UDIRC UD018 Muscleboat brushless

Tuote nro
843382
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Todella kova radio-ohjattava vene 57cm!
  • Harjaton moottori, tehokas 3s ESC
  • Säädettävä huippunopeus jopa 40km/h
€199,90
Paket pris, AA-batterier, Extra batteri & laddpåse

Löydä UDIRC UD018 harjattoman RC-veneen jännitys - Nauti korkeasta nopeudesta vesillä!

. Astu radio-ohjattavien veneiden maailmaan UDIRC UD018 RC Brushless -muskeliveneen avulla. Tässä uraauurtavassa harjattomassa RC-veneessä yhdistyvät teho ja suorituskyky ja se tarjoaa adrenaliiniryöppyjä vesillä, joita et pian unohda. Vaikuttavalla jopa 40 km/h huippunopeudella tämä 3s 11.1V Li-Po -valmis RC-vene vie sinut henkeäsalpaavalle matkalle aaltojen yli. Tämän 57 cm pitkän, V-muotoisen rungon ja vihreän värin sekä LED-valojen ansiosta tämä radio-ohjattava vene herättää varmasti huomiota!

Hauska, vauhdikas seikkailu kaikille

. UDIRC UD018 RC-vene on täydellinen valinta sekä aloittelijoille että kokeneille harrastajille. Aloittelijat arvostavat radio-ohjauksen säädettävyyttä, jonka ansiosta venettä on helppo ohjata vaikeuksitta. Kun huippunopeutta voidaan säätää 0-100 %, voit lisätä nopeutta vähitellen, kun tunnet olosi mukavaksi, mikä tekee tästä erinomaisen harjoittelualustan niille, jotka ovat vasta-alkajia RC-veneiden maailmassa.

Tehokas elektroniikka

. Vaikuttava harjaton moottori ei tarjoa vain erinomaista nopeutta, vaan myös luotettavaa ja tasaista suorituskykyä yhdessä harjaton vesijäähdytteisen nopeudensäätimen (ESC) kanssa. Tuloksena on vene, joka ei ainoastaan saavuta vaikuttavia nopeuksia, vaan tarjoaa myös pitkäaikaista suorituskykyä, joka kestää pitkään. UD018:ssa on myös XT60-liitin, jonka avulla voit helposti ostaa ja käyttää useita muita 3s 11.1V akkuja samalla liittimellä, mukana tulevan akun mitat ovat noin 133x37x19mm.

RC Boat hyödyllisillä ominaisuuksilla

. Yksi UDIRC UD018:n vaikuttavimmista ominaisuuksista ei ole pelkästään sen muokattavissa oleva huippunopeus. Mutta myös kyky kääntää vene ympäri, jos se kaatuu järvellä, yksinkertaisesti painamalla kaasua 2-3 kertaa, vene kääntyy suoraan ympäri ja lähtee liikkeelle! Laatu ja kestävyys ovat UDIRCille keskeisiä, eikä UD018 RC Brushless Boat ole poikkeus. Tukeva rakenne ja laadukkaat materiaalit takaavat, että veneesi kestää kovia ja ankaria olosuhteita. Kruisailitpa sitten lasisella vedellä tai haastat aallot tuulisena päivänä, voit luottaa UDIRC UD018 -veneesi luotettavaan suorituskykyyn.

2,4 GHz:n radio-ohjaus suurella kantamalla ja älykkäillä ominaisuuksilla

. UDIRC UD018:ssa on 2,4 GHz:n radio, joka tarjoaa hyvän kantaman ja minimaaliset signaalihäiriöt, joten voit ajaa muiden RC-veneiden kanssa samaan aikaan ilman suuria signaalihäiriöitä. Kuten aiemmin mainittiin, voit myös radio-ohjauksen TH.D / R-asetuksen kautta sekä vähentää nopeutta 0 %: iin tai jopa 100 %: iin, sammuttaa / käynnistää / muuttaa, miten LED-valojen pitäisi vilkkua. Mutta yksi radion eduista on se, että se alkaa piippaamaan, kun akku alkaa olla vähissä, joten sinulla on 10-20 sekuntia aikaa ajaa vene rantaan.

Jos olet siis valmis viemään seikkailusi vesille?

. Älä katso kauemmas kuin UDIRC UD018 harjattomaan RC-veneeseen. Vaikuttava nopeus on jopa 40 km/h, mukana tuleva 3s 11.1V Li-Po ja säädettävä huippunopeus, joten tämä on täydellinen kumppani seuraavaan seikkailuusi. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut harrastaja, tämä RC-vene antaa sinulle tunteja jännitystä ja iloa vesillä. Joten miksi odottaa? Lähde liikkeelle ja koe UDIRC UD018 RC Brushless -veneen henkeäsalpaava voima jo tänään!

UDIRC UD018 toimitettu RTR, 99 % valmiina lähtöön

. Aivan kuten hauskan ja vauhdikkaan RC-veneen kuuluukin olla, tämä UD018 RC-vene toimitetaan RTR (Ready-to-run), mikä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että veneen mukana tulee kaikki elektroniikka valmiiksi asennettuna ja enemmän tai vähemmän käyttövalmiina. RC-veneen mukana tulee myös ladattava akku ja yksinkertainen Li-Po 3s tasapainolaturi. Ainoa asia, joka on tehtävä aloittaaksesi, on ladata akku, aseta 4xAA-paristot radio-ohjaimeen (4xAA-paristot eivät sisälly toimitukseen), suosittelemme ostamaan tehokkaat ladattavat AA-paristot. Veneen mukana tulee myös veneteline, jotta voit sijoittaa veneen ja näyttää sen esim. kirjahyllyssä, ylimääräinen potkuri, kuminen suoja keulalle ja joitakin työkaluja.

Mukana tuleva akku antaa noin 10 minuuttia ajoaikaa (riippuen ajotavasta), jos haluat ajaa pidempään, suosittelemme lisäakkujen hankkimista, ja tähän veneeseen sopivat akut löytyvät Akut ja laturit -välilehdeltä.

Katso video UDIRC UD018 harjattomasta RC-veneestä

.

.
Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Sopiva Kokenut, Ammattilainen
Mitat (PxLxK) (mm) 577x135x137
Toimintatapa El
Ajoaika (min) 10
Huippunopeus (km/h) 40-45
Materiaali Muovattu muovi
Moottori Harjattu
Rungon tyyppi V-hull
Laturi USB (mukana)
Akun liittimen XT60
Akku Li-på 11,1V (3S) 2500mAh (Medföljer)
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki UDI RC
Tavaramerkki nro UD018

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:UDIRC UD018 Muscleboat brushless
Arviosi

Relaterade Produkter