BSD BS223T Striker

Tuote nro
842611
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Hefty 1/10 mittakaavan radio-ohjattava monsteriauto
  • Raskaat öljytäytteiset iskunvaimentimet
  • 4-pyöräveto ja metallinen alusta
Tarjoushinta €180,41 Normaalihinta €189,90
Paket pris, Batter + Laddare
Tarjoushinta €180,41 Normaalihinta €189,90
+
Modr Uppladdningsbara AA batterier 2800 mAh 4p
10%
Rating:
100%
Tarjoushinta €9,41 Normaalihinta €9,90
+
Modr NiMH 7,2V (6c) 4200mAh
20%
Rating:
100%
Tarjoushinta €31,26 Normaalihinta €32,90
+
HTRC laddare NiMH N8 2A
15%
Tarjoushinta €14,16 Normaalihinta €14,90
+
Hobbex laddpase batterier 19x7x6cm
15%
Tarjoushinta €4,66 Normaalihinta €4,90
=
Tallenna €10,01
€229,89

Uusi legenda on syntynyt - BSD Striker

 

BSD Striker Brushed - Kova 1/10 mittakaavan radio-ohjattava monsteriauto

. BSD Striker on uusi RC-monsteriautomme vuodelle 2023 ja BSD Racing on kehittänyt sen yksinoikeudella Hobbexille. Tavoitteenamme BSD Strikerin kanssa oli kehittää radio-ohjattava auto, joka voi tarjota saman suorituskyvyn, ajamisen ilon ja laadun kuin kalliimmat merkit, mutta murto-osalla hinnasta. BSD:n kanssa 13 vuotta kestäneen kumppanuutemme ansiosta he ymmärsivät, mitä halusimme, ja panivat insinöörinsä töihin. Tulos ylitti odotuksemme, ja nimi Striker tuntui enemmän kuin sopivalta. Striker on radio-ohjattava auto, jossa on loistava tasapaino ja käsiteltävyys, suorituskyky, joka tekee siitä todella hauskan ajaa ja loistava alusta, jota voi päivittää edelleen.
.
.

 

Kaikki alkaa hyvästä alustasta

 

Vahva metallirunko, joka koostuu valetusta korkealaatuisesta alumiinista, joka tarjoaa alhaisen painon mutta erittäin vahvan rakenteen. Tämä tarjoaa RC-autolle vahvan perustan, joten sinun ei tarvitse huolehtia etu- ja takavaunujen rikkoutumisesta. Sininen anodisointi tekee alustasta kosteutta ja korroosiota kestävän. Aivan kuten BSD Racingin aiemmat RC-autot, BSD Striker on erittäin tukeva! Auton pituus on täydet 49 cm ja leveys 33 cm, joten saat todellisen 1/10 mittakaavan tunteen, kun Striker pääsee liikkeelle!

.

Metalliosat

 

Joidenkin osien ei pitäisi olla muovisia, kun tulossa on BSD Strikerin kaltaisia suorituskykyisiä radio-ohjattavia autoja. Osat kuten alusta, vetoakselit, tasauspyörästö ja hammaspyörä ovat BSD Strikerissä jo metallia. Kaikissa paikoissa RC-autossa, joissa tarvitaan laakereita, on valittu oikeat metalliset kuulalaakerit, jotta huolto olisi mahdollisimman vähäistä ja käyttöikä pitkä.

.

 

Sanotaanko mitään iskunvaimenninta?

?
 

Ensimmäinen asia, jos ostat BSD Strikerin, on tuntea iskunvaimentimet, se on tunne, jota ei voi kuvata sanoin. Voimakkaat öljytäytteiset iskunvaimentimet on vain koettava. "Vähemmän on enemmän", joten teimme niistä mustat huomaamattoman ulkonäön aikaansaamiseksi. Iskunvaimentimet ovat säädettävät ja ne voidaan virittää täydellisesti pintaan ja ajotyyliisi sopiviksi.

.
.

Muoviosien valssaus

 

BSD Strikerissä ei ole vain metalli- ja alumiiniosia, vaan autossa on muoviosia, joihin muoviosat sopivat parhaiten, kuten jousitusvarret, iskunvaimentimien tornit ja korin kiinnikkeet. Muovi on halvempaa, kevyempää ja taipuu paremmin kuin metalli.

