HSP 94124N Pro Tribeshead brushless

Tuote nro
843234
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Nopea RC-auto mittakaavassa 1/10
  • Tehokas harjaton 3300kV moottori
  • 4-pyöräveto, huippunopeus jopa 50km/h
€249,90
Paket pris, extra batteri och tillbehör

RC Car HSP 94124N Pro Tribeshead Brushless - Avaimesi rajoittamattomaan RC-seikkailuun!

Astu radio-ohjattavien truggy-autojen jännittävään maailmaan HSP 94124N Pro Tribeshead Brushless -autolla. Tämä tehokas nelivetoinen truggy on suunniteltu antamaan sinulle adrenaliinipitoisen ajokokemuksen, jota et koskaan unohda. Vaikuttavan 3650, 3300kV harjattoman moottorinsa ansiosta tämä truggy on valmis viemään sinut jännittäviin seikkailuihin maastossa ja maastossa!

Kova kiihtyvyys ja vaikuttava huippunopeus

. Tribeshead Brushless -mallin kanssa voit odottaa nopeaa kiihtyvyyttä ja jopa 50 km/h huippunopeutta mukana tulevan ladattavan RC-akun avulla. RC-auto, jossa on 4-pyöräveto, joka takaa entistä turvallisemman toiminnan sekä maastossa että maastossa! Tunne harjaton moottorijärjestelmän voima, kun pyyhkäiset pitkin teitä ja maastoa helposti. Se on äärimmäinen kokemus suorituskykyä vaativille RC-harrastajille.

Tyyli ja suorituskyky - rakennettu kestävyyteen

. Tämä truggy ei ole vain tehokas, se on myös tyylikäs. Siinä on tyylikäs siniseksi ja mustaksi maalattu runko, joka antaa sille vaikuttavan truggyn ulkonäön, ja siihen sopivat tyylikkäät mustat vanteet! HSP on rakentanut 94124N Pro Tribeshead Brushless -truggini 94124N Pro Tribeshead Brushless -rungon lisäksi myös kestävyyttä ajatellen. Vetoakselit ja iskunvaimentimet on valmistettu metallista, mikä lisää truggyn pitkäikäisyyttä ja sen kestävyyttä karussa maastossa. Voit ajaa luottavaisin mielin tietäen, että truggysi on valmis haasteeseen. Jos onnettomuus sattuu, meillä on varaosia tähän RC-autoon, löydät sopivat osat "Varaosat"-välilehdeltä täältä tuotesivulta.

Tehokas RC-akku suuriin nopeuksiin ja pitkiin toiminnantäyteisiin ajoihin

. Tribeshead harjattomassa autossa on Li-Po 7.4V (2s) 3500mAh akku T-liittimellä, tämä akku tarjoaa sekä hyvän suorituskyvyn että pitkän ajoajan. Auto voi saavuttaa jopa 50km/h nopeuden ja jopa 15 minuutin ajoajan tällä akulla riippuen siitä miten käytät autoa. Tämän kaltaisen RC-auton mukava etu on, että se käyttää RC-akun vakiokokoa ja tavallista pistoketta, mikä helpottaa sopivampien akkujen löytämistä tähän autoon ajoajan pidentämiseksi! Täältä tuotesivulta välilehdeltä "Akut ja laturit" löydät sopivat akut pidempää ajoaikaa varten, mutta myös laturit latausajan lyhentämiseksi.

2,4 GHz:n radiojärjestelmä mukana

. Mukana toimitettu 2,4 GHz:n radiojärjestelmä on yksi tämän truggyn tärkeimmistä ominaisuuksista. 2,4 GHz:n tekniikan ansiosta saat vakaan ja luotettavan radio-ohjaussignaalin, johon häiriöt eivät vaikuta, joten voit ajaa radalla useiden muiden kanssa ilman, että koet paljon häiriöitä. Voit ajaa truggyä luottavaisesti ja nauttia saumattomasta ohjauskokemuksesta.

Toimitetaan RTR, 99 % valmiina lähtemään liikkeelle laatikosta

. Tiedämme, että haluat aloittaa seikkailusi mahdollisimman nopeasti, minkä vuoksi HSP 94124N Pro Tribeshead Brushless RTR (Ready-To-Run) toimitetaan. Pakkauksen sisältä löydät truggyn lisäksi laturin ja tehokkaan Li-Po 7,4V akun. Tämä tarkoittaa, että voit aloittaa ajamisen heti ilman, että sinun tarvitsee ostaa ylimääräisiä lisävarusteita.

Miksi HSP Tribeshead brushless

. HSP 94124N Pro Tribeshead Brushless on täydellinen truggy RC-harrastajille, jotka etsivät jännitystä, suorituskykyä ja tyyliä. Harjattoman moottorin, vaikuttavan kiihtyvyyden ja jopa 50 km/h huippunopeuden ansiosta koet RC-ajamisen uuden tason. Mukana tuleva 2,4 GHz:n radiojärjestelmä takaa vakauden ja luotettavuuden, ja ajovalmis paketin ansiosta voit aloittaa heti. Ota seikkailusi haltuun HSP 94124N Pro Tribeshead Brushless -mallin kanssa ja koe jokaisen ajon jännitys. Osta truggysi jo tänään ja anna seikkailun alkaa!
Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/10
Malli Truggy
Huippunopeus (km/h) 50
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Ajoaika (min) 15
Sopiva Kokenut
Mitat (PxLxK) (mm) 412x320x172
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjaton
Moottorin koko 3650
ESC Borstlöst 50A
Steering servo 6kg plastic gear
Laturi DC 230V (mukana)
Akku Li-Po 7,4V (2s) 3500mAh (Medföljer)
Akun mitat (PxLxK) (mm) 138x47x25
Akun liittimen T-liitin
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki HSP
Tavaramerkki nro 94124NPro

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:HSP 94124N Pro Tribeshead brushless
Arviosi

Relaterade Produkter