PD Racing Magnitron 6s brushless

Tuote nro
843492
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Extreme RC Monster truck 1/6 mittakaavassa!
  • Koe 6s Li-Po tehon raaka voima!
  • 150A ESC, Harjaton 4074 moottori - Huippunopeus +80km/h
€489,90

Raaka radio-ohjattava monsteriauto - PD Racing MAGNITRON 6S 1/6

Oletko valmis äärimmäiseen kokemukseen yhdellä valikoimamme tehokkaimmista ja nopeimmista RC-autoista? Silloin PD Racingin Magnitron 6s harjaton RC-auto on sinua varten! Magnitron 6s on muhkea RC-auto - 1/6 mittakaavan 4WD harjaton RC-monsteriauto, joka kestää jopa 6S LI-PO-akkuja uskomatonta nopeutta ja kiihtyvyyttä varten. Siinä on tukeva ja tyylikäs muotoilu, joka on rakennettu kestämään kovia maastoja ja haasteita, joita sille asetat! Haaveiletko ylivoimaisesta suorituskyvystä ja täydellisestä hallinnasta, kun tutkit kaikenlaista maastoa? Silloin PD Racingin Magnitron 6S RC-auto on ihanteellinen kumppanisi seikkailuun! PD Racingin Magnitron on rakennettu tekemään vaikutuksen, se ottaa mittaa suurista nimimerkeistä ja tarjoaa saman suorituskyvyn ja laadun halvemmalla!

PD Racing - Uusi jännittävä brändi!

Tutustu PD Racingiin - uuteen ja jännittävään RC-brändiin Aasiasta. PD Racing, jolla on samat valmistajat kuin johtavilla tuotemerkeillä ja monen vuoden kokemus takanaan, toimittaa korkealaatuisia RC-malleja omistautuneille harrastajille. Koe maailmanluokan suorituskyky ja tarkkuus PD Racingin kanssa!

Tehokas harjaton moottorijärjestelmä

Magnitronin uskomattomasta koosta huolimatta tämä RC-auto on suorituskykyinen! Rungon alla on todella tehokas harjaton moottorijärjestelmä! Tässä on 4074 harjaton moottori 2100kV:n jännitteellä yhdistettynä kosteussuojattuun, harjaton 150A:n ESC:hen, joka on valmiina antamaan sinulle täysipainoisen, toiminnantäyteisen kokemuksen! Magnitronin virtalähteenä on täysi 6s:n Li-Po-virta! Tämä tarkoittaa, että voit käyttää sitä 1x 22,2V (6s) Li-Po:lla tai kahdella täydellä 11,1V (3s) Li-Po akulla EC5-liittimillä. Tämä saa auton kulkemaan nopeasti, todella nopeasti kokoonsa nähden (+80km/h)! 2x 11.1V 3s Li-Po akuilla auto saavuttaa henkeäsalpaavan +80km/h! Mikä on todella nopeaa lähes 70cm kokoiselle autolle! Sekä moottori että ESC on jäähdytetty jäähdytyslevyillä ja tuulettimilla. Moottori antaa paljon tehoa ja vääntöä neljälle pyörälle, joissa on suuret, kiinteät renkaat, jotka antavat hyvän pidon ja vakauden koko RC-autolle.

Magnitron 6s - rakennettu kestämään!

Magnitron on vankka RC Monster truck! Ja sen pitää olla laadukas! Auton akseliväli on 44cm, joka on yhtä pitkä kuin tavallisten 1/10 RC-autojen kokonaismitta! Magnitron 6s:ssä on tehokas alusta, joka koostuu 4 mm mustaksi anodisoidusta laserkeilatusta 7075 alumiinista, joka yhdessä vahvan metallisen alustan tukirangan kanssa, joka menee elektroniikan yli rungon alle, vahvistaa auton rakennetta! Alustan ympärillä on korkea muovinen sivusuojus, joka suojaa ja vahvistaa alustaa hieman lisää kovalta ajolta ja lialta! Kaikki tämä antaa Magnitron 6s:lle sen tarvitseman vakauden ja kestävyyden, sillä se painaa myös lähes 7kg akkujen kanssa! Kaikki muoviosat sisältävät hyvin tasapainotettua seosta, joka antaa sitä pientä ekstraa laadussa, jota monilla tunnetuilla merkeillä on. Kun pidät Magnitronia kädessäsi, voit tuntea laadun jokaisessa osassa, josta auto on rakennettu!

RC-auto raskaalla voimansiirrolla ja tasauspyörästöillä

PD Racingin Magnitron 6s harjattomassa harjatussa autossa on kauttaaltaan metalliset vetoakselit, raskaat CVD vetoakselit sekä edessä että takana! Tämä yhdessä kolmen tehokkaan öljytäytteisen tasauspyörästön ja tukevien potkuriakselien kanssa antaa sille tasaisen, tehokkaan nelivedon ja vakaan ajokokemuksen. Voit hienosäätää tasauspyörästöt eri öljyillä auton käyttäytymisen mukauttamiseksi. Paksumpi öljy keskimmäisessä tasauspyörästössä antaa villiä ajoa, jolloin etupyörien nostaminen on helpompaa, kun taas ohuempi öljy antaa enemmän vakautta ja lisähallintaa kaarteissa, mikä takaa kilpa-ajoa muistuttavan suorituskyvyn. Luotettavan nelivedon lisäksi Magnitronissa on tukevat tuuletetut kuviokumirenkaat, jotka tarjoavat hyvän pidon ja todella hienon ajokokemuksen erilaisilla pinnoilla! Nämä tukevat renkaat on asennettu punaisesta alumiinista valmistettuihin 17 mm:n kuusiokoloakseleihin!

