UDIRC UD022 Tylosaurus

Tuote nro
843381
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Nopea RC vene jopa +64cm
  • Harjaton moottori, 120A ESC valmiina 3s & 4s Li-Po:lle
  • V-muotoinen runko LED-valoilla
€279,90
Paket pris, AA-batterier, Extra batteri & laddpåse

UDIRC UD022 Tylosaurus - UDIRCin uusi RC-veneiden kuningas!

! Lähde purjehtimaan jännitystä ja koe UDIRC UD022 Tylosaurus harjattoman RC-veneen voima. Jos olet valmis syöksymään rajattoman hauskanpidon ja jännityksen maailmaan, niin tämä RC-vene on ehdoton valinta sinulle! Tyylikkään ja modernin muotoilunsa ansiosta Tylosaurus erottuu joukosta kuin kuningas veneiden joukossa. Se antaa viileyden tunteen, jota ei voi vastustaa. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu huolellisesti, jotta saat veneen, joka ei ainoastaan toimi erinomaisesti, vaan on myös silmänruokaa. Mustan hiilikuitumaisen V-muotoisen rungon ja LED-valojen ansiosta kaikki katseet kiinnittyvät tähän harjaton tätiin, joka vain jyrisee, kun se kiihtyy veden yli!

Todellinen RC-vene harjattomalla teholla

. Se, mikä todella nostaa Tylosauruksen omaan luokkaansa, on sen tehokas harjaton moottori yhdistettynä tehokkaaseen vesijäähdytteiseen 120A:n nopeudensäätimeen (ESC), joka on valmis 3s (11.1V) tai 4s (14.8V) Li-Po:lle. Tämä vene on valmis murskaamaan aallot vaikuttavalla yli +40 km/h nopeudella! Tunne adrenaliinin virtaavan suonissasi, kun ohjaat tätä voimanpesää veden yli. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut RC-harrastuksen harrastaja, Tylosaurus antaa sinulle ajokokemuksen, jollaista ei ole ennen nähty.

Vakuuttava suorituskyky, joka on tehty saamaan hymyn huulille

. Tylosaurus RC-vene on huikeat 64cm pitkä (25") ja sekä peräsin että potkuri on valmistettu metallista! Mutta se ei ole vaikuttavin asia tässä veneessä, vaan Tylosaurus ja sen kyky käsitellä sekä 3s että 4s Li-Po akkuja. Haluatko haastaa itsesi tai ystäväsi röyhkeään seikkailuun järven poikki? Ei hätää, kytke 3s akku, niin saat vakaan ja hallitun kyydin, mutta silti runsaasti nopeutta. Tai jos etsit täyttä vauhtia ja jännitystä, joka saa adrenaliinin pumppaamaan, niin 4s akku on se, mitä haluat valita, tämä saa RC-veneen ehdottomasti huutamaan veden yli! RC-veneen nopeus on noin 40-45km/h mukana tulevalla akulla, laita 4s akku ja saat yli 45km/h nopeuden (45-50km/h).

2.4GHz radio-ohjaus monilla ominaisuuksilla

. Kun Tylosaurus on käsissäsi, et menetä sekuntiakaan hauskaa aikaa vesillä. 2.4GHz:n avulla saat hyvän kantaman sinun ja veneen välille, mutta myös häiriöttömän kokemuksen, voit käyttää useita samaan aikaan ilman suuria häiriöitä. Ergonominen ja intuitiivinen radio-ohjaus antaa sinulle täydellisen hallinnan veneesi liikkeistä. Voit helposti navigoida, kiihdyttää ja jarruttaa haluamallasi tavalla. Radio-ohjaus alkaa piippaamaan, kun akku alkaa olla vähissä ja silloin sinulla on noin 10-20 sekuntia aikaa päästä rantaan. Jos vene kaatuu ja päätyy ylösalaisin, älä huoli, anna kaasua 2-3 kertaa ja vene kääntyy ympäri.

RC-vene - hauskaa koko perheelle

. Etsitpä sitten hauskaa puuhaa yksin tai haluat tehdä vaikutuksen ystäviisi ja perheeseesi, Tylosaurus on täydellinen valinta. Vie se järville, lammille tai jopa tyynelle merelle ja anna sen suorituskyvyn ja ulkonäön puhua puolestaan!

RC-vene UDI022 Tylosaurus toimitetaan RTR, 99 % lähtövalmiina

. UDIRC:n UD022 Tylosaurus toimitetaan valmiiksi rakennettuna, kaikki elektroniikka on valmiiksi asennettu, mukaan lukien ladattava Li-Po 11.1V (3s) 2500mAh RC-akku yksinkertaisella tasapainolaturilla. Joten ainoa asia, mitä sinun tarvitsee tehdä aloittaaksesi sen jälkeen, on ladata akku ja asettaa 4xAA-paristot radio-ohjaimeen (4xAA-paristot eivät sisälly toimitukseen), Suosittelemme ostamaan tehokkaat ladattavat AA-paristot Modrista. Sitten sinulla on myös mahdollisuus tyylitellä venettä hieman haluamallasi tavalla mukana tulevilla poskettomilla tarroilla.

Jos haluat pidemmän ajoajan sopivampien RC-akkujen avulla tai lisätä nopeutta ja kiihtyvyyttä 4s Li-Po-akulla, löydät sopivammat akut ja tehokkaammat laturit lisävarusteineen välilehdeltä "Akut ja laturit".

Yhteenveto

. Jos etsit markkinoiden siistimpää ja jännittävintä RC-veneilyä, älä etsi kauempaa. UDIRC UD022 Tylosaurus on täydellinen lelu aikuisille. Tehokkaan harjattoman moottorinsa, yli 40 km/h nopeuden ja yhteensopivuuden sekä 3s että 4s Li-Po akkujen kanssa ansiosta se on valmis antamaan sinulle tuntikausien rajattoman hauskanpidon. Miksi siis odottaa? Hanki oma Tylosaurus jo tänään ja anna itsellesi mahdollisuus kokea todellisia RC-vene seikkailuja!
Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Sopiva Kokenut, Ammattilainen
Mitat (PxLxK) (mm) 630x170x110
Toimintatapa El
Ajoaika (min) 10
Huippunopeus (km/h) 45-50km/h
Materiaali Muovattu muovi
Moottori Harjaton
Rungon tyyppi V-hull
Laturi USB (mukana)
Akun liittimen XT60
Akku Li-Po 11,1 (3S) 2500mAh (Medföljer)
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki UDI RC
Tavaramerkki nro UD022

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:UDIRC UD022 Tylosaurus
Arviosi