Yleisin virhe, kun nopeusmittari näyttää 35 km/h ja puu hyppää tielle, on se, että puskuri tai tukivarret ottavat ison osuman. Jos jokin menee rikki, ei hätää, meillä on täydellinen valikoima varaosia BSD Strikeriin!

.

Elektroniikka

 

Nelivedon mahdollistamiseksi ja BSD Strikerin voiman tarjoamiseksi tarvitaan tehokas moottori! Autossa on harjattu 550-moottori, jota jäähdyttää massiivinen anodisoitu alumiininen jäähdytyselementti, moottoria ohjaa kosteudenkestävä vakionopeudensäädin, joka on valmis ottamaan vastaan lunta, lunta ja lätäköitä! Jotta BSD Striker pystyy ottamaan terävimmätkin kurvit, se on varustettu 9 kg:n ohjausservolla. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Flyskyn RC-autossa on myös radiojärjestelmä, joka tarjoaa hyvän ja vakaan kantaman ja kokemuksen ajon aikana.

.

Ei vain renkaita

 

Mitä on radio-ohjattava monsteriauto ilman kunnon kuviollisia renkaita! Paitsi että ne ovat mustat ja pyöreät, ne ovat myös tärkein kosketuspiste tien kanssa. Lopulta päätimme käyttää näitä voimakkaasti kuvioituja renkaita, joissa on kohtuullisen pehmeä kumiseos. Sisällä on vaahtomuovikumia oikean pehmeyden saavuttamiseksi. Renkaat on asennettu raskaisiin mustiin vanteisiin, jotka on suunniteltu kestämään kovaa ajoa.

.

Voisiko tästä enää parempaa tulla?

 

Se voi itse asiassa olla vielä parempi, jos haluat vieläkin paremman auton, BSD Striker on saatavana myös harjattavalla moottorilla, BSD Striker Brushless kuten sitä kutsutaan on joitakin asioita, joita tavallisessa BSD Strikerissä ei ole. Lue lisää BSD Striker Brushlessista täältä: BSD BS223T Striker brushless.
Jos haluat myöhemmin päivittää BSD Strikerisi harjatulla moottorilla, voit itse asiassa ostaa osat erikseen ja rakentaa sen uudelleen BSD Striker Brushlessiksi. Voit tehdä myös joitakin muita päivityksiä, kuten vaihtaa muihin renkaisiin Roapexilta ja tehokkaampaan RC-akkuun MODR:ltä.
.

Varaosat

.
 
. Kuten tavallista, Hobbex tarjoaa kaikki varaosat, jotta BSD Strikerin omistus olisi pitkä ja ongelmaton. Tästä todisteena on se, että monet vanhoista radio-ohjattavista BSD-autoistamme ovat käytössä vielä vuosikymmeniä myöhemmin. BSD Strikerin varaosat löydät välilehdeltä "Varaosat" täältä tuotesivulta.

 

.

Mitä tarvitaan aloitukseen?

 

BSD Striker toimitetaan ilman akkua ja laturia, tämä on tehty pitääkseen auton hinnan alhaisena, mutta myös siksi, että voit valita, mitä akkua haluat käyttää RC-autossasi. Tähän BSD Strikeriin suosittelemme käyttämään 7,2V NiMH akkua T-liittimellä. mAh on lähes täysin valinnainen, mitä suurempi mAh sinulla on sitä pidempään voit ajaa latauksella, muista vain että RC-akun pidike on noin 140 x 47 x 28mm. Suosittelemme käyttämään vähintään 3000mAh:n RC-akkua. Ylhäällä meillä on edullinen pakettitarjous, jossa voit ostaa RC-laturin ja RC-akun edullisemmin!

.

Katso video BSD BS223T Strikeristä

.
Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/10
Malli Monster Truck
Huippunopeus (km/h) 30-35km/h
Säädettävä huippunopeus Ei
Sopiva Aloittelija
Mitat (PxLxK) (mm) 490x330x190
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjattu
Moottorin koko 550
Steering servo 9kg metal gear
Laturi Ei mukana
Akku Medföljer ej
Akun mitat (PxLxK) (mm) 140x47x28
Akun liittimen T-liitin
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki BSD Racing
Tavaramerkki nro BS223T

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BSD BS223T Striker
Arviosi

Relaterade Produkter