Musta runko, jossa on lisäsuojaus!

RC-autossa on todella röyhkeä korirakenne, jonka kattoon ja etuosaan on asennettu kovamuoviset liukulevyt suojaamaan sitä vaurioilta. Aggressiivinen runko on valmistettu joustavasta polykarbonaattimateriaalista, joka kestää hyvin mätkintäkierroksen. Runkoklipsit on myös kiinnitetty runkoon muovilinjalla, jotta niitä on vaikeampi kadottaa, muovilinjalla on myös muovinen aluslevy, joka on siellä lisäsuojana, kun runko on asennettu RC-auton alustaan. Magnitronissa on myös tukeva takasiipi ja wheelie bar lisävakauden takaamiseksi! Iskunvaimentimet sekä useat muut koneistetut alumiiniosat on anodisoitu voimakkaan punaisella värillä, mikä antaa erittäin siistin ulkonäön. Nosta koria ja sinua tervehtii paljon silmänruokaa! Punaiset alumiiniosat kohtaavat mustat metalli- ja muoviosat! Elektroniikan ja kaikkien silmänruokien ympärillä on korkea muovisuojus, joka suojaa paljon lialta ja soralta, joten Magnitronin electornik on erityisen suojattu jopa rankan ja toiminnantäyteisen ajelun jälkeen soralla ja ruohikolla!

Magnitron 6s - tehokas RC-auto!

Magnitron 6s - Nyt puhutaan oikeasta RC-autosta! Tämä radio-ohjattavan auton hirviö on noin 20 cm pidempi kuin tavalliset 1/10 mittakaavan autot! Auto on 1/6 mittakaavassa ja sen pituus on 70cm, se painaa akkujen kanssa jopa 8kg ja sen huippunopeus on +80km/h 2 x 3s Li-Po RC-akkujen kanssa. Kaiken tämän perusteella luulisi Magnitronin tyhjentävän lompakon, mutta tämän hirviön hinta on samaa luokkaa kuin suurilla nimimerkeillä, joiden RC-autot ovat samassa hintaluokassa, mutta eivät lainkaan samankokoisia tai suorituskykyisiä!

2,4 GHz:n radiojärjestelmä, jossa on eroa

Magnitron 6s:ssä on 2,4 GHz:n radiojärjestelmä, joka tarjoaa häiriöttömiä signaaleja ja hyvän kantaman (100-150 metriä). Radion kautta voit myös hienosäätää herkkyyttä kaikella ohjauksesta kaasuun, mutta ehdottomasti paras asia radiossa on se, että voit säätää auton tehon 50 % tai 75 %:iin, jos haluat jakaa tämän hirviön vähemmän kokeneen RC-kuljettajan kanssa, tätä ominaisuutta arvostetaan paljon monissa RC-autoissa.

Toimitetaan 90 % käyttövalmiina, RTR

PD Racing Magnitron 6s brushless on valmiiksi rakennettu auto, johon on tehtaalta asennettu kaikki elektroniikka, joten se toimitetaan RTR (Ready-to-Run). RC-auton mukana toimitetaan myös 2,4 GHz:n radiojärjestelmä. Tarvitset alkuun Li-Po-akkuja ja Li-Po-latureita. Auto voi toimia joko 6s (22.2v) tai 2 x 3s (11.1V) Li-Po +40C:lla EC5-liittimellä. Jos ajetaan 1 x 6s akulla, tarvitaan EC5 Loop-liitin. Auto voi käsitellä jopa 160mm pitkiä akkuja (säädön jälkeen). Suosittelemme käyttämään 2x Modr Li-Po 11,1V (3s) 5400mAh 60C akkuja. Ja lopuksi, radiota varten tarvitaan 4 x AA-paristoa. Sitten olet valmis lähtemään liikkeelle!
Tarjoamme täydellisen paketin tämän RC-auton kanssa! Tämä pakettipaketti löytyy tuotekuvien alta. Jos pakettipaketissa on jotain, mitä et tarvitse, voit helposti napsauttaa sen pois, mutta pitää silti alennuksen muista paketin lisävarusteista.
Tietenkin meillä on sopivia akkuja, latureita ja lisävarusteita tähän RC-autoon. Sopivat akut löydät välilehdeltä "Akut ja laturit" täältä tuotesivulta, tämä koskee myös varaosia ja tarvikkeita!

Fantastisen hauska ja äärimmäinen radio-ohjattava monsteriauto!

Jos haluat RC-auton, joka antaa sinulle jännitystä, nopeutta ja toimintaa, niin PD Racing Magnitron 6s harjaton RC-auto on täydellinen valinta sinulle. Tilaa omasi jo tänään ja koe se uskomaton tunne, jonka PD Racing Magnitron 6s brushless tarjoaa!

Katso video PD Racingin Magnitron 6s:stä

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/6
Malli Monster Truck
Huippunopeus (km/h) +80km/h med 6s Li-Po (2x3s 11,1v)
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Sopiva Kokenut, Ammattilainen
Mitat (PxLxK) (mm) 692x470x215
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjaton
Moottorin koko 4074
ESC Borstlös 150A
Steering servo 15kg metalldrev
Laturi Ei mukana
Akku Medföljer ej (Rekommenderat är 2 x Li-Po 11,1V (3s) 4000 - 6000mAh +40C)
Akun liittimen EC5
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki PD Racing
Tavaramerkki nro PD602T

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:PD Racing Magnitron 6s brushless
Arviosi

Relaterade Produkter