Facebook Pixel

Rapid Race

  • 42cm lång
  • Själv-vänder
  • Topphastighet 30km/h

NOPEASTI


ILMAINEN TOIMITUS


HAUSKA

€50,00
Saatavuus: Varastossa
Tuote nro
841149

Prisvärd radiostyrd båt för hela familjen! Båten är hela 42cm lång och kan nå hastigheter på 30km/h. Rapid använder en högkvalitativt 2,4 GHz kontroll (inkluderad) som ger upp till 120 meters räckvidd. Om du använder Rapid för långt bort och 2,4 GHz-signalen försvagas kommer kontrollen att varna dig för att föra båten närmare. Kontrollen kommer också varna dig när båtens batteri börjar ta slut och påminna dig om att köra den tillbaka till land.

"Self-righting" - funktionen gör att du enkelt via kontrollen kan vända båten rätt i fall att du skulle hamna upp och ned ute på sjön. Rapid drivs av en kraftfull 390-klass motor med inbyggd vattenkylning och levereras med ett högkvalitativ 1500mAH 11.1v Li-ion batteri. Ställ upp båten snyggt hemma i en hylla med medföljande båtställ när båten inte använd. Levereras komplett med nosskydd, verktyg, batteri, laddare & en 2,4GHz kontroll.

Allt du behöver göra är ladda batteriet, montera det och lägga till batterier i kontrollen (batterier ingår ej) för att vara redo att susa fram över vattnet i hög hastighet!

Lisätietoja
Paino (kg) 0.6
Väri Punainen
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Sopiva Aloittelija
Mitat (PxLxK) (mm) 424x114x119
Toimintatapa El
Ajoaika (min) 10
Huippunopeus (km/h) 30
Materiaali Muovattu muovi
Moottori Harjattu
Rungon tyyppi V-hull
Laturi USB (mukana)
Akun liittimen Mini-Tamiya
Akku 1500mAH 11,1v Li-Ion
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki UDI RC
Tavaramerkki nro UDI009
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Rapid Race
Arviosi