Xinlehong Q903 Serval brushless

Rating:
92%
  • Borstlös motor
  • LED-Lampor fram
  • Hög och låg hastighetsläge

NOPEASTI


HAUSKA

€130,00
Saatavuus: Varastossa
Tuote nro
841251

Serval är en superfräck liten truggy i skala 1/16 som garanterat sätter dina sinnen på prov! Här får du hög fart och snabb acceleration. Med en topphastighet på hela 50 km/h blir det aldrig tråkigt att köra RC-bil. Utmana dig själv och dina vänner på fartfylld körning. Gör upp banor, bygg hopp och testa gränserna. Serval är en utvecklande RC-bil som tål tuff körning.

Robust konstruktion
Den här bilen har en mycket robust konstruktion. Eller vad sägs om metal drive-axlar och en wheelie bar som gör att du kan köra upp på bakhjulen utan att riskera att slå runt? Det är en ren fröjd att se Serval flyga fram på bakhjulen med gruset sprutandes efter sig.

Många snygga detaljer
Serval är full av fräcka små detaljer, som LED-belysning fram. Mycket effektfullt när det skymmer! Framrutan och en stor del av karossen är genomskinlig, så att du kan se all den imponerande elektroniken som döljer sig under huven.

En bil för alla
Med 4-hjulsdrift och kraftiga däck, är Serval stabil bil på vägen. Kontrollen är på 2,4 GHz, vilket innebär att den är stark och klarar av att ha andra bilar i närheten utan att riskera radiostörning. Kontrollen har också en justerbar hastighetsinställning, där du kan minska den maximala hastigheten på bilen. Perfekt för en mindre erfaren förare.

Redo att packas upp och köras
Serval kommer färdigmonterad och redo att packas upp. Det enda du behöver göra innan du kan ge dig ut på vägarna, är att ladda det medföljande batteriet. En USB-laddare medföljer för enkel och smidig laddning. Kontrollen behöver 4 st AA-batterier (medföljer ej).


Så vad väntar du på? Beställ din version av Serval redan idag och upplev RC när det är som allra bäst. På grusplanen, på gräsmattan eller på asfaltsvägen. Serval antar utmaningen på alla underlag!

Lisätietoja
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Sopiva Kokenut
Mittakaava 1/16
Mitat (PxLxK) (mm) 270x235x130
Malli Truggy
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Ajoaika (min) 15
Huippunopeus (km/h) 50
Justerbar hastighet Kyllä
Moottori Harjaton
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 7,4V 1000mAh (medföljer)
Akun liittimen T-liitin
Akku ohjaukseen Ei mukana (3xAA)
Tavaramerkki Xinlehong
Tavaramerkki nro Q903

Reservdelar och tillbehör till denna produkt

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Xinlehong Q903 Serval brushless
Arviosi