Arrows RC T-33 50mm EDF jets PNP

Tuote nro
843250
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Mukava T-33-suihkukone kokeneille ja aloittelijoille.
  • Harjaton 2627, 4500kV + 30A nopeudensäädin (ESC)
  • Toimitetaan PNP, on täydennettävä radiojärjestelmällä, akulla ja laturilla
Tarjoushinta €1899,05 Normaalihinta €1999,00

Raaka T-33 RC-kone EDF-moottorilla - Arrows RC T-33 50mm EDF PNP

. Oletko innokas tarttumaan ohjaimiin ja lentämään todella hienoa RC-konetta? Tutustu sitten tähän RC-koneeseen Arrows RC:ltä - Tämä on kopio yhdestä historian historiallisesta suihkukoneesta T-33:sta, jota on käytetty laajasti hävittäjälentäjien kouluttamiseen 40-luvun lopusta 70-luvun lopulle asti. Tässä RC-koneessa on harjaton EDF-suihkumoottori, joka antaa koneelle todella hyvän äänen ja nopeuden. RC-koneen EDF-moottori on sähköinen puhallin, joka luo vetovoimaa kiihdyttämällä siihen imettyä ilmaa. EDF tulee sanoista Electric Ducted Fan. EDF-moottoreita käytetään suihkukoneiden jäljittelyyn, koska ne antavat realistisen äänen ja suuren nopeuden. T-33 on lentävä legenda, jota et halua missata!

Tehokas harjaton elektroniikka

. Tämä T-33 RC-lentokone on varustettu 2627 4500kV harjattomalla moottorilla sekä 30A harjattomalla nopeudensäätimellä, jossa on XT60-liitin. Itse EDF koostuu 50mm tuulettimesta, jossa on 11 lapa, joka 3s 11V Li-Po:n kanssa antaa todella hyvän äänen mutta myös paljon tehoa. Jotta kone pystyy ottamaan teräviä käännöksiä, siinä on yhteensä 3 9 gramman digitaalista servoa. Maksimaalisen lentokokemuksen saamiseksi suosittelemme käyttämään Li-Po 3s (11,1V) 1300-2200mAh 30C:n Li-Po:ta (11,1V), jossa on XT60-liitin.

RC-kone laadukkailla materiaaleilla ja 81cm siipiväli

. RC-koneen siipiväli on 81cm ja pituus 75cm, joten sitä on helppo kuljettaa ja säilyttää. RC-kone on valmistettu korkealaatuisesta EPO-vaahtomuovista, joka on kevyt, vahva ja kestävä materiaali. Se on valmiiksi maalattu autenttisella värimaailmalla, joka antaa sille todella hienon T-33-ilmeen. Kokoaminen on yksinkertaista, mutta vaatii liimaa ja ristipääruuvimeisselin.

Hyvä, vakaa ja hauska lentokokemus

. Arrows RC T-33 50mm EDF:llä on erinomainen paino/teho-suhde, mikä antaa sille tasaisen ja vakaan lennon. Siinä on 3 esiasennettua 9 gramman digitaalista servoa, jotka tarjoavat tarkan ja herkän ohjauksen. Siinä on myös magneettikiinnitteinen kuomu, joka suojaa akkua ja elektroniikkaa. Mikä parasta, siinä ei ole sisäänvedettäviä laskutelineitä, joten se on helppo nousta ilmaan ja laskeutua pinnoille, kuten ruoholle, betonille tai asfaltille. Jos haluat kokea suihkukoneella lentämisen jännityksen ja ilon, Arrows RC T-33 50mm EDF PNP on täydellinen valinta sinulle. Se on hauska ja edullinen tapa nauttia RC-harrastuksesta. Tilaa kappaleesi jo tänään ja valmistaudu nousemaan taivaalle!

RC-kone toimitetaan PNP

. Arrow's RC T-33 toimitetaan PNP (Plug-N-Play), mikä tarkoittaa, että kaikki sähköt (moottori, esc ja servot) on esiasennettu. RC-kone on kuitenkin koottava. Mukana on ohjekirja, joka opastaa sinut askel askeleelta kokoamisprosessin läpi. Tarvitset kokoonpanon suorittamiseen liimaa ja ruuvimeisseliä, kaikki muu sisältyy toimitukseen. Jotta voit lentää, tarvitset myös 2,4 GHz:n radion/vastaanottimen, jossa on vähintään 4 kanavaa ja Li-Po 3s (11,1V) 1300-2200mAh RC-akun, jossa on XT60-liitin ja RC-tasapainolaturi Li-Po-akulle. Heti tuotekuvien alta löydät edullisen paketin, jossa on sopiva radio, akku ja laturi. Jos sinulla on jo akku tai jotain muuta, voit vain yliviivata sen mitä sinulla on, mutta pidät alennuksen muista tuotteista. Suosittelemme myös ostamaan matalajännitehälyttimen, jolloin kuulet koneesta kovan piippausäänen, kun akku alkaa mennä kohti matalaa jännitettä, saatavilla kohdassa "Lisävarusteet".

Katsele videoita Arrows RC T-33:sta

.

.

.

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Sopiva Kokenut
Span 810
Pituus (mm) 750
Malli Ilma-alus
Moottori 2627, 4500kV
Moottorityyppi Harjaton
Laturi Ei mukana
Akku Medföljer ej (Rekommenderat är Li-Po 11,1V (3s) 1300 - 2500mAh XT60-kontakt)
Akun liittimen XT60
Tavaramerkki ArrowRC
Tavaramerkki nro AH019P-VEC

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Arrows RC T-33 50mm EDF jets PNP
Arviosi

Relaterade Produkter