Enoze 9302E Hyena

Tuote nro
841151
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Radio-ohjattava auto Mittakaava 1/18
  • Huippunopeus 35km/h on säädettävissä
  • Pieni, röyhkeä nelivetoinen truggy
€59,90
Paket pris AA-batterier, extra batteri & laddpåse

Radio-ohjattava auto - Scale 1/18 Truggy

Esittelemme yhden suosituimmista radio-ohjattavista autoista, joita meillä on valikoimassamme tänään, tämä on PXtoys Enoze 9302E. Pieni ja röyhkeä radio-ohjattava auto, joka tarjoaa paljon toimintaa! Täydellinen niille, jotka haluavat ajaa sekä sisällä että ulkona. Hyena on nopea mutkissa ja nelivedon ansiosta auto on helppo pitää hallinnassa.

Liukua ja hyppää RC-auton kanssa

Tehokas moottori yhdistettynä nelivetoon tarkoittaa, että saat RC-auton helposti liukumaan hallitusti. Aseta sisätiloissa oleva rata ja anna Hyena-auton liukua jokaisen mutkan läpi - se on todella hauskaa! Tehokkaiden renkaiden ja jousituksen ansiosta Hyena voi ajaa jopa hyppyjen yli.

Pieni RC-auto - suurta ajohupia

PXtoys Enoze 9302E Hyena on pieni auto mittakaavassa 1/18. Se on 27 cm pitkä ja 1,1 kg painava, joten sitä on helppo ja kätevä kuljettaa mukana. Pienestä koostaan huolimatta autolla voi ajaa hyvin ulkona. Sillä ei ole mitään ongelmia matkustaa lyhyillä nurmikoilla ja sorateillä. Voimakkaasti kuvioidut renkaat tekevät todella hienoja luistonjälkiä, jos ajat autolla esimerkiksi sorakentällä.

Sujuva ja helppo radio-ohjaus 2,4 GHz:n taajuudella

RC-autolla ajettaessa on tärkeää, että sinulla on hyvä radio-ohjaus. Mukana toimitettu radio-ohjaus toimii 2,4 GHz:n taajuudella, joka tarjoaa hyvän kantaman ja minimaaliset signaalihäiriöt, joten voit ajaa useita radio-ohjattavia autoja samanaikaisesti ilman suuria signaalihäiriöitä.

Suuri mittakaavanopeus

Pienestä koostaan huolimatta Hyena tarjoaa vaikuttavan nopeuden! Mutta säädettävän 35 km/h:n huippunopeuden ansiosta se kulkee todella lujaa. Saat monia vauhdikkaita ja tapahtumarikkaita kokemuksia. Akku kestää 20 minuuttia intensiivistä ajoa. Sen jälkeen auto on ladattava, ennen kuin se on valmis uusiin seikkailuihin.

Sopii aloittelijoille

Etkö ole koskaan ennen ajanut radio-ohjattavaa autoa? Silloin Hyena on täydellinen auto sinulle. Aloittaminen on helppoa ja autoa on helppo ohjata. Säätimellä (TH D/R) voit säätää nopeutta/kiihdytystä. Joten mitä odotat, tämä on täydellinen radio-ohjattava auto lapsille tai muille aloittelijoille! Hyena on valmis - oletko sinä valmis?

Toimitetaan RTR, 99% ajovalmis

RC-auto toimitetaan käyttövalmiina, mikä tarkoittaa, että auto tulee täysin koottuna ja sinun tarvitsee vain purkaa auto, ladata akku ja lähteä ajamaan. Autoon on asennettu ladattava akku, joka on helppo ladata mukana toimitetulla USB-kaapelilla. ohjaukseen tarvitaan 3 AA-paristoa, jotka eivät sisälly toimitukseen. Suosittelemme ostamaan tehokkaat ladattavat AA-paristot Modrilta, jotka sopivat täydellisesti RC-käyttöön.

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/18
Malli Truggy
Huippunopeus (km/h) 35
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Ajoaika (min) 20
Sopiva Aloittelija
Mitat (PxLxK) (mm) 275x190x90
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjattu
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 7.4V 850mAh (medföljer)
Akun liittimen Mini-Tamiya
Akku ohjaukseen Ei mukana (3xAA)
Tavaramerkki PXtoys
Tavaramerkki nro 9302E

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Enoze 9302E Hyena
Arviosi