BSD BS223R Striker brushless

Tuote nro
842612
Varastossa
Yleiskatsaus
 • 1/10 mittakaavan radio-ohjattava auto Monster Truck
 • Harjaton, kosteudenkestävä moottorijärjestelmä
 • Raskas metallinen alusta
Tarjoushinta €242,91 Normaalihinta €269,90
Paket pris batteri + laddare + laddpåse
Tarjoushinta €242,91 Normaalihinta €269,90
+
HTRC B3 Balance charger
20%
Tarjoushinta €14,16 Normaalihinta €14,90
+
Modr Uppladdningsbara AA batterier 2800 mAh 4p
15%
Rating:
100%
Tarjoushinta €9,41 Normaalihinta €9,90
+
Hobbex laddpase batterier 23x30cm
20%
Tarjoushinta €6,56 Normaalihinta €6,90
+
Modr Li-Po 7,4V (2s) 4200mAh 40C
20%
Tarjoushinta €36,01 Normaalihinta €37,90
=
Tallenna €12,75
€296,30

Uusi legenda on syntynyt - BSD Striker

 

BSD Striker Harjaton kova radio-ohjattava monsteriauto

. BSD Striker on uusi radio-ohjattava monsteriautomme vuodelle 2023 ja BSD Racing on kehittänyt sen yksinoikeudella Hobbexille. Tavoitteenamme BSD BS223R Strikerin kanssa oli kehittää radio-ohjattava auto, joka voi tarjota saman suorituskyvyn, ajamisen ilon ja laadun kuin kalliimmat merkit, mutta murto-osalla hinnasta. Kiitos 13 vuotta kestäneen yhteistyömme BSD Racingin kanssa, he ymmärsivät, mitä halusimme, ja laittoivat teknikot töihin, lopputulos ylitti odotukset ja nimi Striker tuntui enemmän kuin sopivalta. BSD Striker on radio-ohjattava auto, jossa on erittäin hyvä tasapaino ja tienpito, harjaton moottori tekee RC-autosta todellisen hirviön ja tämä RC-auto on niille, jotka haluavat parasta heti.
.
.

Kaikki alkaa hyvästä alustasta

.

Vahva metallirunko, joka koostuu valetusta korkealaatuisesta alumiinista, joka tarjoaa alhaisen painon mutta erittäin vahvan rakenteen. Tämä tarjoaa RC-autolle vahvan perustan, joten sinun ei tarvitse huolehtia etu- ja takavaunujen rikkoutumisesta. Sininen anodisointi tekee alustasta kosteutta ja korroosiota kestävän. Aivan kuten BSD Racingin aiemmat RC-autot, Striker on todella kestävä! Radio-ohjattavan auton pituus on täydet 49 cm ja leveys 33 cm, joten saat todellisen 1/10 mittakaavan tunteen, kun BSD Striker liikkuu. Jos vertaat kokoa muihin 1/10-malleihin, huomaat nopeasti, kuinka paljon suurempi BSD Striker on.

.
.

RC Monster Truck metalliosilla

.

Joidenkin osien ei pitäisi olla muovisia, kun tulossa on BSD Strikerin kaltaisia suorituskykyisiä radio-ohjattavia autoja. Osat kuten alusta, vetoakselit, tasauspyörästö ja hammaspyörä ovat BSD Strikerissä jo metallia. Kaikissa auton osissa, joissa tarvitaan laakereita, on käytetty oikeita metallisia kuulalaakereita, jotta huolto olisi mahdollisimman vähäistä ja käyttöikä pitkä. BSD Striker Brushlessin tasauspyörästöissä on myös tehokkaammat ja kestävämmät hammaspyörät, joiden ansiosta auto kestää tehokkaan harjaton moottorin tehon.

.

Sanotaanko mitään iskunvaimenninta?

?

Ensimmäinen asia, joka kannattaa tehdä, jos ostat BSD Strikerin, on tuntea iskunvaimentimet, koska se on tunne, jota ei voi kuvata sanoin. Voimakkaat öljytäytteiset iskunvaimentimet on vain koettava. "Vähemmän on enemmän", joten teimme niistä mustat huomaamattoman ulkonäön aikaansaamiseksi. Iskunvaimentimet ovat säädettävissä ja ne voidaan virittää täydellisesti pintaan ja ajotyyliisi sopiviksi.

.

Soutavat muoviosat

BSD Strikerissä ei ole vain metalli- ja alumiiniosia, vaan autossa on muoviosia, joihin muoviosat sopivat parhaiten, kuten tukivarret, iskunvaimentimien tornit ja korin kiinnikkeet. Muovi on halvempaa, kevyempää ja taipuu paremmin kuin metalli.yleisin virhe, kun nopeusmittari näyttää 35 km/h ja puu hyppää tielle on se, että puskuri tai tukivarret ottavat ison osuman. Jos kävisi niin huonosti, että jotain hajoaa, ei ole vaaraa, meillä on täydellinen valikoima varaosia BSD Strikeriin!

