Enoze 9302E Hyena

Tuote nro
841151
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Radio-ohjattava auto Mittakaava 1/18
  • Huippunopeus 35km/h on säädettävissä
  • Pieni, röyhkeä nelivetoinen truggy
Tarjoushinta €56,91 Normaalihinta €59,90
Paket pris AA-batterier, extra batteri & laddpåse
Tarjoushinta €56,91 Normaalihinta €59,90
+
Modr Uppladdningsbara AA batterier 2800 mAh 4p
15%
Rating:
100%
Tarjoushinta €9,41 Normaalihinta €9,90
+
Li-Po 7,4V (2s) 850mAh
20%
Tarjoushinta €14,16 Normaalihinta €14,90
+
Hobbex laddpase batterier 18x23cm
15%
Rating:
100%
Tarjoushinta €4,66 Normaalihinta €4,90
=
Tallenna €4,94
€80,20

Radio-ohjattava auto - Scale 1/18 Truggy

Sallikaa meidän esitellä yksi suosituimmista radio-ohjattavista autoista, joita meillä on valikoimassamme tänään, tämä on PXtoys Enoze 9302E. Pieni ja röyhkeä radio-ohjattava auto, joka tarjoaa paljon toimintaa! Täydellinen niille, jotka haluavat ajaa sekä sisällä että ulkona. Hyena on nopea mutkissa ja nelivedon ansiosta auto on helppo pitää hallinnassa. Mukana on lähes kaikki tarvitsemasi, kuten ladattava RC-akku, USB-vakio-laturi ja 2,4 GHz:n radio-ohjain

Lasta ja hyppää RC-auton kanssa

Tehokkaan moottorin ja nelivedon avulla saat RC-auton helposti luistamaan hallitusti. Aseta rata sisätiloihin ja anna Hyenan liukua jokaisen mutkan läpi - kuinka hauskaa! Tehokkaiden renkaiden ja jousituksen ansiosta Hyena voi ajaa jopa hyppyjen yli.

Pieni radio-ohjattava auto - suuri ajohupi

PXtoys Enoze 9302E Hyena on pieni auto mittakaavassa 1/18. 27 cm:n pituudellaan ja vajaan 1 kg:n painollaan se on helppo ja kätevä kuljettaa mukana. Pienestä koostaan huolimatta autolla on erittäin hyvä ajaa ulkona. Sillä voi ajaa lyhyitä nurmikoita ja sorateitä ilman suurempia ongelmia. Voimakkaasti kuvioidut renkaat luovat todella siistit luistonjäljet, jos ajat autolla esimerkiksi sorakentällä.

Pehmeä ja helppo radio-ohjaus 2,4 GHz:llä

RC-autolla ajettaessa on tärkeää, että sinulla on hyvä radio-ohjaus. Mukana tuleva radio-ohjaus on 2,4GHz:n taajuudella, joka antaa hyvän kantaman ja minimaaliset signaalihäiriöt, joten voit ajaa useita radio-ohjattavia autoja samanaikaisesti ilman suuria signaalihäiriöitä.

Radio-ohjattava auto, jossa on suuri mittakaavanopeus

Pienestä koostaan huolimatta PXtoys 9302E Hyena radio-ohjattava auto tarjoaa vaikuttavan nopeuden! Säädettävällä 35 km/h huippunopeudella se kuitenkin kulkee todella lujaa. Tässä saat monia vauhdikkaita ja tapahtumarikkaita elämyksiä. Akku kestää 15-20 minuuttia intensiivistä ajoa. Sen jälkeen auto on ladattava, ennen kuin se on valmis uusiin seikkailuihin - Tämä tekee tästä radio-ohjattavasta autosta täydellisen aloittelevan nuoremman aloittelijan aloitusauton

Sopii aloittelijoille

Etkö ole koskaan ennen ajanut radio-ohjattavaa autoa? Silloin Hyena on täydellinen RC-auto sinulle. Aloittaminen on helppoa ja autoa on helppo ohjata. Säätimen (TH D/R) kautta voit säätää nopeutta/kiihdytystä alaspäin. Joten mitä odotat, tämä on täydellinen radio-ohjattava auto lapsille tai muille aloittelijoille!

Toimitetaan RTR, 99% ajovalmis

RTR-auto toimitetaan ajovalmiina, mikä tarkoittaa, että auto tulee täysin koottuna ja sinun tarvitsee vain purkaa auto, ladata akku ja lähteä ajamaan. Autoon on asennettu ladattava akku, joka on helppo ladata mukana toimitetulla USB-kaapelilla. ohjaukseen tarvitaan 3 AA-paristoa, jotka eivät sisälly toimitukseen. Suosittelemme ostamaan tehokkaat ladattavat AA-paristot Modrilta, jotka sopivat täydellisesti RC-autoon.

Jos tarvitset ylimääräisiä RC-paristoja, varaosia tai muita tarvikkeita tähän RC-autoon, löydät ne valikoimastamme!
Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/18
Malli Truggy
Huippunopeus (km/h) 35
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Ajoaika (min) 20
Sopiva Aloittelija
Mitat (PxLxK) (mm) 275x190x90
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjattu
ESC Brushed 3-in-1
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 7.4V 850mAh (medföljer)
Akun liittimen Mini-Tamiya
Akku ohjaukseen Ei mukana (3xAA)
Tavaramerkki PXtoys
Tavaramerkki nro 9302E

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Enoze 9302E Hyena
Arviosi
Otsikko