XFly T-7A Red Hawk 64mm PNF

Tuote nro
843155
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Nyt unelma omasta suihkukoneesta voi toteutua
  • 12-lapainen EDF-turbiini, jossa on paljon tehoa ja mahtava melu
  • Ikonisen amerikkalais/ruotsalaisen T-7-suihkukoneen mittakaavallinen kopio
€229,90
Köp med Radioutrustning, batteri och laddare

Suuri kevyt EDF RC-Jet

. Me Hobbexilla voimme vihdoin ylpeinä esitellä ensimmäisen EDF-suihkumoottorilla varustetun lentokoneemme. Xfly T-7A Red Hawk on helposti lennettävä suihkukone sekä aloittelijoille että kokeneemmille lentäjille, jopa niille, joilla on vain vähän EDF-kokemusta. RC-kone on myös mittakaavakopio ruotsalaisesta/amerikkalaisesta T-7-koneesta.

EDF

. EDF (Electric powered ducted fan) tarkoittaa, että lentokoneen voimanlähteenä on sähköinen suihkuturbiini. Tämä antaa enemmän tehoa ja viileämmän lentokokemuksen. Tietenkään ei pidä unohtaa myöskään turbiinin upeaa ääntä. Xfly T-7A Red Hawk -mallissa on EDF-moottori, jossa on 64 mm:n turbiini, jossa on 12 siipeä. Moottori on 4S yhteensopiva harjaton moottori, jota ruokkii 40A ESC. Tämä antaa raakaa tehoa, joka tekee koneesta erittäin nopean.

laskeutumisvälineet

. Laskuteline on kiinteä rakenne, jossa on ohjattava etupyörä helpottamaan rullausta laskeutuessa ja noustessa. Pyörät on suunniteltu laskeutumista varten ruoholle, asfaltille tai vastaaville pinnoille. Voit myös poistaa laskutelineen, jos haluat saavuttaa korkeampia nopeuksia ilmassa, mutta silloin kone on heitettävä pois lentoonlähdössä ja laskeuduttava pehmeästi nurmikolle.

Koneen tausta

. Xfly T-7A on pienoismalli Boeing Saab T-7 Red Hawkista, ruotsalais-amerikkalaisesta harjoituskoneesta. Kone kehitettiin Saabin ja Boeingin yhteistyönä, ja vuonna 2018 Yhdysvaltain ilmavoimat päätti aloittaa T-7:n käytön vanhan Northrop T-38 Talonin sijaan.

Helppo koota

. Kone toimitetaan osittain purettuna, mutta se on helppo koota mukana tulevan ohjekirjan avulla.

Toimitettu PNF

. Xfly T-7A toimitetaan PNF (Plug-N-Play) eli RC-kone toimitetaan ilman lähetintä, vastaanotinta, akkua ja akkulaturia. Me Hobbexilla olemme kuitenkin tehneet asian helpoksi ja valinneet yllä olevaan pakettiin komponentit, joiden ostamista suosittelemme.

Yhteenveto

. Xfly T-7A on täydellinen tie EDF-lentämiseen, josta on tullut viime vuosina valtavan suosittua. Suihkukone ei ole vain kaunista katseltavaa, vaan sen hämmästyttävä moottori tarjoaa loistavaa suorituskykyä ja taatun adrenaliinikokemuksen.

Katso tämä video XFly T-7A Red Hawkista

.

.

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Sopiva Kokenut
Span 750
Pituus (mm) 960
Malli Ilma-alus
Moottori 2840 3200kV
Moottorityyppi Out-runner Brushless
Potkurin koko (cm) 6,4
Laturi USB (mukana)
Akku Rekommenderat: 14,8V 4s 2200-3000mAh (Medföljer ej)
Akun liittimen XT60
Tavaramerkki X-Fly
Tavaramerkki nro XF103P

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:XFly T-7A Red Hawk 64mm PNF
Arviosi