Volantex RC 761-10 F16 Falcon 260mm

Tuote nro
842378
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Siisti F16 Falcon radio-ohjattava hävittäjälentokone
  • Vakautusjärjestelmä helpottaa lentämistä
  • Toimitetaan ladattavalla akulla
€99,90
Paket pris, AA-Batterier, extra batteri & laddpåse

F-16 Fighting Falcon on kompakti monitoimihävittäjä, jossa on lennonohjausjärjestelmät. Se on erittäin ketterä, ja se on osoittautunut hyväksi ilmasta ilmaan -taistelussa ja ilmasta pintaan -hyökkäyksessä. F16 on alun perin Yhdysvaltain ilmavoimille kehitetty kevyt yhdysvaltalaisvalmisteinen monitoimikone, joka on nykyään käytössä 25 maassa eri puolilla maailmaa.

Miksi et siis kokeilisi hävittäjälentäjien lentämistä ilman aiempaa kokemusta RC-lentämisestä! Volantex RC Fighting Falconin avulla saat helposti lennettävän lentokoneen, jonka vaikeustasoa voit nostaa sitä mukaa, kun kehität taitojasi RC-lentäjänä.

Erittäin realistinen lentokone

Fighting Falcon on realistinen lentokone, jonka potkuri on takana. Tämä saa sen näyttämään oikealta hävittäjäkoneelta, jossa on suihkumoottorit. Voit lentää tällä lentokoneella jopa 14 minuuttia, ja voimme luvata sinulle toiminnantäyteiset minuutit!

Täydellinen aloittelijoille - ja kokeneille

Tässä radio-ohjattavassa lentokoneessa on sisäänrakennettu niin sanottu hyrrä. Gyro on 6-akselinen ja auttaa tasapainottamaan ja vakauttamaan lentokonetta ilmassa. Tämä tarkoittaa, että voit lentää konetta erittäin helposti ilman aiempaa kokemusta RC-lentokoneista. Tämä tila on nimeltään "Beginner mode", joka sopii täydellisesti aloittelijoille. Kun olet harjoitellut jonkin aikaa, olet valmis siirtymään koneen seuraavaan lentotilaan, jota kutsumme "kokeneeksi". Tämä vähentää gyroskoopin toimintaa, jolloin voit lentää enemmän omatoimisesti ja tuntea, millaista on tasapainottaa konetta itse. Käytössä on myös "asiantuntijatila". Tässä tilassa hyrrä on täysin irrotettu ja lennät konetta yksin.

Radio-ohjattava lentokone Käyttövalmis

Kun hankit radio-ohjattavan lentokoneen, et halua mitään muuta kuin päästä lentämään. Volantex RC:n Fighting Falconilla voit tehdä juuri niin! Lentokone on täysin koottu, ja sinun tarvitsee vain ladata akku, ennen kuin voit lähteä taivaalle. Sisältää ladattavan 400 mAh akun ja USB-laturin.

Tehokas 4-kanavainen radio-ohjaus

Fighting Falconin mukana tuleva ohjaus on mahtava! Napin painalluksella voit tehdä silmukan tai 180 asteen käännöksen kääntääksesi koneen vastakkaiseen suuntaan. Ohjain lähettää 2,4 GHZ:n taajuudella, joka on vahva taajuus. Sinun ei tarvitse olla huolissasi radiohäiriöistä ja voit helposti lentää muiden lähellä olevien lentokoneiden kanssa.

Videoita F16 Falconin kanssa

*Huomaa, että alla olevassa videossa oleva lentokone saattaa poiketa hieman muista lisävarusteista kuin tämä lentokone:

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Sopiva Aloittelija
Span 260
Pituus (mm) 366
Malli Ilma-alus
Ajoaika (min) 14
Moottori 10mm Coreless
Moottorityyppi Coreless
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 3,7V 360mAh (medföljer)
Akun liittimen Molex 2-pin 2.0mm pitch
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki Volantex RC
Tavaramerkki nro exa76110r
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Volantex RC 761-10 F16 Falcon 260mm
Arviosi
Otsikko