Pro Boat Recoil 2 26 Brushless Deep-V Heat Wave

Tuote nro
PRB08041V2T1
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Tehokas 66cm (26") RC-vene
  • Harjaton vesijäähdytteinen moottori, joka on valmis 4s Li-Po:lle
  • Huippunopeus +60km/h
Tarjoushinta €436,91 Normaalihinta €459,90

Nopea RC-vene, jossa on kokoa ja tehoa: Pro Boat Recoil 2 26 Brushless Deep-V Shreddy

. Etsitkö äärimmäistä nopeaa RC-veneen? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan! Pro Boat Recoil 2 26 Brushless Deep-V Shreddy on täydellinen vene niille, jotka rakastavat nopeutta ja jännitystä vesillä. Vaikuttavan kokonsa ja tehokkaan suorituskykynsä ansiosta tämä RC-vene antaa sinulle uskomattoman ajokokemuksen, jota et koskaan unohda.

Tehokas ja pitkä 26" (66cm) radio-ohjattava vene

. Tämä vene on suorastaan hirviö vesillä. Vaikuttavan 26 tuuman (66 cm) pituutensa ja V-runkorakenteensa ansiosta Recoil 2 on mestari leikkaamaan aaltoja. Aerodynaamisen muodon ja tehokkaan harjattoman moottorin ansiosta saavutat uskomattomia nopeuksia ja teet vaikutuksen ystäviisi.

Radio-ohjattu vene, jossa on harjaton moottorijärjestelmä

. Varustettuna tehokkaalla Spektrum 4335 2300kV "outrunner" harjattomalla moottorilla yhdistettynä 100A Spektrumin harjattomaan nopeudensäätimeen (ESC), Recoil 2 26" on voimanpesä! Yksi Recoil 2:n suurista eduista on sen hiljainen ja tehokas toiminta. Voit nauttia ajosta häiritsemättä ympäristöäsi tai häiritsemättä melua. Lisäksi harjaton moottori on kestävämpi ja vaatii vähemmän huoltoa perinteisiin moottoreihin verrattuna, joten saat enemmän aikaa vesillä ja vähemmän aikaa korjaamolla. Lisäksi veneen elektroniikka on valmis 3s (11,1V) ja 4s (14,8V) Li-Po akuille. Tämä tarkoittaa, että RC-vene saa äärimmäistä tehoa ja kiihtyvyyttä saavuttaakseen hetkessä +60km/h huippunopeuden. Olitpa sitten kilpailemassa muita RC-veneitä vastaan tai vain nauttimassa nopeasta ajelusta järvellä, Recoil 2 antaa sinulle suorituskyvyn, jota tarvitset veden hallitsemiseen. Veneen mukana tulee 3s 11.1V 3200mAh IC3-pistoke ja tämä tarjoaa noin 60km/h huippunopeuden! RC-vene saavuttaa vielä suurempia nopeuksia 14.8V 4s Li-Po akulla, joka on ostettavissa erikseen.

Älykkäät ominaisuudet 2.4GHz radio-ohjauksella

. Vaikuttavan suorituskykynsä ja kilpaominaisuuksiensa lisäksi Recoil 2:ssa on myös monia käytännöllisiä ominaisuuksia. Se on varustettu itsekorjautuvalla toiminnolla, mikä tarkoittaa, että jos se kaatuu, se kääntyy automaattisesti ylös käyttämällä pari kaasua ja jarrua. Näin säästät aikaa ja energiaa ja voit jatkaa ajamista keskeytyksettä. Saat veneen turvallisen ja vakaan hallinnan mukana tulevalla Spektrum 4-kanavaisella 2,4 GHz:n radiolla, joka tarjoaa hyvän kantaman, vahvat ja turvalliset signaalit sinun kapteenina ja RC-veneen välillä.

Tyylikäs ja tehokas rakennettu laadukkaista materiaaleista

. Recoil 2:lla et saa vain nopeaa RC-veneen, vaan myös luotettavan ja kestävän tuotteen. Se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät kovia olosuhteita ja intensiivistä käyttöä. Sen vankan rakenteen ja vedenpitävän elektroniikan ansiosta voit nauttia veneestäsi myös epäsuotuisissa olosuhteissa. Peräpotkuri ja peräsin on valmistettu metallista, mikä takaa vakaan toiminnan myös karuissa vesissä. Lopuksi haluamme mainita, että Pro Boat Recoil 2 26 Brushless Deep-V Shreddy ei ole vain loistava RC-vene, vaan se on myös todellinen katseenvangitsija. Sen tyylikäs ja urheilullinen muotoilu tekee vaikutuksen kaikkiin, jotka näkevät sen vesillä. Herätät varmasti huomiota ja ihailevia katseita joka kerta, kun viet sen vesille.

Radio-ohjattava vene toimitetaan RTR, 100 % lähtövalmiina

. RC-vene toimitetaan RTR (Ready-to-run), jossa on kaikki elektroniikka esiasennettuna sekä akku ja laturi. Lataa vain akku ja valmistaudu runsaaseen toimintaan rannalla! Recoil 2 ylittää odotuksesi ja antaa sinulle tunteja jännitystä ja viihdettä vesillä. Osta Pro Boat Recoil 2 jo tänään ja anna itsellesi mahdollisuus kokea todellista kilpaurheilua vesillä!

Katsele videoita RC Boat ProBoat Recoil 2 26 Brushless Deep-V Shreddy -veneestä

.

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Sopiva Kokenut
Mitat (PxLxK) (mm) 660x202x146
Toimintatapa El
Ajoaika (min) 15
Huippunopeus (km/h) 60km/h med medföljande batteri
Materiaali Muovattu muovi
Moottori Harjaton
Rungon tyyppi V-hull
Laturi USB (mukana)
Akun liittimen IC3
Akku Spektrum Li-Po 11,1V (3s) 3200mAh
Akku ohjaukseen Mukana (4xAA)
Tavaramerkki Pro Boat
Tavaramerkki nro PRB08041T2

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pro Boat Recoil 2 26 Brushless Deep-V Heat Wave
Arviosi