Volantex RC 798-4P Vector SR80 Pro

Rating:
100%
  • Borstlös motor, kraftfullt reglage
  • Utrustad med kraftiga metalldelar
  • Redo för 4s 14,8V Li-Po för hastigheter upp mot +65km/h

NOPEASTI


HAUSKA

€310,00
Saatavuus: Varastossa
Tuote nro
842349

Vector SR80 Pro är en något vassare båt än SR80. Vad sägs som tåligare roder och propeller i metall?! SR80 Pro är en extrem radiostyrd motorbåt på hela 80cm med en toppfart på hela +65 km/h!. Båten är utformad som en tävlingsbåt och det strömlinjeformade skrovet gör att det blir en ren fröjd att köra den. Här kan du verkligen testa gränserna och pressa båten till det yttersta. Skulle den slå runt och kantra,så själv vänder båten efter några sekunder. När batteriet börjar bli lågt så slänks hastigheten på båten så du vet när det är dags att komma tillbaka.

Kraftfull motor
Borstlös 3536 1800kV motor som via den tvåbladiga propellern ger maximal utväxling. Båten accelererar snabbt fram över vattnet efter att du tagit en snäv sväng. Motorn har automatisk vattenkylning vilket gör att du kan köra full gas länge utan att riskera överhettning. Rodret är tillverkat i metall för att göra det extra robust, där du får en extrem styrförmåga via det starka styrservot. (Glöm dock inte att kolla så att kyl slangen går in i rodret innan anvädning).

Perfekt tävlingsbåt
Gillar du att tävla mot familj och vänner? Varför inte köra flera båtar samtidigt och anordna riktiga race? Vector SR80 levereras med en 2,4GHz kontroll, vilket innebär att den kan användas även i närheten av andra radiostyrda båtar, utan att riskera radiostörning. Du kommer definitivt vara en utmanare om segern med din Vector SR80!

Hela 80 cm lång
Det här är en stor båt som klarar även hårdare sjö. Med sina 80 cm längd är Vector SR80 en mäktig syn i vattnet. Superfräcka dekaler sitter placerade på det fräcka svart oranga skrovet. För att klara av de höga hastigheterna perfekt så är SR80 Pro utrustad med metalldelar baktill så som roder, fenor och propeller!


Levereras utan batteri och laddare
Vector SR80 levereras utan batteri och laddare. Men Vector klarar av flera olika Li-Po batterier. För nybörjaren rekommenderar vi att man börjar med ett 7.4V 2S Li-Po, för dig som vill ta ett steg till så rekommenderar vi ett 11.1V 3S Li-Po och om du känner dig helt redo för att utmana båten så kör med 2x 2s 7.4V Li-Pos eller 1x 4s 14.8V Li-Po batterier. Ska du använda2x 2S Li-Po så kör med exakt samma batterier. Medföljer gör en Loop kontakt för att möjlig göra anvädningut av ett batteri. *Rekommenderad kapacitet 2500-5000mAh med XT60 kontakt.

Vi rekommenderar också att man tejpar kabinen mot skrovet innan körning för båtens höga hastigheter kan få kabinen att flyga av om båten skulle hamna upp och ner.

 

 

Lisätietoja
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Sopiva Kokenut, Ammattilainen
Mitat (PxLxK) (mm) 800x200x160
Toimintatapa El
Huippunopeus (km/h) 65
Materiaali Muovattu muovi
Moottori Harjattu
Rungon tyyppi V-hull
Laturi Ei mukana
Akun liittimen XT60
Akku Medföljer ej
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki Volantex RC
Tavaramerkki nro EXA79804PAR

Reservdelar och tillbehör till denna produkt

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Volantex RC 798-4P Vector SR80 Pro
Arviosi