentoon, jopa haastavimmissa lento-olosuhteissa. Koe pitkän kantaman ja vakaa signaali Spektrumin DX6e:n avulla!

Käyttäjäystävällinen muotoilu ja pitkäikäinen suorituskyky

. Intuitiivisen ja helppokäyttöisen rakenteensa ansiosta DX6e sopii erinomaisesti sekä aloittelijoille että edistyneille lentäjille. Kirkkaan ja selkeän LCD-näytön avulla pääset helposti käsiksi kaikkiin tärkeisiin asetuksiin ja toimintoihin, ja ergonominen kahva tarjoaa mukavuutta pitkien lentojen aikana. DX6e on rakennettu kestämään ja tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä pitkään. Vankan rakenteen ja laadukkaiden komponenttien ansiosta voit olla varma, että lähettimesi tuottaa tuloksia lennosta toiseen!

Toimitetaan AA-paristoilla, mutta ei vastaanottimella

. Spektrum DX6e ei tule vastaanottimen kanssa, vaan se on ostettava erikseen. Löydät DX6e:lle sopivat vastaanottimet tämän tuotesivun "Lisävarusteet"-välilehdeltä.

Katso videoita Spektrum DX6e:stä täältä

.

.

Lisätietoja
Tyyppi Radio
Käytetään RC-vene, RC lentokone, RC-työkone, RC Drone
Kanavat (kpl) 6
Taajuus 2.4GHz
Vastaanottaja mukana Ei
Akku 4xAA (Included)
Tavaramerkki Spektrum
Tavaramerkki nro SPMR6655EU
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Spektrum DX6e 6-Channel DSMX Transmitter
Arviosi