MJX Hyper Go 14210 Brushless

Tuote nro
843837
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Tehokas radio-ohjattava auto - Monster truck mittakaavassa 1/14
  • Harjaton moottorijärjestelmä, säädettävä huippunopeus +50km/h
  • Mukana paljon lisävarusteita!
  • Kultainen lisärunko, mönkijänrenkaiden sarja ja paljon muuta!
€181,90

Hyvä 1:14 mittakaavan radio-ohjattava auto - MJX Hyper Go 14210

Tutustu tämän MJX:n kovan luokan RC-auton tehoon ja jännitykseen tutustu Hyper Go 14210:een! Radio-ohjattava auto, joka vie RC-kokemuksesi seuraavalle tasolle. Tämä harjaton RC-auto ei ole ainoastaan nopea ja tehokas, vaan se on myös rakennettu korkealaatuisista osista kestävyyden ja suorituskyvyn varmistamiseksi. Tehokkaan metallirungon, tukevien öljytäytteisten iskunvaimentimien ja tehokkaan harjaton moottorijärjestelmän ansiosta tämä RC-auto saa varmasti hymyn jokaisen kuljettajan kasvoille!

RC-auto, jossa on laadukas rakenne

MJX Hyper Go 14210 -autossa on vankka 6061-alumiinirunko, joka antaa sille vahvan ja kestävän rakenteen, joka kestää vaativimmatkin maastot. Vahvistettu etu- ja taka-iskutornien välissä olevalla metalliraudoituksella, joka antaa lisää rakenteellista tukea. Vastaanotin on suojattu pienessä laatikossa metallituen yläpuolella. Hyper GO 14210 on myös varustettu säädettävillä öljytäytteisillä iskunvaimentimilla ja metalliosilla, kuten alustalla, vetoakseleilla ja hammaspyörillä, jotka edistävät tasaista ja vakaata ajoa myös epätasaisessa maastossa. Laatikon mukana toimitetaan myös vahvemmat jouset iskunvaimentimille, jos haluat saada RC-autoon nopeasti erilaisen jousituksen.

Radio-ohjattava auto, jossa on vaikuttava teho

Varustettu pienellä harjattomalla 2852, 4400kV moottorilla, joka on yhdistetty harjattomaan 45A ESC:hen. Tämä yhdessä tehokkaan Li-Po 2S 7.4V 3000mAh Li-Po akun kanssa mahdollistaa tämän auton yli +50 km/h nopeuden saavuttamisen suoraan laatikosta. Niille, jotka todella haluavat ylittää rajat, on mahdollisuus päivittää 3S-akkuun ja saavuttaa vielä korkeammat nopeudet (+65km/h).

2.4GHz radio-ohjaus monilla ominaisuuksilla

2,4GHz radio-ohjauksella sinulla on täydellinen hallinta autoosi ja pitkä kantama, olitpa sitten aloittelija tai kokenut RC-harrastaja. Ohjaimessa on myös toimintoja ohjauksen ja kaasun trimmin säätämiseen, jolloin voit hienosäätää autosi suorituskyvyn tarpeidesi mukaan. Radiossa olevassa On/Off-painikkeessa on kolme asentoa. Pois päältä, 70 % tai 100 % teho, joten jos vähemmän kokenut kuljettaja testaa tätä RC-autoa, voit helposti asettaa käynnistyspainikkeen 70 %:iin ja auton huippunopeus on noin 30-35 km / h.

Miksi valita MJX Hyper Go 14210?

Miksi valita MJX Hyper Go 14210? Tämä radio-ohjattava auto on täynnä hauskuutta! Sinulla on mahdollisuus vaihtaa koria, sillä se tulee mustana ja kultaisena, jos haluat päästää tämän hirviön irti gurujen ja hiekan päällä, siinä on laparenkaat, jotka antavat lisäpitoa näillä pinnoilla. MJX lähettää myös joitakin ylimääräisiä varaosia (etu- ja takatukivarret). LED-valot tulevat valmiiksi asennettuina auton etu- ja takaosaan, korit on vahvistettu kovalla muovilla katoilla, joka tuntuu helposti, jos työnnät vierasta alussa liian kovaa!

Toimitetaan RTR, 99% ajovalmis

MJX HyperGo 14210 toimitetaan RTR (Ready-To-Run), tämä tarkoittaa, että auto toimitetaan täysin koottuna, kaikki elektroniikka asennettuna 2,4GHz radiojärjestelmällä. Tämän lisäksi mukana toimitetaan ladattava RC-akku Li-Po 7.4V (2s) 3000mAh T-liittimellä, USB Li-Po laturi, lisävarusteita kuten lisärunko, lisävarusteet ja varaosat.

Yhteenveto

Tässä autossa yhdistyvät nopeus, teho ja kestävyys paketissa, jota on vaikea voittaa. Halusitpa sitten ajaa hiekalla, soralla tai asfaltilla, Hyper Go 14210 antaa sinulle suorituskykyä ja luotettavuutta. Vaikuttavan huippunopeutensa ja vankan rakenteensa ansiosta se on auto, jota sekä aloittelevat että kokeneet kuljettajat voivat arvostaa.

Katsele videoita MJX Hyper Go 14210:stä

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/14
Malli Monster Truck
Huippunopeus (km/h) +55 (With included battery)
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Ajoaika (min) 15-20
Sopiva Kokenut
Mitat (PxLxK) (mm) 340x223x135
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjaton
Moottorin koko 2852
ESC Brushless 45A
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 7,4V (2s) 3000mAh (Included)
Akun liittimen T-liitin
Akku ohjaukseen Ei mukana (2xAA)
Tavaramerkki MJX
Tavaramerkki nro 14210

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MJX Hyper Go 14210 Brushless
Arviosi

Relaterade Produkter