MJX Hyper Go 14209 Brushless

Tuote nro
843836
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Tehokas radio-ohjattava auto - Desert Racer mittakaavassa 1/14
  • Harjaton moottorijärjestelmä, säädettävä huippunopeus +45km/h
  • Mukana monia lisävarusteita!
  • Mukana ylimääräiset Off-Road-renkaat, jäykemmät jouset ja paljon muuta
€181,90

Upea 1:14 mittakaavan radio-ohjattava aavikkokilpa-auto - MJX Hyper Go 14209

Tutustu seikkailuun MJX Hyper Go 14209:ssä, äärimmäisessä radio-ohjattavassa autossa, joka vie off-road-kokemuksesi seuraavalle tasolle, jos rakastat kovia Desert Racer Truckeja. Tämä malli on saanut inspiraationsa Desert Racereista, ja se on suunniteltu tarjoamaan ylivoimaista suorituskykyä haastavimmissa maastoissa. Tämä harjaton RC Desert Racer ei ole ainoastaan nopea ja tehokas, vaan se on myös rakennettu korkealaatuisista osista kestävyyden ja suorituskyvyn varmistamiseksi. Tehokkaan metallirungon, tukevien öljytäytteisten iskunvaimentimien ja tehokkaan harjaton moottorijärjestelmän ansiosta tämä radio-ohjattava auto saa varmasti hymyn jokaisen kuljettajan kasvoille!

RC-auto, jossa on laadukas rakenne

MJX Hyper Go 14209 -autossa on vankka 6061-alumiinirunko, joka antaa sille vahvan ja kestävän rakenteen, joka kestää vaativimmatkin maastot. Vahvistettu etu- ja taka-iskutornien välissä olevalla metalliraudoituksella. Vastaanotin on lisäsuojattu pienessä laatikossa metallituen yläpuolella. Se on varustettu säädettävillä öljytäytteisillä iskunvaimentimilla ja metallisilla komponenteilla, kuten vetoakseleilla ja hammaspyörillä, jotka edistävät tasaista ja vakaata ajoa myös epätasaisessa maastossa.RC-autossa on kestävä runko, jossa on tukevat LED-valot edessä.

Radio-ohjattava auto, jossa on vaikuttava teho

Varustettu harjattavalla 2852, 4400kV moottorilla yhdistettynä harjattavalla 45A ESC:llä! Tämä yhdessä tehokkaan Li-Po 2S 7,4V 3000mAh Li-Po akun kanssa, tämä auto saavuttaa yli +45km/h nopeuden. Niille, jotka todella haluavat ylittää rajat, on mahdollisuus päivittää 3S-akkuun ja saavuttaa vielä korkeammat nopeudet (+60km/h).

2.4GHz radio-ohjaus monilla ominaisuuksilla

2,4GHz radio-ohjauksella sinulla on täydellinen hallinta autoosi ja pitkä kantama, olitpa sitten aloittelija tai kokenut RC-harrastaja. Ohjaimessa on myös toimintoja ohjauksen ja kaasun trimmin säätämiseen, jolloin voit hienosäätää autosi suorituskyvyn tarpeidesi mukaan. Radiossa olevassa On/Off-painikkeessa on kolme asentoa. Pois päältä, 75 % tai 100 % teho, joten jos vähemmän kokenut kuljettaja testaa tätä RC-autoa, voit helposti asettaa käynnistyspainikkeen 75 %:iin ja auton huippunopeus on noin 30-35 km / h.

Miksi valita MJX Hyper Go 14209?

Miksi valita MJX Hyper Go 14209? Tämä radio-ohjattava auto on täynnä hauskuutta! Sinulla on mahdollisuus vaihtaa iskunvaimentimiin jäykemmät jouset (jäykemmät jouset sisältyvät toimitukseen). Mukana on myös sarja hieman suurempia kumirenkaita lisäpitoa varten Off-Road. MJX lähettää myös joitakin ylimääräisiä varaosia (etu- ja takajousitusvarret) ja työkaluja. LED-valot on asennettu valmiiksi koriin sekä edessä että katolla.

Toimitetaan RTR, 99 % valmiina käyttöön

MJX HyperGo 14209 toimitetaan RTR (Ready-To-Run), tämä tarkoittaa, että auto tulee täysin koottuna, kaikki elektroniikka asennettuna ja 2,4 GHz:n radiojärjestelmällä. Tämän lisäksi mukana toimitetaan ladattava RC-akku Li-Po 7.4V (2s) 3000mAh T-liittimellä, USB Li-Po laturi, tarvikkeet, työkalut ja varaosat.

Yhteenveto

Tässä autossa yhdistyvät nopeus, teho ja kestävyys paketissa, jota on vaikea voittaa. Halusitpa sitten ajaa hiekalla, soralla tai asfaltilla, Hyper Go 14209 antaa sinulle suorituskykyä ja luotettavuutta. Vaikuttavan huippunopeutensa ja vankan rakenteensa ansiosta se on auto, jota sekä aloittelevat että kokeneet kuljettajat voivat arvostaa.

Katsele videoita MJX Hyper Go 14209:stä

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/14
Malli Desert Racer
Huippunopeus (km/h) +45 (With included battery)
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Ajoaika (min) 15-20
Sopiva Kokenut
Mitat (PxLxK) (mm) 320x210x140
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjaton
Moottorin koko 2852
ESC Brushless 45A
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 7,4V (2s) 3000mAh (Included)
Akun liittimen T-liitin
Akku ohjaukseen Ei mukana (2xAA)
Tavaramerkki MJX
Tavaramerkki nro 14209

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MJX Hyper Go 14209 Brushless
Arviosi

Relaterade Produkter