GT Power C6D PRO Mini monilaturi

Tuote nro
843665
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Tehokas ja kompakti RC-monilaturi
  • Lataa mm. 1-6s Li-Po/Li-Ion/Li-HV ja 1-15cell NiMH-akkuja
  • Latausteho jopa 12A, AC (100W)/300W DC
  • Liitä laturi älypuhelimeen ja saat paremman kontrollin lataukseen
€54,90
Laddare + Tillbehör

Nopea ja tehokas pieni RC-laturi - GT Power C6D Mini PRO

Tutustu GT Power C6D Mini Pro AC/DC RC-akkulaturin tehoon ja monipuolisuuteen, joka on täydellinen ratkaisu kaikkiin akkujen lataustarpeisiisi! Tämän laturin vaikuttava kapasiteetti on 100W AC- ja 300W DC-akulle, ja se on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa ja tehokasta latausta monille erilaisille akkutyypeille. Oletpa sitten vannoutunut RC-harrastaja tai tarvitset vain luotettavan laturin harrastusprojekteihisi, GT Power C6D Pro on täydellinen valinta.

GT Power C6D Mini PRO

Tämä on PRO-versio suositusta GT Power C6D Mini -mallistamme, uutuutena PRO-mallissa on, että se voi ladata jopa 12A, 1-6s Li-Po, 1-15c NiMH. Sen AC-teho on 100W ja DC:llä jopa 300W. PRO-malli voi myös muodostaa yhteyden älypuhelimeen bluetoothin välityksellä, lataa GT Charger -sovellus, joka on saatavilla siellä, missä sovelluksia on saatavilla. Sovelluksen kautta voit asettaa nykyisen akun latausasetukset, seurata, miten kennot tekevät ja ladataan, saat yksinkertaisesti paremman yleiskuvan siitä, miten lataus sujuu ja miten RC-akku tekee. Jos asetat kaiken mieluummin manuaalisesti suoraan laturissa laturin painikkeiden ja näytön kautta, se toimii hienosti!

Google Play - Android GT Charger App

iOS APP Store - iPhone GT Charger App

C6D Pro Minin ominaisuudet ja edut

GT Power C6D Pro on varustettu sekä vaihtovirta- (100-240V) että tasavirtatuloilla (11-26V), joten voit ladata akkuja joustavasti missä tahansa. Maksimitehon ollessa 100W AC-virralla ja huikean 300W DC-virralla voit olla varma, että RC-akkujasi ladataan nopeasti ja tehokkaasti. Lataatpa sitten LiPo-, LiFe-, NiMH- tai PB-akkuja (lyijyhappoakkuja), GT Power C6D Pro varmistaa, että akkusi ovat aina huippukunnossa. Voit helposti tarkistaa laturista, mikä on Li-XX 2-6s -akkujesi kunkin kennon voltti, sekä nähdä kennojen välisen sisäisen vastuksen (IR).

Latauskaapelit ja tarvikkeet GT Power C6D PRO:lle

GT Power C6D Mini Prossa on XT60-liitin (uros) ja 2-6 kennon XH-liitin tasapainolatausta varten. C6D Pro Mini toimitetaan ilman latauskaapeleita, joten jos sinulla on RC-akkuja, joissa on eri liitin kuin XT60, löydät latauskaapelit useammille RC-akkujen liittimille "Tarvikkeet"-välilehdeltä täältä tuotesivulta, josta löydät myös latauspusseja, joita kannattaa aina käyttää RC-akkuja ladattaessa.

Uusi ominaisuus: FB-DIS DC:n kautta

Jos RC-laturi on kytketty DC-tuloon, tämä RC-laturi voi purkaa akkuja siirtämällä virtaa purettavasta akusta syötettävään akkuun (DC). Tämä parantaa merkittävästi purkaustehokkuutta, sillä muunnosaste on 95 %. Tämä tarkoittaa, että C6D PRO Mini voi purkaa jopa 12A (300W) tässä FB-DIS-tilassa.

Käyttäjäystävällinen muotoilu

GT Power C6D Prossa on intuitiivinen ja helppokäyttöinen LCD-näyttö, jonka avulla lataustilan seuranta ja asetusten säätäminen on helppoa. Selkeä ja informatiivinen näyttö näyttää tärkeät tiedot, kuten jännitteen, virran, latausajan ja kapasiteetin, tehden latausprosessista yksinkertaisen ja vaivattoman. C6D Pro Mini tukee myös servotestausta, renkaiden/akkujen lämmittimiä ja moottorin sisäänajotoimintoa.

Lataa aina valvotusti ja turvallisesti

Varmista AINA, että lataat akkua oikein oikeilla asetuksilla (lataa Li-Po tasapainossa) ja kytke RC-akku AINA oikein. Lataa AINA paloturvallisessa paikassa valvotusti. ÄLÄ KOSKAAN lataa, jos olet matkalla tai nukut. Varmista, että sinulla on toimivat savuhälyttimet ja oikea palosammutin lähellä, tämä koskee kaikkea RC-akun lataamista. Jos haluat saada RC-akut kauemmas laturista, suosittelemme latauskaapelin ja XH-jatkojohdon 2-6s käyttöä, käytä aina vähintään yhtä latauslaukkua/-laatikkoa latauksen aikana.

Katsele videoita GT Power C6D Pro MINI:stä

Lisätietoja
Tyyppi Chargers
Latauspistoke 1 x XT60
Akkutyyppien lataaminen: Li-Po/Li-Ion/Li-Fe (1-6s), NiMH/NiCd (1-15Cell), Pb (2-20V)
Input 100-240V
DC Input 12V
Output 0.1-12A (100W AC, 300W DC)
Tavaramerkki G.T.Power
Tavaramerkki nro No.182

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:GT Power C6D PRO Mini monilaturi
Arviosi