Spektrum iX14 14-Channel DSMX Transmitter

Tuote nro
SPMR14000EU
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Edistyksellinen 14-kanavainen radio DSMX:llä ilman vastaanotinta
  • Monia toimintoja ja asetuksia
  • Ihanteellinen radio-ohjattuun lentämiseen
€1099,90

Kokeile radio-ohjauksen seuraavaa tasoa Spektrum iX14 14-kanavaisella DSMX-lähettimellä

. Mullista radio-ohjauskokemuksesi Spektrum iX14 14-kanavaisella DSMX-lähettimellä. Ylivoimaisen teknologian ja edistyksellisten ominaisuuksien ansiosta tämä lähetin vie lento- tai ajoseikkailusi uusiin korkeuksiin. Tutustutaanpa siihen, miksi iX14 on ehdoton valinta suorituskykyä ja tarkkuutta tavoittelevalle harrastajalle.

14 kanavaa rajattomaan hallintaan

. Vaikuttavan 14 kanavansa ansiosta Spektrum iX14 tarjoaa vertaansa vailla olevan hallinnan ilma- tai maa-ajoneuvollesi. Enemmän kanavia tarkoittaa laajempaa valikoimaa asetuksia ja räätälöintejä, mikä johtaa räätälöidympään ja yksilöllisempään lento- tai ajokokemukseen. Olitpa sitten kokenut pilotti, joka tarvitsee hienosäätöä, tai aloittelija, joka tutkii erilaisia lentotyylejä, iX14 antaa sinulle joustavuutta, jota tarvitset tavoitteidesi saavuttamiseen.

Värikäs ja selkeä kosketusnäyttö

. Yksi Spektrum iX14:n vaikuttavimmista ominaisuuksista on sen värikäs ja selkeä näyttö. Korkean resoluution kosketusnäyttö tarjoaa intuitiivisen ja helppokäyttöisen käyttöliittymän, jonka avulla on helppo navigoida eri asetuksissa ja vaihtoehdoissa. Olipa kyse sitten servojen säätämisestä tai akun varaustason seurannasta, eläväinen näyttö tarjoaa saumattoman ja miellyttävän käyttökokemuksen. IX14:n näytön avulla sinulla on kaikki tarvitsemasi tiedot aivan käden ulottuvilla, joten voit hallita ajoneuvoasi täydellisesti.

Laaja-alaiset räätälöintimahdollisuudet

. Spektrum iX14 tarjoaa laajan valikoiman räätälöintivaihtoehtoja, joiden avulla voit räätälöidä ja optimoida radio-ohjauskokemuksesi täydelliseksi. Lisäksi voit helposti tallentaa ja ladata erilaisia asetusprofiileja eri ajoneuvoja tai lentotyylejä varten, jolloin voit helposti vaihtaa eri kokoonpanojen välillä menettämättä henkilökohtaisia mieltymyksiäsi. Jopa 10 lentotilaa.

Innovatiivinen langaton liitettävyys

. Spektrum iX14:n avulla saat paitsi kehittyneet radio-ohjausominaisuudet, myös innovatiivisen langattoman yhteyden, joka vie mukavuuden seuraavalle tasolle. Sisäänrakennettujen langattomien ominaisuuksien avulla voit helposti päivittää tai ladata mallin asetukset suoraan lähettimeen ilman hankalia johtoja tai monimutkaista prosessia. Tämä tarkoittaa, että iX14-lähettimesi on aina ajan tasalla uusimman tekniikan ja ominaisuuksien kanssa, jotta voit maksimoida suorituskykysi ja nautintosi.

Kompakti ja ergonominen muotoilu

. Spektrum iX14 yhdistää edistyksellisen teknologian kompaktiin ja ergonomiseen muotoiluun, joka sopii täydellisesti pitkiin ja mukaviin käyttösessioihin. Ergonominen muoto ja hallintalaitteet vähentävät väsymystä ja epämukavuutta pitkien lento- tai ajosessioiden aikana, jolloin voit keskittyä seikkailuun. Kompaktin kokonsa ansiosta sitä on myös helppo kuljettaa ja säilyttää, joten se on täydellinen valinta sekä koti- että kenttäkäyttöön.

Sisältää

.

- Spektrum ix14 -radio

.

- USB-latauskaapeli

.

- kuusiokoloavain

.

- Pieni laukku lisävarusteiden säilytykseen

- Pieni laukku lisävarusteiden säilytykseen

- Kova styrox-laatikko säilytystä varten

.

Yhteenveto

. Erinomaisen hallinnan, eloisan näköisen näytön, laajojen viritysvaihtoehtojen ja innovatiivisen langattoman liitettävyyden ansiosta Spektrum iX14 14-kanavainen DSMX-lähetin on äärimmäinen radio-ohjausratkaisu suorituskykyä ja tarkkuutta tavoitteleville harrastajille. Olitpa sitten kokenut ohjaaja tai aloittelija, iX14 vie lento- tai ajoseikkailusi uusiin jännityksen ja nautinnon korkeuksiin. Tutustu nyt ja huomaa ero itse! Mukana ei ole vastaanotinta, mutta tälle radiolle sopivat vastaanottimet löytyvät tämän tuotesivun "Lisävarusteet"-välilehdeltä.

Katso seuraavat Spektrum iX14:stä kertovat videot

.

Lisätietoja
Tyyppi Radio
Käytetään RC lentokone, RC-työkone, RC Drone
Kanavat (kpl) 14
Taajuus 2.4GHz
Vastaanottaja mukana Ei
Tavaramerkki Spektrum
Tavaramerkki nro SPMR14000EU

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Spektrum iX14 14-Channel DSMX Transmitter
Arviosi