HSP 94513 Drift bil

Tuote nro
843228
Varastossa
Yleiskatsaus
  • 1/10 mittakaavan RC-auto, jossa on kova urheiluauton kori
  • Harjattu moottori & neliveto
  • 2,4 GHz:n radio ja raskas metallinen voimansiirto
€229,90
Paket pris, extra batteri och tillbehör

Tutustuminen HSP 94513 RC Street/Drift Car - jossa jännitys kohtaa tarkkuuden!

. HSP Racingin uuden alustan esittely: HSP 94513 on 1/10 Gatu/Drift-auto, jossa on tarkkaan valitut osat ja komponentit, jotta saadaan mahdollisimman tehokas ja vakaa malli. Tämä yhdistettynä kovaan urheiluauton koriin tarkoittaa, että tunnet itsesi lähes oikeaksi kilpa-ajajaksi. Valmistaudu kokemaan täyttä toimintaa ja valloita mutkat ja suorat tyylillä! HSP 94513, tyylin, tehon ja hallinnan äärimmäinen yhdistelmä - Täydellinen kokeneelle tai aloittelevalle kuljettajalle!

Neliveto ja tehokas harjattu 540-moottori

. Yleensä puhtaissa drift-autoissa on 2-pyöräveto, mutta tässä autossa on 4-pyöräveto, joka antaa sinulle vakaan ja hauskan kokemuksen, voit silti tehdä mukavia liukuja mutkissa, kun RC-auto on todella vakaa suorilla. Tämä drift-auto on varustettu tehokkaalla harjattulla 540-moottorilla, ja se on rakennettu nopeutta ja ketteryyttä varten. Nelivetojärjestelmä takaa maksimaalisen pidon, jonka ansiosta voit suorittaa täydellisiä driftauksia helposti. Revitpä sitten asfalttia tai hallitset tiukkoja mutkia, HSP 94513 tarjoaa tarvitsemasi tehon ja hallinnan asfaltin valloittamiseen. Auton huippunopeus on noin 30-35km/h mukana tulevalla RC-akulla, mikä riittää saamaan aloittelijan todella vetämään hymyrajat!

Täydellinen aloittelijoille ja vähemmän kokeneille

. Oletko uusi RC-autojen maailmassa? Ei hätää! HSP 94513 on suunniteltu aloittelijoita ajatellen. Sen käyttäjäystävällisen radion ansiosta kenen tahansa on helppo tarttua autoon ja ajaa sillä. Ajat kuin ammattilainen hetkessä, kiitos auton vakaan toiminnan ja ennustettavan käsiteltävyyden. Aloita RC-kilpailumatkasi luottavaisin mielin! Autossa on monia vakiokomponentteja, mikä tarkoittaa, että voit ajan myötä päivittää elektroniikkaa, jotta auto kulkee entistäkin nopeammin! Meillä on myös varaosia tähän RC-autoon onnettomuuden varalta.

Tehokas akku pidempiin ja hauskoihin ajosessioihin

. HSP 94513 Drift/gatu RC-auton mukana tulee ladattava 7,4V (2s) 3500mAh 30C Li-Po akku T-liittimellä. Tämä on RC-maailmassa yleinen akku, jonka avulla voit helposti ostaa lisää samanlaisia tai tehokkaampia akkuja vielä pidempää ajoaikaa varten! Katso välilehdeltä "Akut ja laturit" lisää tähän RC-autoon sopivia akkuja.

Radio-ohjaus 2.4GHz:llä

. 2,4 GHz:n radio-ohjaus on erinomainen RC-ajoneuvoihin (radio-ohjattavat ajoneuvot) useista tärkeistä syistä. Tärkein etu 2,4 GHz:n radiolla on sen kyky minimoida häiriöt. Koska kyseessä on yleinen taajuusalue, muiden laitteiden aiheuttamien häiriöiden riski on suhteellisen pieni. Tämä takaa vakaan ja luotettavan viestinnän kauko-ohjaimen ja ajoneuvon välillä. Toinen etu on kantama, joka ulottuu jopa 100 metriin! Lisäksi ohjaimessa on ergonominen "pistoolikahva" ja ohjauspyöräohjaus.

Radio-ohjattava auto, toimitetaan RTR 99 % ajovalmiina

. Tämä RC-auto toimitetaan RTR (Ready-To-Run), mikä tarkoittaa, että se toimitetaan täysin koottuna ja kaikki elektroniikka on esiasennettuna. Auton mukana saat myös ladattavan Li-Po RC-akun ja yksinkertaisen tasapainolaturin. Jotta pääset aloittamaan auton käytön, sinun tarvitsee vain ladata akku mukana tulevalla laturilla. Sitten tarvitset 4xAA-paristot radio-ohjausta varten (4xAA-paristot eivät sisälly toimitukseen). Suosittelemme kuitenkin ostamaan tehokkaat ladattavat akut Modrilta.
Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/10
Malli Drift Car
Huippunopeus (km/h) 35-40km/h
Säädettävä huippunopeus Ei
Ajoaika (min) 12
Sopiva Aloittelija, Kokenut
Mitat (PxLxK) (mm) 450x200x120
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjattu
Moottorin koko 540
ESC Borstad
Steering servo 6kg plastic gear
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 7,4V (2s) 3500mAh (Medföljer)
Akun mitat (PxLxK) (mm) 138x47x25
Akun liittimen T-liitin
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki HSP
Tavaramerkki nro 94513

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:HSP 94513 Drift bil
Arviosi

Relaterade Produkter