PD Racing TR16 Minitron Truck

Tuote nro
843702
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Radio-ohjattava auto - truggy mittakaavassa 1/16
  • Harjattu 390 moottori ja neliveto +30km/h
  • Laadukas RC-auto - valmis seikkailuun!
€118,90

Löydä PD Racing TR16 Minitron: Perimmäinen radio-ohjattava truggy

Lähde radalle PD Racing TR16:n voimalla ja suorituskyvyllä, joka on nelivetoinen Truggy, joka on suunniteltu sekä aloittelijoille että kokeneille kuljettajille. Yllättävää laatua ja suorituskykyä, joka on hyvin samanlainen kuin vakiintuneemmilla merkeillä. Sukelletaanpa siihen, mikä tekee tästä radio-ohjattavasta autosta pakollisen kaikille harrastajille.

PD Racing - jännittävä uusi tuotemerkki!

Tutustu PD Racingiin - uuteen ja jännittävään RC-brändiin Aasiasta. PD Racing, jolla on samat valmistajat kuin johtavilla tuotemerkeillä ja monen vuoden kokemus takanaan, toimittaa korkealaatuisia RC-malleja omistautuneille harrastajille. Koe maailmanluokan suorituskyky ja tarkkuus PD Racingin kanssa!

Korkean suorituskyvyn elektroniikka ja moottori

PD Racingin TR16 Minitron on varustettu harjatulla 390-moottorilla, joka tuottaa vaikuttavan tehon ja nopeuden. Vankan elektroniikkansa ansiosta tämä Truggy tarjoaa sekä kestävyyttä että luotettavuutta, mikä sopii täydellisesti intensiivisiin ajoihin ja hurjiin temppuihin. Moottori on yhdistetty 2-in-1 ESC/nopeussäätimeen, joka mukana tulevan RC-akun kanssa saavuttaa +30km/h, mikä on nopeaa tämän kokoiselle autolle.

Tuff Truggyn runko ja LED-valot

PD Racingin Minitron TR16:n mukana tulee kestävä truggyn runko, jossa on mukavat vaaleanpunaiset/violetit värit. Rungossa on yksinkertainen kiinnike, joka liitetään rungon etuosaan, jonka jälkeen se pidetään kiinni rungon kiinnikkeellä takana. RC-autossa on myös LED-valot sekä edessä että takana, jotka syttyvät mukavasti pimeässä!

Radio-ohjattava auto, jossa on neliveto

Koe upea ajokokemus nelivedolla, joka tarjoaa optimaalisen pidon kaikenlaisessa maastossa. TR16:ssa on myös 4 kitkanvaimenninta, jotka tarjoavat erinomaisen vaimennuksen, vaikka iskunvaimentimissa ei ole öljyä, ne ovat pehmeät eivätkä niin pomppivat kuin muut kitkanvaimentimet voivat olla. Ajoitpa sitten soralla, nurmikolla tai asfaltilla, TR16 antaa sinulle vakaan ja hallitun kokemuksen joka kerta.

RC Car - Laadukkaat osat kestävyyden takaamiseksi

TR16 Minitronin jokainen osa on valittu huolellisesti parhaan mahdollisen suorituskyvyn takaamiseksi. Kestävästä alustasta laadukkaisiin pyöriin ja renkaisiin, jokainen osa on suunniteltu kestämään kovia olosuhteita ja intensiivistä ajoa.

Edistynyt 2,4 GHz:n radio-ohjaus

Mukana tulevan 2,4 GHz:n radio-ohjauksen avulla saat luotettavan ja herkän ohjauksen ilman häiriöitä. Ergonominen muotoilu takaa mukavuuden pitkien ajomatkojen aikana, ja yksinkertaisen ulkoasun ansiosta autoa on helppo ohjata myös aloittelijoiden. Toinen radio-ohjauksen etu on se, että voit helposti säätää nopeuden 50 tai 75 prosenttiin, joten aloittelijakin voi kokeilla autoa ajamatta liian kovaa!

+30km/h 1/16 mittakaavan radio-ohjattava auto

Tämä Truggy ei ole mikään hidas kone - yli 30km/h huippunopeudella tunnet adrenaliinipiikin, kun navigoit mutkissa ja esteiden yli. TR16 sopii täydellisesti sekä kilpa- että vapaa-ajan ajoon, ja se tarjoaa aina jännittävän kokemuksen. Auto on vajaan 30 cm pitkä (mittakaava 1:16)

Toimitetaan 99 % valmiina, RTR

PD Racing TR16 toimitetaan Ready-to-Run (RTR) -versiona, mikä tarkoittaa, että RC-auto toimitetaan valmiiksi koottuna ja kaikki elektroniikka on esiasennettuna, saat myös lähes kaiken, mitä tarvitset aloitukseen heti laatikosta. Mukana on tehokas Li-Po 7.4V 1800mAh RC-akku ja USB-laturi. Jotain mitä sinun täytyy täydentää itse on AA-paristot RC-ohjaukseen. Mukana tuleva Li-Po 7.4V (2s) 1800mAh akku tarjoaa noin 10-15 minuutin käyttöajan, jotta voit ajaa enemmän RC-autollasi, voit ostaa lisää RC-akkuja. Suurempi mAh RC-akussa antaa pidemmän ajoajan. Varmista, että RC-akussa on T-liitin ja että se on 7,4V (2s) ja sen maksimimitat ovat: 100x35x20mm.

Yhteenveto

PD Racing TR16 on radio-ohjattava Truggy, jossa yhdistyvät teho, suorituskyky ja kestävyys yhdessä tyylikkäässä paketissa. Halusitpa sitten hallita kilparataa tai vain pitää hauskaa puistossa, tämä auto ei petä. Ota ohjat käsiisi, paina kaasua ja koe PD Racing TR16:n jännitys!

Katsele videoita PD Racing TR16 Minitronista

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/16
Malli Truggy
Huippunopeus (km/h) 35
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Ajoaika (min) 15
Sopiva Aloittelija, Kokenut
Mitat (PxLxK) (mm) 273x212x109,5
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjattu
Moottorin koko 390
ESC Brushed 2-in-1 25A
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 7,4V (2s) 1800mAh
Akun mitat (PxLxK) (mm) 100x35x18
Akun liittimen T-liitin
Tavaramerkki PD Racing
Tavaramerkki nro BS304_PUR

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:PD Racing TR16 Minitron Truck
Arviosi

Relaterade Produkter