Enoze 9302E Hyena

Rating:
74%
  • Skala 1/18 (27cm lång)
  • Topphastigheten 35km/h är justerbar
  • Liten, fräck 4-hjulsdriven truggy

NOPEASTI


HAUSKA

€60,00
Saatavuus: Varastossa
Tuote nro
841151

Liten och fräck radiostyrd bil som bjuder på mycket action! Perfekt för dig som gillar att köra såväl inomhus som utomhus. Hyena är snabb i svängarna och 4-hjulsdriften gör det enkelt att hålla kontrollen på bilen.

Sladda och hoppa
Stark motor i kombination med 4-hjulsdrift gör att du enkelt kan få bilen att sladda kontrollerat. Sätt upp en bana inomhus och låt Hyena sladda genom varje kurva - hur kul som helst! Tack vare de kraftfulla däcken och hjulupphängningen, klarar Hyena även av att köra över hopp.

Liten bil - stor körglädje
Hyena är en liten bil i skala 1/18. Med en längd på 27 cm och en vikt på 1,1 kg så är den enkel och smidig att bära med sig. Sin lilla storlek till trots går det mycket bra att köra bilen utomhus. Den klarar utan några större problem av att köra över kortklippta gräsmattor och grusvägar. De kraftigt mönstrade däcken skapar riktigt fräcka sladdspår om du kör bilen på exempelvis en grusplan.

Hög skalahastighet
Trots sin ringa storlek så levererar Hyena en imponerande hastighet! Men med en justerbar toppfart på hela 35 km/h så går det verkligen undan. Här får du många fartfyllda och händelserika upplevelser. Batteriet räcker till 20 minuters intensiv körning. Därefter behöver bilen laddas innan den är redo att tas ut på nya äventyr.

Lämplig för nybörjare
Har du aldrig kört radiostyrd bil tidigare? Då är Hyena den perfekta bilen för dig. Det är enkelt att komma igång och bilen är lätt att kontrollera. Via kontrollen (TH D/R) så kan du justera ner hastigheten/accelerationen. Så vad väntar du på? Hyena är redo - är du redo?

Ready-to-run
Hyena levereras ready-to-run, vilket innebär att det bara är att packa upp bilen, ladda batteriet och ge sig ut och köra. I bilen sitter ett uppladdningsbart batteri monterat och som enkelt laddas med den medföljande USB-kabeln. 3 st AA-batterier till kontrollen behövs och medföljer ej.

Lisätietoja
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Sopiva Aloittelija
Mittakaava 1/18
Mitat (PxLxK) (mm) 275x190x90
Malli Truggy
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Ajoaika (min) 20
Huippunopeus (km/h) 40
Justerbar hastighet Kyllä
Moottori Harjattu
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 7.4V 850mAh (medföljer)
Akun liittimen Mini-Tamiya
Akku ohjaukseen Ei mukana (3xAA)
Tavaramerkki PXtoys
Tavaramerkki nro 9302E

Reservdelar och tillbehör till denna produkt

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Enoze 9302E Hyena
Arviosi