Arrows RC Bae Hawk 50mm EDF jets PNP

Tuote nro
843253
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Siisti Bae Hawk RC-kone EDF-moottorin kanssa
  • Harjaton 2627, 4500kV moottori 30A ESC:llä
  • Kestävä EPO-materiaali
Tarjoushinta €1899,05 Normaalihinta €1999,00
Bundle pack
Tarjoushinta €1899,05 Normaalihinta €1999,00
+
Modr Uppladdningsbara AA batterier 2800 mAh 4p
15%
Rating:
100%
Tarjoushinta €9,41 Normaalihinta €9,90
+
FlySky FS-i6 2,4GHz radio
15%
Rating:
80%
Tarjoushinta €75,91 Normaalihinta €79,90
+
Modr Li-Po 11,1V (3s) 2200mAh 40C
20%
Rating:
100%
Tarjoushinta €26,51 Normaalihinta €27,90
+
GT Power C6D Mini -monilaturi
15%
Tarjoushinta €37,91 Normaalihinta €39,90
+
Hobbex laddpase batterier 23x30cm
15%
Tarjoushinta €6,56 Normaalihinta €6,90
=
Tallenna €24,77
€2030,58

Todella kova Bae Hawk RC-kone - Arrows RC Bae Hawk 50mm EDF-suihkut PNP

. Tämä on täydellinen malli harrastajalle, joka etsii jännittävää ja autenttista lentokokemusta. Vaikuttavan muotoilunsa ja tehokkaan suorituskykynsä ansiosta tämä malli vie RC-lentämisen uusiin korkeuksiin. Mutta mikä tekee Bae Hawk -mallista niin erityisen? Bae Hawk on ikoninen suihkukone, jota Britannian kuninkaalliset ilmavoimat ja muut maat ympäri maailmaa käyttivät, ja Arrows RC on luonut vaikuttavan pienoismallin, joka tavoittaa tämän legendaarisen lentokoneen olemuksen. Yksityiskohtaisen ja realistisen suunnittelun ansiosta voit nauttia aidon Bae Hawkin lentämisen jännityksestä ja estetiikasta, mutta mallin muodossa.

Tehokas moottori, jonka ääni muistuttaa aitoa JET-moottoria

. Yksi tämän mallin vaikuttavimmista ominaisuuksista on sen EDF-moottori (Electric Ducted Fan). EDF-moottorit ovat tunnettuja siitä, että ne tuottavat suurta suorituskykyä käyttämällä virtaviivaisen rungon sisään suljettua tuuletinta. Tämä luo vaikuttavan suihkukoneen kaltaisen äänikokemuksen ja tarjoaa poikkeuksellisen nopeuden ja ohjattavuuden. EDF-järjestelmä on 50 mm, mikä riittää antamaan tälle RC-lentokoneelle kaiken tarvitsemansa tehon! Arrows RC Bae Hawk 50mm EDF-suihkukoneella PNP saat aidon suihkukoneen lentokokemuksen pienemmässä ja helpommin hallittavassa mittakaavassa.

Helppo koota ja lentää

. Yksi Arrows RC Bae Hawk 50mm EDF jets PNP:n eduista on sen helppokäyttöisyys. Malli toimitetaan (PNP - Plug and Play), mikä tarkoittaa, että sinun on koottava lentokone muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä, saatat tarvita liimaa ja ruuvimeisseliä, joka ei sisälly toimitukseen. Elektroniikka (moottori, nopeudensäädin ja servot) on esiasennettu, mutta ne on kytkettävä. Tämän mallin mukana tulee myös "Vector-järjestelmä", joka on Arrow'n RC-avustushyrrä, joka auttaa sinua pitämään koneen vakaana ilmassa. Lentämisen aloittamiseen tarvitaan myös radiojärjestelmä ja akku/laturi. Vakaan rakenteen ja hyvin tasapainoisen lentokoneen ansiosta myös vähemmän kokeneet lentäjät voivat nauttia tämän mallin lentämisestä luottavaisin mielin.

Tehokas harjaton järjestelmä valmiina 3s:lle

. EDF-järjestelmän voimanlähteenä on harjaton 2627, 4500kV moottori, joka on yhdistetty tehokkaaseen 30A ESC:hen, jossa on 3A BEC. Tämä tekee RC-koneesta valmiin 3s 11,1V Li-Po akulle! Kone tuottaa uskomattoman äänen EDF-järjestelmän avulla ja uskomattoman nopeuden, joka antaa hanhikarvoja, kun kone lentää täydellä nopeudella!

Kestävä EPO-materiaali

. Tämä RC-kone on valmistettu korkealaatuisesta EPO-vaahdosta, joka on esikäsitelty maalilla. EPO tulee sanoista Expanded PolyOlefin (paisutettu polyolefiini), joka on eräänlainen termoplastinen vaahtomuovi, joka tunnetaan keveydestään, lujuudestaan sekä iskunkestävyydestään ja muodonmuutoksen kestävyydestään. EPO-vaahto on helppo liimata ja koota ruuveilla, joten se on erinomainen materiaali RC-lentokoneisiin.

RC-kone toimitetaan PNP

. Tämä Arrows RC:n RC-kone toimitetaan PNP (Plug-N-Play) eli kone toimitetaan osissa, mutta elektroniikka on valmiiksi asennettuna. Mukana on ohjekirja, joka muutaman yksinkertaisen vaiheen kautta opastaa sinua RC-koneen kokoamisessa. Tarvitset liimaa (ei sisälly toimitukseen). Tämän mallin mukana ei tule radiojärjestelmää, akkua tai laturia. Mutta ylempänä sivulla, aivan RC-koneen tuotekuvien alapuolella, olemme koonneet pienen sarjan niille, jotka haluavat ostaa radiojärjestelmän, akun ja laturin hieman edullisempaan hintaan.

Tämä RC-malli tarvitsee vipuradion jossa on vähintään 4 kanavaa, Li-Po akun 3s 11,1V 1500-2200mAh XT60 liittimellä.

Katsele videoita Arrows RC Bae Hawkista

.

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Sopiva Kokenut
Span 661,5
Pituus (mm) 725
Malli Ilma-alus
Moottori 2627, KV4500
Moottorityyppi Harjaton
Laturi Ei mukana
Akun liittimen XT60
Tavaramerkki ArrowRC
Tavaramerkki nro AH020P-VEC

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Arrows RC Bae Hawk 50mm EDF jets PNP
Arviosi

Relaterade Produkter