WLtoys XK K127

Tuote nro
841786
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Helppo lentää
  • Mahtava 28cm RC-helikopteri
  • Laturi ja akku mukana
€79,90

Lentele WLtoysin radio-ohjattavalla helikopterilla

!

Nyt voit lähteä lentämään radio-ohjattavaa helikopteria ilman minkäänlaisia ennakkotietoja. K127:n avulla lentoonlähtö ja laskeutuminen on superhelppoa - ja lupaamme sinulle, että se on lapsellisen hauskaa! Lennä täydet 15 minuuttia yhdellä latauksella ja nauti lentotaitojesi kehittymisen tunteesta. Helikopterin ohjaaminen sujuu nopeasti ja pian lennät yhtä sulavasti kuin ammattilaislentäjä.

.

Kopteri, jossa on 6 akselia

.

K127:n ilmiömäisen lentokyvyn salaisuus on sisäänrakennettu 6-akselinen gyro. Gyro auttaa vakauttamaan helikopterin ja pitää sen ilmassa. Ohjaimessa on "altitude hold" -painike, jolla voit lukita kopterin tiettyyn korkeuteen. Sen jälkeen voit keskittyä lentämään kopteria eteen- ja taaksepäin, oikealle ja vasemmalle, eikä sinun tarvitse huolehtia ylös- ja alasajosta. Kun opit lentämään helikopteria paremmin, voit vähentää korkeudenhallinnan käyttöä.

Kaksi nopeustilaa

.

Radio-ohjattava K127-helikopteri on täydellinen valinta sekä aloittelijalle että kokeneemmalle lentäjälle. Jos haluat todella ottaa aluksi rennosti, ohjaimessa on asetus, jonka avulla voit käyttää matalampaa nopeustilaa. RC-helikopteria on heti helpompi ohjata ja voit rauhassa opetella, miten helikopteri reagoi erilaisiin peräsimen syöttöihisi.

.

Käyttövalmis

.

Kun ostat K127:n, se toimitetaan käyttövalmiina. Se on juuri sitä, miltä se kuulostaa - helikopteri on valmis. täysin koottu ja valmis neitsytlentoonsa. Sinun tarvitsee vain lisätä 6 AA-paristoa ohjausyksikköön ja ladata mukana tuleva ladattava akku ennen ensimmäistä lentoa. Laturi sisältyy hintaan, kun ostat K127:n.

RC-helikopteri 2,4 GHz:n radio-ohjauksella

.

K127:n mukana tulevassa ohjaimessa on 4 kanavaa ja se on helppo oppia. Se lähettää 2,4 GHz:n taajuudella, joka on hyvä taajuus, jotta voit lentää useita helikoptereita samanaikaisesti ilman radiohäiriöiden vaaraa. Muista, että radio vaatii AA-paristot (ei kuulu toimitukseen), suosittelemme ostamaan tehokkaat ladattavat AA-paristot Modrista.

.

&npsp

Videoita Wltoys XK K127:n kanssa

.

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Sopiva Kokenut
Mitat (PxLxK) (mm) 280x37x83
Span 253
Malli Helikopteri
Toimintatapa El
Ajoaika (min) 10
Moottori Harjattu
Laturi USB (mukana)
Akku ohjaukseen Ei mukana (6xAA)
Tavaramerkki WLtoys
Tavaramerkki nro K127
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:WLtoys XK K127
Arviosi