.

Elektroniikka

Auton elektroniikka on hyvin koteloitu ja tarjoaa hyvän kosteussuojan herkemmille komponenteille, joten RC-auto soveltuu ajamiseen lumessa, sohjossa ja lätäköissä. Radio-ohjattava käsiohjain ja vastaanotin ovat tunnetulta Flysky-merkiltä. Harjaton moottorin ohjaus saa hyvän virransyötön Hobbywingin 50A ESC:stä, tämä on varustettu XT-60-liittimellä akkuun, jotta suorituskyky ei heikkene. Kun BSD Striker jyrää eteenpäin, se vaatii oikean servon saadakseen auton kääntymään, valinta osui 9kg metallikäyttöiseen servoon, joka on kytketty autossa istuvaan servopelastimeen, joka suojaa servoa hieman ylimääräistä niissä tilanteissa, kun puu hyppäisi auton eteen.

Ei vain renkaita

.

Mitä on radio-ohjattava monsteriauto ilman kunnon kuviollisia renkaita! Ne eivät ole vain mustat ja pyöreät, vaan ne ovat myös tärkein kosketuspiste tien kanssa. Lopulta päätimme käyttää näitä voimakkaasti kuvioituja renkaita, joissa on kohtuullisen pehmeä kumiseos. Sisällä on vaahtomuovikumia, jolla saadaan oikea pehmeys. Renkaat on asennettu raskaisiin mustiin vanteisiin, jotka on suunniteltu kestämään kovaa ajoa.

.

Mitä eroa on BSD Striker brushed ja BSD Striker Brushless -malleilla?

.

Harjaton edut:

 • Käyttää Li-Po akkua
 • .
 • Tehokas harjaton moottori
 • .
 • Harjaton nopeudensäätö 50A (ESC)
 • .
 • XT60-liitin akkuun vakaamman ja paremman virransiirron takaamiseksi
 • .
 • Vahvempi metalli hammaspyörissä tasauspyörästössä
 • .
 • Voi saavuttaa 50 km/h nopeuden
 • .

 

Voiko tämän paremmaksi muuttua?

?

Se voi itse asiassa saada parempaa kuin tämä, jos haluat vielä paremman auton, on pahin radio-ohjattava monster truck BSD Rampage XTE harjaton moottori, BSD Rampage on vielä suurempi auto mittakaavassa 1/10-XL ja voi saavuttaa huippunopeuden 70 km / H. Lue lisää BSD Rampagesta täältä: BSD Rampage XTE brushless.

.

 

Varaosat

. Kuten tavallista, Hobbex tarjoaa kaikki varaosat, jotta BSD Striker -ostoksestasi tulisi pitkä ja ongelmaton omistus. Tästä todisteena on se, että monet vanhat automme ovat käytössä vielä vuosikymmeniä myöhemmin. BSD Strikerin varaosat löydät välilehdeltä "Varaosat" täältä tuotesivulta.
.

Mitä tarvitaan aloitukseen?

BSD Striker toimitetaan ilman akkua ja laturia. Suosittelemme, että ostat vähintään 2 MODR-akkua, jotta saat mahdollisimman pitkän ajokokemuksen. BSD Striker Brushlessissa tulee olla 2S litium RC-akku (LIPO). Auton akkutilan mitat: 140 x 47 x 28mm, joten vaihtoehtoja on monia, mieti 2s 7,4V Li-Po:n käyttöä, jossa voit valita vapaasti mAh:n. Mitä suurempi mAh sitä pidempi käyttöaika, suosittelemme käyttämään jossain 3300-6000mAh välillä. Älä unohda latauslaukkuamme tai Bat-Safen latauslaatikkoa lisäturvallisuutta varten. Välilehdeltä "Akut ja laturit" löydät kaiken, mikä sopii BSD Striker brushless -malliin.
Huipulta löydät upean paketin, jossa saat akun, laturin ja latauslaukun!

OBS! Tämän radio-ohjattavan auton elektroniikkaa ei ole sovitettu 3S:lle ja tämä tarkoittaa, että olet vaarassa vahingoittaa ESC:tä, jos ajat kovaa pitkään 3S-akulla.

.
.
Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/10
Malli Monster Truck
Huippunopeus (km/h) 50
Säädettävä huippunopeus Ei
Sopiva Kokenut
Mitat (PxLxK) (mm) 490x330x190
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjaton
Moottorin koko 3650
ESC 50A Brushless
Steering servo 9kg metal gear
Laturi Ei mukana
Akku Medföljer ej / Not included
Akun mitat (PxLxK) (mm) 140x47x28
Akun liittimen XT60
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki BSD Racing
Tavaramerkki nro BS223R

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BSD BS223R Striker brushless
Arviosi