Volantex RC 761-9 T28 Trojan 400mm

Tuote nro
842377
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Siisti T28 Trojan RC-kone
  • Kolme lentotilaa: Aloittelijan, kokeneen ja asiantuntijan lentotila
  • Mukana ladattava akku
Tarjoushinta €84,92 Normaalihinta €99,90
Paket pris, AA-Batterier, extra batteri & laddpåse
Tarjoushinta €84,92 Normaalihinta €99,90
+
Modr Uppladdningsbara AA batterier 2800 mAh 4p
5%
Rating:
100%
Tarjoushinta €9,41 Normaalihinta €9,90
+
Li-Po 3,7V (1s) 400mAh
10%
Tarjoushinta €7,51 Normaalihinta €7,90
+
Hobbex laddpase batterier 23x30cm
10%
Tarjoushinta €6,56 Normaalihinta €6,90
=
Tallenna €1,88
€106,52

Radio-ohjatut lentokoneet aloittelijalle ja kokeneelle RC-pilotille

.

NAA:n (North American Aviation) T-28 Trojan on NAA:n valmistama radiaalimoottorilla varustettu sotilaskoulutuslentokone, jota USAF ja US Navy käyttivät 1950-luvulta alkaen. Sen lisäksi, että T-28:aa käytettiin koulukoneena, sitä käytettiin menestyksekkäästi myös kapinallisten torjuntakoneena, lähinnä Vietnamin sodan aikana. Siviilit ovat edelleen käyttäneet sitä näytöslentojen ja "warbird"-tapahtumien muodossa.

.

Haluatko kokeilla RC-lentämistä? Silloin tämä Volantex RC:n lentokone on täydellinen valinta sinulle! RC-lentokonetta on helppo lentää ja se sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmille harrastajille. Tämä johtuu kolmesta eri lentotilasta, joiden välillä voit vaihtaa. Tämän edullisen lentokoneen kanssa on luvassa monia hauskoja hetkiä!

.

6-akselinen hyrrä tekee lentämisestä helppoa

.

Tule T28 Trojanin lentäjäksi helposti! RC Planetissa on kolme eri tilaa, jotka auttavat sinua kehittämään taitojasi lentäjänä. Valitse aloittelijan, kokeneen ja asiantuntijan välillä. Aloittelijan tilassa koneen 6-akselinen gyro toimii pitääkseen koneen vakaana ilmassa. Keskityt oppimaan koneen hallintaa ja suorittamaan perusmanöövereitä. Tämä tila ei edellytä aiempaa kokemusta RC-lentämisestä.

Harjoiteltuasi hieman, olet valmis siirtymään seuraavaan lentotilaan - kokenut. Tässä gyro ei tee yhtä kovaa työtä ja saat mahdollisuuden hallita konetta enemmän omatoimisesti. Viimeinen lentotila on asiantuntijatila, ja tässä lennät konetta ihan itse!

.

Radio-ohjattu lentokone Valmistettu kestävästä EPP-muovista

.

Volantex RC T28 Trojan on hyvä valinta aloittelijoille ja sen rakenne on erittäin kestävä. Runko on valmistettu EPP-muovista, joka on tunnetusti erittäin iskunkestävä materiaali

.

RC-kone, jossa on mukana 2,4 GHz:n ohjaus

.

Volantex T28 Trojanin mukana tulee 4-kanavainen 2,4 GHz:n ohjaus. Tämä on korkea taajuus, jonka avulla voit lentää konetta ilman riskiä muiden radio-ohjattavien lentokoneiden aiheuttamista radiohäiriöistä. Täydellinen, jos haluat koota kaveriporukan ja lentää useita lentokoneita samanaikaisesti. Ohjain tarvitsee 4 AA-paristoa (ei sisälly).

.

RC-lentokone, joka tulee RTF

.

Tämä lentokone toimitetaan täydellisenä ja täysin koottuna RTF (Ready-to-fly). Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä aloittaaksesi ja lentääksesi on ladata mukana tuleva akku. Tämä onnistuu helposti mukana tulevan USB-kaapelin avulla. Akku kestää noin 14 minuuttia hauskaa ja jännittävää lentämistä, ennen kuin on aika ladata akku uudelleen.

.

Videoita Volantex RC 761-9 T28 Trojan 400mm:n kanssa

.

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Sopiva Aloittelija
Span 400
Malli Ilma-alus
Ajoaika (min) 12
Moottorityyppi Harjattu
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 3,7V 360mAh (medföljer)
Akun liittimen Molex 2-pin 2.0mm pitch
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki Volantex RC
Tavaramerkki nro exa76109r

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Volantex RC 761-9 T28 Trojan 400mm
Arviosi