Suchiyu 16106 Adventure

Tuote nro
843176
Varastossa
Yleiskatsaus
  • RC-auto mittakaavassa 1/16
  • Siisti uusi muotoilu, röyhkeät LED-valot
  • Säädettävä nopeus jopa 35 km/h
€89,90
Paket pris, Laddpåse + AA-Batterier (Klicka ur det du inte behöver och behåll rabatten)

Nopea radio-ohjattava auto - Aavikkoauto mittakaavassa 1/16

. Suchiyu 16106 Adventure on kauan odotettu uutuus vuodelle 2023. Tässä on lähdetty liikkeelle hyväksi havaitusta 1:16-alustasta uudella siistillä korilla. Täältä saat erittäin edullisen auton hyvällä suorituskyvyllä, joka on rakennettu samalla tavalla kuin ammattimaisemmat autot. 16106 Adventure:ssa on muun muassa neliveto, säädettävä nopeus, LED-valot ja paljon muuta!

Vahva rakenne

. 16106 Adventure on valmistettu korkealaatuisesta muovista, jossa on ripaus nailonia, jotta se olisi mahdollisimman kestävä. Alumiinia on käytetty herkimmissä osissa, ja kaikki tämä lisää erittäin vahvaa rakennetta. Vaunussa on kuulalaakerit liukulaakereiden sijasta, mikä tarkoittaa pienempää kitkaa ja pidempää käyttöikää.

Kuljettimet ja jousitus

. Tehokas moottori yhdistettynä nelivetoon antaa sinulle RC-auton loistavan hallinnan kaikissa kulmissa. Auton yksittäisten pyörien jousitus koostuu kaksinkertaisista kolmiolenkistä, jotka yhdessä räätälöityjen kitkaiskunvaimentimien kanssa tarjoavat erinomaisen pidon kaikilla pinnoilla. Voimakkaasti kuvioiduissa renkaissa on huolellisesti valittu kuvio ja kumiseos parhaan mahdollisen pidon aikaansaamiseksi. Voit valita, haluatko luistella mutkissa vai vain ajaa hallitusti mutta nopeasti.

Radio-ohjattava auto Sopii aloittelijoille

. Etkö ole koskaan ennen ajanut radio-ohjattavaa autoa? Silloin 16106 Adventure on täydellinen auto sinulle. Aloittaminen on helppoa ja autoa on helppo ohjata. Radio-ohjauksen avulla voit säätää kiihtyvyyttä ja huippunopeutta. Radio-ohjaus käyttää myös 2,4 GHz:n taajuusaluetta kommunikoidakseen RC-auton kanssa, mikä antaa sille hyvän kantaman ja minimaaliset signaalihäiriöt, mikä on täydellinen, jos haluat ajaa radio-ohjattavaa autoa muiden kanssa ilman, että signaalit häiritsevät paljon.

Suuri mittakaavanopeus

. Kun tarkastellaan 1/16 kokoa, Adventure RC-auto tarjoaa vaikuttavan nopeuden! Säädettävän 35 km/h huippunopeuden ansiosta se kulkee todella nopeasti, sinulle tarjotaan monia vauhdikkaita ja tapahtumarikkaita kokemuksia. Akku kestää 20 minuuttia intensiivistä ajoa. Sen jälkeen auto on ladattava, ennen kuin se on valmis uusiin seikkailuihin.

Toimitetaan RTR, 99 % ajovalmis

. 16106 Adventure toimitetaan RTR (Ready-To-Run), mikä tarkoittaa, että RC-auto tulee täysin koottuna suoraan laatikosta, joten sinun tarvitsee vain purkaa auto, ladata akku ja lähteä ajamaan. Autoon on asennettu ladattava akku, joka on helppo ladata mukana toimitetulla USB-kaapelilla. ohjaukseen tarvitaan 3 AA-paristoa ja sitten täydennetään tätä, suosittelemme ostamaan tehokkailla ladattavilla AA-paristoillamme Modrilta, jotka ovat täydellisiä RC-ajoon.

Yhteenveto

. Hobbexin tavoitteena tämän auton kanssa on ollut saada kaikki kalliimpien autojen ominaisuudet, mutta murto-osalla hinnasta. Auto on täydellinen sisääntulomalli radio-ohjauksen maailmaan ja siinä on mahdollisuus oppia kääntämään autoa itse. Adventurellä voit luistella soralla, hypätä kuoppiin tai ajaa kovaa asfaltilla tai soralla. Kätevän kokonsa ansiosta auto on helppo ottaa mukaan. Jos onnettomuus sattuu, kaikki varaosat ovat saatavilla hobbex.se-sivustolta.
Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/16
Malli Desert Racer
Huippunopeus (km/h) 35
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Ajoaika (min) 10
Sopiva Aloittelija
Mitat (PxLxK) (mm) 320x205x140
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjattu
ESC Borstad 3-in-1
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Ion 7.4V 1300mAh (medföljer)
Akun liittimen T-liitin
Akku ohjaukseen Ei mukana (3xAA)
Tavaramerkki Suchiyu
Tavaramerkki nro SCY16106

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Suchiyu 16106 Adventure
Arviosi

Relaterade Produkter