UDIRC UD023PRO INKFISH Jet Boat brushless

Tuote nro
844111
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Ainutlaatuinen radio-ohjattava vene (JET BOAT) Vesiskootteri
  • Harjaton moottorijärjestelmä, huippunopeus noin 20-25km/h
  • RC-vene kokeneille ja aloittelijoille
Tarjoushinta €132,91 Normaalihinta €139,90

UDI023PRO Inkfish - Rohkea radio-ohjattava vesiskootteri harjattavalla moottorilla!

Lähde vesille tehokkaalla UDI023 INKFISH -jettiveneellä, jossa on harjaton moottori! Tämä radio-ohjattava vene vie kokemuksesi uudelle tasolle vaikuttavan suorituskykynsä ja nopeutensa ansiosta. Harjattoman moottorin ansiosta tämä JetBoat on paitsi nopeampi myös tehokkaampi kuin harjamoottorilla varustetut vastineensa. Tämä radio-ohjattava vene ei ole vain kestävä, vaan se on myös portti seikkailuun ja jännitykseen vesillä lapsille ja aikuisille! Epätavallisen muotoilunsa ja suorituskykynsä ansiosta tämä RC-vene on valmis tarjoamaan tuntikausia hauskaa ja viihdettä vesillä!

Radio-ohjattava vene, jossa on röyhkeä muotoilu

Boreless-moottorijärjestelmä - Valmis tuntikausien hauskanpitoon! UDI023PRO INKFISH on varustettu vesijäähdytteisellä harjattomalla moottorijärjestelmällä, joka takaa turvallisemman ja pidemmän käytön. Harjaton moottori tarjoaa tehokkaamman ja tasaisemman ajokokemuksen, sillä sen huippunopeus on 20-25km/h, joka vie sinut jännittävälle ajelulle veden yli. Inkfish on täydellinen RC-vene lapsille ja aloittelijoille, kova ja epätavallinen muotoilu RC-veneeksi, tämä RC-vene saa adrenaliinisi pumppaamaan, kun zoomaat pinnan yli.

2.4GHz radio-ohjaus sisältyy RC-veneeseen

. 2,4 GHz:n radion etuna on, että se tarjoaa vakaan ja luotettavan signaalin ilman muiden langattomien laitteiden aiheuttamia häiriöitä. Näin voit ohjata radio-ohjattavaa venettäsi tarkasti ja ilman signaalin katoamisen tai häiriöiden riskiä. Lisäksi 2,4 GHz:n radiolla on pidempi kantama verrattuna vanhempiin radiotekniikoihin, mikä antaa sinulle vapauden tutkia vettä kauempaa. Jos RC-vene kaatuu ja päätyy ylösalaisin, voit yksinkertaisesti painaa radio-ohjaimen painiketta veneen oikaisemiseksi. Joskus yksi painallus riittää, ja joskus tarvitaan 2-3 painallusta.

***Jos lähistöllä on useampia UDI023 Inkfish -veneitä, käynnistä ja yhdistä ne yksi kerrallaan käynnistämällä radio ja sitten RC-vene, kestää noin 3-4 sekuntia ennen kuin ne yhdistyvät. Testaa ohjaus/kaasu nähdäksesi, että kaikki toimii ennen kuin laitat veneen veteen. Kävele hieman kauemmas ja käynnistä sitten muut RC UDI023 -mallit, jos sinulla on useampia malleja, joita haluat käyttää samanaikaisesti.

UDIRC 023 Inkfish täydellinen rauhallisille vesille

Toimitetaan käyttövalmiina (RTR), 99 % käyttövalmiina laatikosta RC-vene UDI023PRO Inkfish JetBoat toimitetaan RTR (Ready-To-Run), täysin koottuna ja kaikki elektroniikka valmiiksi asennettuna suoraan laatikosta. Mukana on 2.4GHz radio, ladattava Li-Ion 7.4V (2s) 2000mAh RC-akku, USB-laturi ja veneen jalusta. Ainoa asia, joka sinun tarvitsee itse lisätä, on 4xAAA paristot radio-ohjausta varten. Sitten vain lataat mukana tulevan RC-akun mukana tulevalla USB-tasauslaturilla ja olet valmis lähtemään!

Yhteenveto

Harjattavalla moottorilla varustettu UDI023 INKFISH JetBoat on täydellinen sekä lapsille että aikuisille, jotka rakastavat seikkailua ja jännitystä vesillä. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut RC-harrastaja, tämä vene tarjoaa tuntikausia hauskaa ja viihdettä. Miksi siis odottaa? Lähde vesille ja koe äärimmäinen jännitys harjattavalla moottorilla varustetun UDI023 INKFISH JetBoat -veneen kanssa jo tänään! Käy alla olevasta linkistä saadaksesi lisätietoja ja tehdessäsi tilauksen. Tällä upealla radio-ohjattavalla veneellä nostat vesielämyksesi uusiin korkeuksiin!

Katsele videoita UDIRC UDI023 INKFISH:stä

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Sopiva Aloittelija, Kokenut
Mitat (PxLxK) (mm) 362x127x110
Toimintatapa El
Ajoaika (min) 10
Huippunopeus (km/h) 20-25
Materiaali Muovattu muovi
Moottori Harjaton
Rungon tyyppi V-hull
Laturi USB (mukana)
Akun liittimen XT30
Akun mitat (PxLxK) (mm) 70x33x23mm
Akku Li-Ion 7,4V (2s) 2000mAh
Akku ohjaukseen Medföljer ej (4xAAA)
Tavaramerkki UDI RC
Tavaramerkki nro UDI023PRO

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:UDIRC UD023PRO INKFISH Jet Boat brushless
Arviosi

Relaterade Produkter