Gens Ace IMARS D300 G-Tech RC-laturi white

Tuote nro
GEA300WD300-EW
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Gens Ace RC laturi Imars D300
  • G-Tech-tekniikka helpottaa lataamista
  • Tehokas 300W AC-teho, DC 350W x2
€149,90
Laddare + Tillbehör

Löydä Genin Ace iMars D300 G-Tech RC -laturin teho ja mukavuus!

Oletko intohimoinen RC-harrastaja, joka etsii täydellistä laturia pitämään akut huippukunnossa? Gen's Ace iMars D300 G-Tech RC -laturi on vastaus tarpeisiisi! Huipputeknologian ja tehokkaan suorituskyvyn ansiosta tämä laturi vie RC-kokemuksesi uusiin ulottuvuuksiin. iMars D300:n sivulla on USB-portti, jolla voit ladata esimerkiksi puhelintasi, tämä portti tuottaa 5V 2A. AC-tulo antaa laturille yhteensä 300W kahdella kanavalla. DC-tulo antaa laturille 350W x 2, eli 350W / kanava.

Mikä on Gens Acen G-Tech?

G-Tech on Gens Acen innovatiivinen teknologia, joka mullistaa RC-harrastajien akkujen latauksen. G-Techin avulla saat latausratkaisun, joka on helppokäyttöinen, turvallinen ja uskomattoman tehokas. Teknologian ansiosta voit sanoa hyvästit monimutkaisille asetuksille ja aikaa vieville toimenpiteille. G-Tech tarjoaa plug-and-play-kokemuksen, joka säästää aikaa ja poistaa inhimillisen virheen riskin. Yksinkertaisesti sanottuna, kytket RC-akun, jossa on G-Tech-teknologia, tähän RC-laturiin ja laturi tunnistaa RC Li-Po -akun välittömästi, kun kytket tasapainopistokkeen laturiin ja tekee kaikki asetukset, jotka ovat parhaita kyseiselle akulle. Jos RC-akustasi puuttuu G-Tech, voit luonnollisesti käyttää tätä RC-laturia, mutta silloin sinun on asetettava laturi itse sen mukaan, miten haluat ladata RC-akun.

Miksi valita Gen's Ace iMars D300 G-Tech RC-laturi?

Miksi valita Gen's Ace iMars D300 G-Tech RC-laturi? Tehokas suuritehoinen RC-laturi - Maksimiteholla 300W (AC) ja 2x350W - 700W (DC) iMars D300 lataa akut nopeasti, olitpa sitten kotona tai kentällä. iMars D300 on yhteensopiva useiden eri akkutyyppien kanssa, mukaan lukien LiPo, LiHV, LiFe, NiMH, NiCd ja Pb, mikä tekee siitä monipuolisen kumppanin kaikille RC-laitteillesi. Selkeän ja intuitiivisen LCD-näytön avulla latausprosessia on helppo seurata. Selkeiden merkkien ja käyttäjäystävällisten hallintalaitteiden ansiosta myös aloittelijat voivat käyttää laturia helposti. Kahden riippumattoman latauskanavan ansiosta voit ladata kahta akkua samanaikaisesti, mikä säästää aikaa ja mahdollistaa nopean paluun toimintaan.

Tämän mukana tulee laturi

IMars D300 G-Tech -laturin mukana toimitetaan käyttöohje, virtajohto ja latauskaapelit. Mukana toimitetaan latauskaapelit T-liittimellä (Deans) sekä EC3 ja EC5. Latauskaapelit liitetään laturin XT60-pistorasiaan. Jos RC-akkuissasi on eri liitin kuin XT60, EC3, EC5 tai T-liitin (Dean), sinun on ostettava toinen latauskaapeli, jossa on oikea liitin. Sopivat latauskaapelit ja muut tarvikkeet löydät "Tarvikkeet"-välilehdeltä täältä tuotesivulta.

Muista tämä!

Lataa aina tulenkestävässä paikassa, käytä aina latauslaukkua ja lataa aina valvonnan alaisena. Varo AINA! Varmista, että laturissa on oikeat asetukset, kun lataat RC-akkuja. Kun lataat Li-Po/Li-Ion tai muita litiumakkuja, kytke aina molemmat kaapelit RC litiumakusta.

Yhteenveto

Genin Ace iMars D300 G-Tech RC-laturi on enemmän kuin pelkkä laturi - se on vallankumous RC-lataustekniikassa. G-Techin avulla saat täydellisen yhdistelmän nopeutta, turvallisuutta ja yksinkertaisuutta. Astu akkujen latauksen tulevaisuuteen ja koe ero itse. Anna RC-ajoneuvollesi sen ansaitsema teho Genin Ace iMars D300 G-Tech RC-laturilla - ehdoton kumppanisi kilparadalla ja harrastehuoneessa! Osta omasi jo tänään ja koe ylivoimainen suorituskyky ja mukavuus, jonka vain Gens Ace voi tarjota. Gens Ace iMars D300 G-Tech RC Chargerin avulla olet aina valmis seuraavaan ajoon!

Katso seuraavat videot, joissa on lisätietoja Gens Ace iMars D300 G-Techin kanssa

Lisätietoja
Tyyppi Chargers
Latauspistoke 2 x XT60
Akkutyyppien lataaminen: Li-Po/Li-Ion/Li-Fe/LiHV (1-6s), NiMH/NiCd (1-15Cell)
Input 100-240V
DC Input 7-30V
Output 0,1-16
extra_charing_cables 2 x XT60 (naaras) ja EC3 (uros) välillä, 2 x XT60 (naaras) ja EC5 (uros) välillä, 2 x XT60 (naaras) T-liittimeen (uros)
Tavaramerkki Gens Ace
Tavaramerkki nro GEA300WD300-EW

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Gens Ace IMARS D300 G-Tech RC-laturi white
Arviosi

Relaterade Produkter