Volantex RC 761-15 Zero 400mm

Tuote nro
842786
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Tyylikäs Zero radio-ohjattava lentokone
  • Kolme lentotilaa: Aloittelijan, kokeneen ja asiantuntijan lentotila
  • Mukana ladattava akku
Tarjoushinta €94,91 Normaalihinta €99,90
Paket pris, AA-Batterier, extra batteri & laddpåse
Tarjoushinta €94,91 Normaalihinta €99,90
+
Modr Uppladdningsbara AA batterier 2800 mAh 4p
5%
Rating:
100%
Tarjoushinta €9,41 Normaalihinta €9,90
+
Li-Po 3,7V (1s) 400mAh
10%
Tarjoushinta €7,51 Normaalihinta €7,90
+
Hobbex laddpase batterier 23x30cm
10%
Tarjoushinta €6,56 Normaalihinta €6,90
=
Tallenna €1,88
€116,51

Kovia radio-ohjattavia lentokoneita

. Zero "Zero-Sen" ovat joitakin lempinimiä, joita tällä radio-ohjattavalla lentokoneella on. Zero oli Japanin laivaston toisen maailmansodan aikana käyttämä lentotukialusten hävittäjälentokone. Zero tai A6M, kuten sitä myös kutsuttiin, oli Japanin menestynein lentokone tänä aikana. Zero on klassinen lentokone, joka tunnetaan parhaiten siitä, että sitä käytettiin hyökkäyksessä Peal Harboriin 7. joulukuuta 1941. Ja sinulla on mahdollisuus ottaa tämä RC-kone haltuun ja lentää sitä itse!

6-akselinen gyro tekee RC-lentämisestä helppoa

.

Harrasta ohjaimet ja ryhdy itse Zero-lentäjäksi! Lentokoneessa on kolme eri tilaa, jotka auttavat sinua kehittämään taitojasi lentäjänä. Valitse aloittelijan, kokeneen ja asiantuntijan välillä. Aloittelijan tilassa koneen 6-akselinen gyro toimii pitääkseen koneen vakaana ilmassa. Keskityt oppimaan koneen hallintaa ja suorittamaan perusmanöövereitä. Tämä tila ei edellytä aiempaa kokemusta RC-lentämisestä. Harjoittelun jälkeen olet valmis siirtymään seuraavaan lentotilaan - kokenut. Tässä gyro ei tee yhtä kovaa työtä ja saat mahdollisuuden hallita konetta enemmän omatoimisesti. Viimeinen lentotila on asiantuntijatila, ja tässä lennät konetta aivan itse!

.

2,4 GHz:n radio-ohjaus sisältyy

.

Volantex RC Zeron mukana tulee 4-kanavainen 2,4 GHz:n radio-ohjaus. Tämä on korkea taajuus, jonka avulla voit lentää konetta ilman riskiä muiden radio-ohjattavien lentokoneiden aiheuttamista radiohäiriöistä. Täydellinen, jos haluat koota kaveriporukan ja lennättää useita lentokoneita samaan aikaan. Ohjain tarvitsee 4 AA-paristoa (ei sisälly).

.

Kestävästä EPP-muovista valmistettu

.

Volantex RC Zero on hyvä valinta aloittelijoille ja sen rakenne on erittäin kestävä. Runko on valmistettu EPP-muovista, joka on materiaali, joka on tunnetusti erittäin iskunkestävä

.

Radio-ohjattava lentokone toimitetaan RTF

.

Tämä RC-lentokone toimitetaan täydellisenä ja täysin koottuna, eli RTF (Ready-to-fly). Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä aloittaaksesi ja lentääksesi on ladata mukana tuleva akku. Tämä onnistuu helposti mukana tulevan USB-kaapelin avulla. Akku kestää noin 14 minuuttia hauskaa ja jännittävää lentämistä, ennen kuin on aika ladata akku. Jotain, josta sinun on kuitenkin maksettava itse, on 4 AA-paristoa radio-ohjausta varten, suosittelemme, että ostat 4-packin ladattavia AA-paristoja Modrista.

).

Videoita Zero 400mm:n kanssa

.

Volantex 761-15 Zero 400mm ja Eachine - A6M Zero 400mm ovat suurin piirtein samat RC-koneet ja toimivat samalla tavalla. *Lisävarusteet ja paristot voivat poiketa Volantex Zeron*

mukana tulevista.

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Sopiva Aloittelija
Span 400
Pituus (mm) 317
Malli Ilma-alus
Ajoaika (min) 14
Moottorityyppi Coreless
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 3,7V 360mAh (medföljer)
Akun liittimen Molex 2-pin 2.0mm pitch
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki Volantex RC
Tavaramerkki nro EXA76115R
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Volantex RC 761-15 Zero 400mm
Arviosi