UDIRC UD021 Brushless

Tuote nro
843383
Varastossa
Yleiskatsaus
  • 42cm radio-ohjattava vene
  • Harjaton moottori, LED-valot
  • Huippunopeus jopa 35km/h
Tarjoushinta €132,91 Normaalihinta €139,90

Löydä UDIRC UD021 harjattoman RC-veneen jännitys

. Ultimaattinen voimanlähde vesiseikkailuusi! Kokonaispituus 42 cm, harjaton moottoriteho, huippunopeus 35 km/h ja 2,4 GHz:n radio-ohjaus, tämä vene on valmis tarjoamaan sinulle lyömättömän kilpa-ajokokemuksen!

Todellista hauskanpitoa vesillä

. Kuvittele, että ratsastat aalloilla vaikuttavalla 35 km/h huippunopeudella! UD021 RC-vene on suunniteltu erityisesti antamaan sinulle äärimmäisen adrenaliinipöhinän, kun ajat kilpaa järvien, jokien ja lampien halki. V-muotoinen runko, kirkkaan vihreä rungon väri ja taakse asennettu LED-valo tekevät tästä veneestä huomiota herättävän!

Harjaton vesijäähdytteinen sähköjärjestelmä, kestävä rakenne

. UDI021 RC-vene on varustettu harjattomalla moottorijärjestelmällä, jota jäähdyttää vesi, jossa vene kulkee. Harjattomien moottoreiden etuna on se, että ne ovat energiatehokkaampia, tehokkaampia ja vakaampia pitkällä aikavälillä kuin harjattu moottori. Suurempi nopeus ja nopeampi kiihtyvyys saavat tämän veneen todella saamaan hymyn huulille! RC-veneen virtalähteenä toimii 2000mAh akku, jossa on Tamiyan liitin. UD021 harjattomalla RC-veneellä et saa vain suorituskykyä ja nopeutta, vaan myös veneen, joka on rakennettu kestämään. Laadukas rakenne ja materiaalit tekevät siitä kestävän veden ja sääolosuhteiden rasituksille. Voit siis nauttia veneestäsi monien tulevien vesiseikkailujen ajan. Jos vene päätyy veteen ylösalaisin, anna kaasua 2-3 kertaa ja vene kääntyy ympäri!

Radio-ohjaus hyvällä kantamalla 2.4GHz:llä

. Radio-ohjaus on ohjausvoimasi, ja UD021:ssä on edistyksellinen 2,4 GHz:n radio. Se ei ainoastaan tarjoa vakaata ja luotettavaa signaalia, vaan antaa sinulle myös mahdollisuuden ajaa venettäsi muiden RC-veneiden kanssa ilman häiriöiden riskiä. Tutki syrjäisiä vesialueita ja nauti vapaudesta ajaa venettäsi ilman rajoituksia.

Ei enää etsintää

. Jos etsit täydellistä RC-veneen, jossa yhdistyvät harjaton teho, 35 km/h huippunopeus ja luotettava 2,4 GHz:n kauko-ohjaus, jossa on hyvä kantama, UDIRC UD021 on itsestään selvä valinta. Anna itsellesi tai läheisellesi unohtumaton vesielämys tämän vaikuttavan RC-veneen avulla. Valmistaudu tuntemaan tuuli hiuksissasi ja veden jännitys, kun ohjaat seikkailuasi UD021:llä!

Toimitetaan RTR, 99 % lähtövalmiina

. UD021 ei ole poikkeus UDIRC:stä, tämä RC-vene toimitetaan RTR (Ready-to-run), mikä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että vene toimitetaan täysin koottuna, kaikki elektroniikka valmiiksi asennettuna. RC-veneen mukana tulee myös ladattava akku ja sopiva laturi. Ota ja lataa akku, aseta 4xAA-paristot radio-ohjaimeen (4xAA-paristot eivät sisälly toimitukseen), suosittelemme ostamaan tehokkaat ladattavat AA-paristot Modr:lta. Sitten vain aja! Mukana on myös ylimääräinen potkuri, veneteline, nokkasuoja, LED-ramppi ja työkalut.

Jos haluat pidemmän ajoajan, voit ostaa lisäparistoja, mutta muista, että veneessä käytetään Tamiyan liitintä. Jos akussa ei ole veneeseen sopivaa Tamiya-liitintä, meillä on adaptereita, jotka muuttavat meillä olevat akut veneeseen sopiviksi. Löydät sopivat akut ja adapterit välilehdeltä "Akut ja laturit".
Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Sopiva Kokenut
Mitat (PxLxK) (mm) 424x114x123
Toimintatapa El
Ajoaika (min) 10
Huippunopeus (km/h) 35
Materiaali Muovattu muovi
Moottori Harjattu
Rungon tyyppi V-hull
Laturi DC 230V (mukana)
Akun liittimen Tamiya
Akku Li-Ion 7,4V (2S) 2000mAh (Medföljer)
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki UDI RC
Tavaramerkki nro UD018

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:UDIRC UD021 Brushless
Arviosi