UDIRC UD023 INKFISH Jet Boat

Tuote nro
844110
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Ainutlaatuinen radio-ohjattava vene (JET BOAT) Vesiskootteri
  • Harjattu moottori, huippunopeus noin 15-20km/h
  • Täydellinen aloitteleva RC-vene lapsille
Tarjoushinta €75,91 Normaalihinta €79,90

UDI023 Inkfish - Röyhkeä radio-ohjattava vene vesiskootterin muodossa!

Lähde vesille jännittävällä UDI023 INKFISH JetBoatilla! Tämä radio-ohjattava vene ei ole vain kova, vaan myös portti seikkailuun ja jännitykseen vesillä lapsille ja aikuisille! Epätavallisen muotoilunsa ja suorituskykynsä ansiosta tämä RC-vene on valmis tarjoamaan tuntikausia hauskaa ja viihdettä vesillä!

RC-vene harjatulla moottorilla

Tämä radio-ohjattava Jet Ski -vene on varustettu harjamoottorilla, joka voi saavuttaa 15-20 km/h nopeuden! Tämä tekee tästä radio-ohjattavasta veneestä täydellisen aloittelijalle, joka haluaa kokeilla RC-mallia vesillä! Halusitpa sitten ajaa kilpaa uima-altaalla, järvellä tai lammella, tämä RC-vene antaa sinulle vapauden ja jännityksen tunteen, jota vain harvat muut lelut voivat saavuttaa.

Täydellinen ensimmäinen radio-ohjattava vene aloittelijoille

UDIRC 023 Inkfish täydellinen rauhallisille vesille2,4 GHz:n radio-ohjaus sisältyy RC-veneen toimitukseen. 2,4 GHz:n radion etuna on, että se tarjoaa vakaan ja luotettavan signaalin ilman muiden langattomien laitteiden aiheuttamia häiriöitä. Näin voit ohjata radio-ohjattavaa venettäsi tarkasti ja ilman signaalin katoamisen tai häiriöiden riskiä. Lisäksi 2,4 GHz:n radiolla on pidempi kantama verrattuna vanhempiin radiotekniikoihin, mikä antaa sinulle vapauden tutkia vettä kauempaa. Jos RC-vene kaatuu ja päätyy ylösalaisin, voit yksinkertaisesti painaa painiketta radio-ohjaimessa asettaaksesi veneen paikoilleen. Joskus yksi painallus riittää, ja joskus tarvitaan 2-3 painallusta.

***Jos lähistöllä on kuitenkin useampia UDI023 Inkfish -veneitä, käynnistä ja yhdistä ne yksi kerrallaan käynnistämällä radio ja sitten RC-vene, kestää noin 3-4 sekuntia ennen kuin ne yhdistyvät. Testaa ohjaus/kaasu nähdäksesi, että kaikki toimii ennen kuin laitat veneen veteen. Kävele hieman kauemmas ja käynnistä sitten muut RC UDI023 -mallit, jos sinulla on useampia malleja, joita haluat käyttää samanaikaisesti.

Toimitetaan käyttövalmiina (RTR), 99 % käyttövalmiina laatikosta

Yhteenveto Miksi siis odottaa? Lähde vesille ja koe UDI023 INKFISH JetBoatin jännitys jo tänään! Käy alla olevasta linkistä saadaksesi lisätietoja ja tehdessäsi tilauksen. Tämän hämmästyttävän radio-ohjattavan veneen avulla et enää koskaan kyllästy vesillä!

Katso videoita aiheesta UDIRC UDI023 Inkfish - radio-ohjattava vene

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Sopiva Aloittelija
Mitat (PxLxK) (mm) 362x127x110
Toimintatapa El
Ajoaika (min) 10
Huippunopeus (km/h) 15-20
Materiaali Muovattu muovi
Moottori Harjattu
Rungon tyyppi V-hull
Laturi USB (mukana)
Akun liittimen XT30
Akun mitat (PxLxK) (mm) 73x35x18
Akku Li-Ion 7,4V (2s) 2000mAh
Akku ohjaukseen Medföljer ej (4xAAA)
Tavaramerkki UDI RC
Tavaramerkki nro UDI023

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:UDIRC UD023 INKFISH Jet Boat
Arviosi

Relaterade Produkter