WLtoys XK A300 Beech D17S Yellow

Tuote nro
843841
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Kova radio-ohjattava lentokone, joka kääntää päät
  • Harjaton moottori ja 6-akselinen vakautushyrrä
  • Mukana akku, laturi ja radio
  • *Ilma-alus vaatii kokoonpanon ennen lentoa
Tarjoushinta €128,16 Normaalihinta €134,90

WLtoys XK A300 Beech D17S radio-ohjattava lentokone

Koe RC-lentäminen ilmassa tyylillä ja tarkkuudella tämän tyylikkään ja tehokkaan WLtoysin radio-ohjattavan lentokoneen avulla! Tämä on heidän uusin mallinsa XK A300 Beech D17, joka perustuu "Beechcraft D17S Staggerwing -lentokoneeseen". Ensimmäinen oikea Beechcraft D17S -malli lensi ensimmäisen kerran marraskuussa 1932. Tämä radio-ohjattava lentokone on tunnetun valmistajan WLtoysin (XK) valmistama 2023-malli, joka tarjoaa vakaan lennon ja hauskoja hetkiä ilmassa! Koe lentämisen jännitys ja vapaus tällä vaikuttavalla RC-koneella, jossa yhdistyvät klassinen muotoilu ja uusin tekniikka lyömätöntä lentokokemusta varten. Sen rakentamisessa käytetyn vankan EPP-materiaalin ansiosta lentokone kestää pieniä törmäyksiä ja iskuja, joten se on ihanteellinen valinta sekä aloittelijoille että kokeneille lentäjille.

Radio-ohjattava lentokone - Kova ikoninen Beech-malli

Ikonisen kaksoissiipirakenteensa ja "Beechcraft 17 Staggerwing" -mallista inspiroituneen aerodynaamisen muotoilunsa ansiosta WLtoys XK A300 tarjoaa erinomaisen vakauden ja ketteryyden ilmassa. Vakaassa kaksoissiipikoneessa on edistyksellinen 6-akselinen gyrostaajuusvakautus, joka takaa tasaisemman ja hallitumman lennon myös vaikeissa olosuhteissa. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut lentäjä, tämä lentokone tekee vaikutuksen helppoudellaan ja tarkkuudellaan. Kova Beechcraft D17S Staggerwing -malli tekee tästä mallista todella erottuvan, katso vaikka kahta ohjaamossa istuvaa lentäjää, tämä radio-ohjattava lentokone on yksityiskohtainen siiven kärkiä myöten!

RC-ilma-alus, jonka siipiväli on 550mm

Vaikuttavan 550 mm:n siipivälyksen ja tehokkaan harjattoman moottorin ansiosta XK A300 tarjoaa vaikuttavaa suorituskykyä ilmassa. WLtoys XK A300 on erinomainen valinta sekä aloittelijoille että kokeneille lentäjille, jotka haluavat kokeilla RC-lentämistä. Etsitpä sitten jännitystä tai rentoutumista, tämä lentokone tarjoaa joka kerta upean lentokokemuksen.

2.4GHz 6cn radio-ohjaus mukana

Mukana on 2,4 GHz:n radio-ohjaus, joka tarjoaa hyvän kantaman ja häiriöttömiä signaaleja, joiden avulla voit mennä kentälle ja lentää muiden kanssa ilman suuria häiriöitä. RC-koneessa on 6-akselinen hyrrä, joka auttaa vakauttamisessa lennon aikana, mutta jos olet kokenut lentäjä, voit kytkeä hyrrän pois päältä ja saada enemmän kontrollia RC-koneeseen tehdäksesi siistejä silmukoita tai lentää ylös ja alas!

Tehokas elektroniikka takaa loistavan lentosuorituksen

Parhaan mahdollisen toiminnan takaamiseksi RC-kone on varustettu energiatehokkaalla harjattavalla moottorilla, joka on valmis tuntikausia kestävään lentoon. Lentokoneessa on 2,4 GHz:n 4-kanavainen lähetin vakaata ja luotettavaa signaalia varten, joka antaa sinulle täyden hallinnan lennoistasi ilman muiden langattomien laitteiden aiheuttamia häiriöitä, mikä lyhyesti sanottuna tarkoittaa, että voit lentää muiden lentäjien joukossa ilman, että saat paljon häiriöitä. Radion avulla voit myös asettaa erilaisia lentotiloja.

Toimitetaan akun ja laturin kanssa - Vaatii kokoamisen

WLtoys XK A300 Beech toimitetaan osina, mutta elektroniikka (moottori, servo ja ohjaimet) on valmiiksi asennettu runkoon ja siipeen. Se, mitä tarvitsee tehdä, on kokoonpano (noin 20min) noudata ohjekirjassa olevia yksinkertaisia kokoonpanovaiheita. Kaikki RC-koneen kokoamiseen tarvittava on mukana. Jotain mitä tarvitaan lentämisen aloittamiseen on 6xAA paristoa radio-ohjaukseen. Yksi Li-Po 7.4V (2s) 600mAh ja yksinkertainen USB-laturi ovat mukana. Täyteen ladattuna saat noin 8-10 minuuttia lentoaikaa. Lisäakkuja voi helposti ostaa pidempiä lentoja varten, jos vahinko tapahtuu, tarjoamme myös varaosia RC-koneeseen.

Yhteenveto

Koe lentämisen vapaus tyylillä ja tarkkuudella WLtoysin vaikuttavalla XK (RTF) A300 D17 radio-ohjattavalla lentokoneella. Etsitpä sitten jännitystä, rentoutumista tai vain hauskaa harrastusta, tämä lentokone tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja viihdettä joka kerta, kun nouset maasta. Osta XK A300 jo tänään ja tutustu radio-ohjattavan lentämisen hämmästyttävään maailmaan!

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Sopiva Aloittelija, Kokenut
Span 550
Pituus (mm) 487
Kantama (m) 100-150
Malli Ilma-alus
Ajoaika (min) 8
Moottori 1806 Brushless
Moottorityyppi Harjaton
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 7,4V (2s) 600mAh 25C
Akun liittimen JST 2-pin
Akku ohjaukseen Ei mukana (6xAA)
Tavaramerkki WLtoys
Tavaramerkki nro A300_YEL

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:WLtoys XK A300 Beech D17S Yellow
Arviosi

Relaterade Produkter