Ostoehdot

Tilaaminen

Voit tehdä tilauksia Internetin kautta osoitteesta www.hobbex.fi.

Ikäraja

Etämyynnin ikäraja on 18 vuotta. Jos olet alle 18-vuotias, vaaditaan vanhemman allekirjoitus.

Maksutavat ja palkkiot

Verkkokaupassa tarjoamme maksuja, kuten laskut, erät, suorat maksut pankin kautta, pankkikortit ja luottokortit Klarnan maksupalvelun kautta. Lisätietoja Klarnan kautta suoritettavasta maksusta - katso Kassa ja Klarnan Palveluehdot. Kaikki tapahtumat, ostot sekä tilauksen palautukset ja hyvitykset menevät Klarnan kautta.

Hinnat

Kaikki Hobbexin hinnat ovat euroina ja sisältävät 24% arvonlisäveron.

Voimassaoloaika ja julkaisuvirheet

Pidätämme oikeuden tehdä hintamuutoksia, hintavirheitä, osakemuutoksia ja teknisiä virheitä verkkosivustolla, selaimessa, verkossa ja palvelimissa. Pidätämme oikeuden korjata tuotetekstit, kuvat ja hinnat, jotka on kirjoitettu tai tulostettu väärin verkkosivustolla tai painetussa aineistossa. Pidätämme oikeuden tuotteiden lopettamiseen tai loppuunmyyntiin.

Lunastamattomat paketit

Jos et noutaa tilaamiasi tavaroita, Hobbex pidättää oikeuden veloittaa asiakkaalta maksun, joka vastaa tilauksestamme aiheutuneita kustannuksia, ja 25 € hallintomaksun, joka sisältää arvonlisäveron. Ennen tämän maksun maksamista et valitettavasti voi tilata uusia tuotteita.

Toimitukset

Jos tilattuja tuotteita on varastossa, lähetämme tilauksesi normaalisti 1-2 työpäivän kuluessa varastostamme. Toimitusajat voivat kuitenkin vaihdella tuotekohtaisesti, joten tarkempi toimitusaika on tuotesivulla. Toimitus tapahtuu Suomen sisäisiin paikkoihin (ei Ahvenanmaalle).

Kuljetusvauriot

Jos kuljetuksessa on vaurioita, valittaa lähetyksestä viipymättä toimittajalle (josta noutasit paketin). Näkyvien vaurioiden perusteella on katsottava kuljetusvaurio.

Peruutusoikeus (14 päivää) ja avoin osto (30 päivää)

Hobbexilla sinulla on aina 14 päivän peruutusoikeus verkkokaupan kautta ostettuihin tuotteisiin tavaroiden vastaanottopäivästä alkaen. Kun olemme saaneet tuotteen ja pakkauksen takaisin ja todenneet, että ne ovat uudessa kunnossa, hyvitämme 30 päivän kuluessa tuotteesta maksamasi summan ja palkkiot. Jos kuitenkin tilaat enemmän tuotteita kuin palautamasi tuotteet, emme palauta maksuja, koska palkkiot ovat samat riippumatta siitä, kuinka monta tuotetta olet tilannut. Palautettujen tavaroiden on oltava olennaisesti muuttumattomina ja alkuperäispakkauksessa. Lasku / lähetyslomake on aina liitettävä peruutusostokseen. Pakkaa tuote hyvin, koska sinä asiakkaana olet vastuussa paluukuljetuksen riskeistä ja kustannuksista.

Sinulla on oikeus 30 päivän avoimeen ostoon. Tämän soveltamiseksi ostamasi tuotteen pakkauksen on oltava ehjä. Jos tuotteen pakkaus on avaamaton, voit palauttaa tuotteen 30 päivän kuluessa ja saada rahasi takaisin. Jos pakkaus on rikki, avointa ostoa ei sovelleta.

Paluuosoite peruutusostosta:
Hobbex c/o Almroths,
Linnégatan 22
SE-602 23 Norrköping

Lähetä aina lähetysluettelon mukana ja palauta hyvin pakattuna pakkauksiin alkuperäisen pakkauksen lisäksi.

Valitus

Ota meihin yhteyttä, ennen kuin palautat tuotteen osoitteeseen [email protected] ja ilmoita artikkelin numero, tuotteen nimi, ostopäivä, toimitus- / tilausnumero, mikä on vialla ja täydellinen osoitteesi. Palaamme sitten sinulle lisäohjeet. Jos sinua pyydetään lähettämään tuote meille, palautamme kuljetusasiakirjan, jota käytetään valituksessa. Emme voi taata meille palautettujen tuotteiden vastaanottamista ilman ennakkotietämystämme, joten emme voi ottaa vastuuta näistä. Lähetä aina lähetysluettelon mukana ja palauta hyvin pakattuna pakkauksiin alkuperäisen pakkauksen lisäksi.

Viallinen tai virheellisesti lähetetty tuote toimitettaessa tulee palauttaa 14 päivän kuluessa. Valitukset, jotka tapahtuvat kahden kuukauden sisällä ostosta, lasketaan aina kohtuulliseksi ajaksi. Jos haluat rahaa takaisin tuotteelle, tämä lasketaan nosto-ostokseksi, katso tiedot kohdasta "peruuttamisoikeus".

Tietosuojakäytäntö

Katso erillinen sivu, jos haluat osallistua Hobbexin tietosuojakäytäntöön.

Muutokset ostoehdoissa

Jos muutamme ostoehtojamme, julkaisemme muutokset täällä muutoksen päivämäärän kanssa. Suosittelemme, että luet käyttöehdot säännöllisesti.

Ehdot päivämäärä 01/01/2021