UDIRC UD009 Rapid Race

Tuote nro
841149
Varastossa
Yleiskatsaus
  • RC vene 42cm
  • Itsestään kääntyvä toiminto
  • Huippunopeus 30km/h
€69,90
4xAA + Extra batteri till RC båten

Paljon RC venettä rahoilleen!

!

UDI Rapid Race on massiivinen radio-ohjattava vene, jonka huippunopeus on 30 km/h! Se liikkuu 42 cm:n pituudellaan tehokkaasti veden päällä. Ohjaimen kantama on 120 metriä ja siinä on älykäs toiminto, jonka avulla voit kääntää RC-veneen ympäri, jos se kaatuu.

Radio-ohjattava vene kaikille

.

Edistynyt 2,4 GHz:n radio-ohjaus mahdollistaa useiden radio-ohjattavien veneiden käyttämisen samanaikaisesti ilman radiohäiriöiden vaaraa. Kokeile koota ryhmä yhteen, niin huomaatte nopeasti, kuinka hauskaa on ajaa useita veneitä samanaikaisesti. Tätä venettä on helppo ajaa, ja se on täydellinen radio-ohjattava vene niin lapsille kuin aikuisillekin.

.

Murskattu moottori

.

Tehokkaassa 390-luokan moottorissa on sisäänrakennettu vesijäähdytys, joka toimii suurella teholla pitkään. UDI Rapid Race -moottorilla sinun ei tarvitse pidättäytyä, vaan voit antaa koko ajan täyskaasua. RC-veneessä on upea muotoilu, joka todella herättää huomiota. Siksi mukana tulee jalusta, jotta voit laittaa veneen kirjahyllyyn, kun et käytä sitä.

.

Radio-ohjattu vene turvalliseen ajoon

.

Kun ajat UDI Rapid Racea, voit olla varma, että radio-ohjattava veneesi palaa aina kotiin. Ohjaimessa on ominaisuuksia, jotka varoittavat sinua, jos veneen akku on tyhjenemässä tai jos olet ajamassa liian kauas ohjaimen kantaman ulkopuolelle. Jos vene kaatuisi ja kaatuisi, voit kääntää sen uudelleen käyttämällä kaasua/jarrua, kunnes kauko-ohjain kääntää veneen takaisin oikealle puolelle.

.

Toimitettu RTR, 99 % käyttövalmis

.

UDI Rapid Race toimitetaan käyttövalmiina, mikä tarkoittaa, että RC-vene on valmiiksi rakennettu, kaikki elektroniikka asennettu ja saat lähes kaiken, jotta voit lähteä ajamaan. Sinun tarvitsee vain ladata mukana tuleva akku, asettaa se veneeseen ja laittaa 4 AA-paristoa ohjaimeen (ei sisälly). Suosittelemme ostamista tehokkailla ladattavilla AA-paristoillamme Modrilta, jotka sopivat täydellisesti RC-käyttöön. Sitten olet valmis lähtemään ulos ja kohtaamaan aallot! Mukana tuleva akku on ladattava 1500 mAh 7.4V Li-Ion akku. Yksi lataus riittää noin 10 minuutin ajoon. Akku on helppo ladata liittämällä mukana tuleva USB-kaapeli.
-HUOMAUTUS Veneen on oltava kosketuksissa veden kanssa toimiakseen kunnolla. Veneen alapuolella ja takana lähes peräsimen kohdalla on anturit.

Etsitkö jotain nopeampaa?

. Tutustu sitten tämän RC-veneen harjattomaan versioon. Rapid Race Brushless -mallissa on suurempi huippunopeus ja nopeampi kiihtyvyys! UDI010 Rapid Race Brushless.

Videoita UDIRC UDI009 Rapid Racen kanssa

.

.
Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Sopiva Aloittelija
Mitat (PxLxK) (mm) 424x114x119
Toimintatapa El
Ajoaika (min) 10
Huippunopeus (km/h) 30
Materiaali Muovattu muovi
Moottori Harjattu
Rungon tyyppi V-hull
Laturi USB (mukana)
Akun liittimen Mini-Tamiya
Akun mitat (PxLxK) (mm) 72,5x37x18,75
Akku 1500mAh 7,4V Li-Ion
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki UDI RC
Tavaramerkki nro UD009

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:UDIRC UD009 Rapid Race
Arviosi

Relaterade Produkter