Suchiyu 16201 Cheetah

Tuote nro
842682
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Säädettävä nopeus jopa 35km/h
  • 1/16 mittakaavan radio-ohjattava auto
  • Raskas rakenne ja 4-pyöräveto
€69,90
Paket pris, Laddpåse + AA-Batterier (Klicka ur det du inte behöver och behåll rabatten)

Cuchiyu 16201 Cheetah on radio-ohjattava auto mittakaavassa 1/16, joka on nelivetoinen buggy. Tässä saat erittäin edullisen RC-auton hyvällä suorituskyvyllä, joka on rakennettu samalla tavalla kuin ammattimaisemmat autot. - Täydellinen radio-ohjattava auto niille, jotka haluavat päästä RC-harrastuksen pariin yksinkertaisella mutta nopealla ja hauskalla RC-autolla!

Raskas rakenne

He ovat päättäneet käyttää 16201 Cheetahissa korkealaatuista muovia, jossa on nailonelementtejä, jotta se olisi mahdollisimman kestävä. Alumiinia on käytetty alttiimmissa osissa, ja kaikki tämä yhdessä antaa erittäin vahvan rakenteen. RC-autossa käytetään kuulalaakereita liukulaakereiden sijasta, jolloin kitka on pienempi ja käyttöikä pidempi.

Voimansiirto ja pyörien jousitus

Vahva moottori yhdistettynä nelivetoon antaa sinulle upean hallinnan RC-autosta kaikissa mutkissa. RC-auton yksilöllinen pyöränripustus koostuu kaksoistäryleistä, jotka yhdessä räätälöityjen kitkaiskunvaimentimien kanssa tarjoavat erinomaisen pidon kaikilla pinnoilla. Voimakkaasti kuvioiduissa renkaissa on huolellisesti valittu kulutuspintakuvio ja kumiseos parhaan mahdollisen pidon takaamiseksi. Voit valita, haluatko luistella mutkissa vai vain ajaa hallitusti mutta nopeasti.

Sopii aloittelijoille

Etkö ole koskaan ennen ajanut radio-ohjattavaa autoa? Silloin Cheetah on täydellinen auto sinulle. Aloittaminen on helppoa ja autoa on helppo ohjata. Radio-ohjauksen kautta voit säätää nopeutta/kiihdytystä. Täydellinen radio-ohjattava auto nuoremmalle aloittelijalle.

Suuri mittakaavanopeus

Kun tarkastellaan 1/16 kokoa, Suchiyu 16201 Cheetah tarjoaa vaikuttavan nopeuden! Säädettävän 35 km/h huippunopeuden ansiosta se kulkee todella nopeasti, sinulle tarjotaan monia vauhdikkaita ja tapahtumarikkaita kokemuksia, mikä on todella hauskaa tämän kokoiselle RC-autolle. Akku kestää jopa noin 20 minuuttia intensiivistä ajoa. Sen jälkeen auto on ladattava, ennen kuin se on valmis uusiin seikkailuihin.

Radio-ohjattava auto toimitetaan RTR:nä (Ready-to-run)

RC-auto toimitetaan käyttövalmiina, mikä tarkoittaa, että sinun tarvitsee vain purkaa auto (melkein) pakkauksesta, asentaa mukana tuleva takaspoileri, ladata akku ja lähteä ajelulle. Autoon on asennettu ladattava akku, joka on helppo ladata mukana tulevalla USB-kaapelilla. ohjaukseen tarvitaan 3 AA-paristoa, silloin suosittelemme ostamaan ladattavia AA-paristoja Modrilta, jotka sopivat täydellisesti RC-käyttöön.

Yhteenveto

Hobbexin tavoitteena tämän RC-auton kanssa on ollut saada kaikki kalliimpien RC-autojen ominaisuudet, mutta murto-osalla hinnasta. Auto on täydellinen sisääntulomalli radio-ohjattavaan maailmaan ja mahdollisuus opetella RC-auton kanssa vääntämistä. Cheetahilla voit luistella soralla, hypätä kuoppiin tai ajaa kovaa asfaltilla tai soralla. Kätevän kokonsa ansiosta auto on helppo ottaa mukaan. Jos onnettomuus sattuu, kaikki varaosat ovat saatavilla hobbex.se:stä. Aivan täydellinen radio-ohjattava auto lapselle.

Katso video Suchiyu 16201:stä

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/16
Malli Buggy
Huippunopeus (km/h) 35
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Ajoaika (min) 15-20
Sopiva Aloittelija
Mitat (PxLxK) (mm) 283x202x115
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjattu
Moottorin koko 390
ESC Borstad 3-in-1
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Ion 7.4V 1300mAh (medföljer)
Akun liittimen T-liitin
Akku ohjaukseen Ei mukana (3xAA)
Tavaramerkki Suchiyu
Tavaramerkki nro SCY-16201

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Suchiyu 16201 Cheetah
Arviosi