WLtoys K989 Bushrat

Rating:
80%
  • 4WD driftbil
  • Skala 1/28 (18cm lång)
  • Topphastighet 30km/h

NOPEASTI


HAUSKA

€70,00
Saatavuus: Varastossa
Tuote nro
841280

Driftingbil i skala 1/28. Bushrat har 4-hjulsdrift med mönstrade driftingdäck som gör att du kan sladda omkring hemma på vardagsrumsgolvet eller på betongplattan! Bilen är bara 18 cm lång, men under karossen döljer sig en robust och kraftfull konstruktion. Med en topphastighet på hela 30 km/h utlovar Bushrat både fart och action!

Metalldelar som tål det mesta
Aluminiumchassit och den stabila hjulupphängningen gör att Bushrat, sin lilla storlek till trots, ger ett mycket moget intryck. Bushrat är helt enkelt en smidig liten bil. Här får du chansen att sladda fram över golvet och ju skickligare du blir på att köra, desto snabbare kommer du kunna ta kurvorna. En körglädje som bara kommer växa sig starkare och starkare.

Mönstrade driftdäck
Bushrat är utrustad med grymma mönstrade driftdäck, vilket är däck som är gjorda för att greppa något men i på höga varvtal skapas driften. Här kör du hela tiden i sladd. Kontrollen är rejäl och ligger på 2,4 GHz, vilket gör att det inte blir några störningar i radiosändningen, något som annars kan vara vanligt på andra mindre bilar. Driftingbilar är oslagbara när det gäller racing. Samla familjen eller kompisarna och tävla mot varandra. Gör upp en liten bara inomhus och sedan är ni redo för race!

Levereras med uppladdningsbart batteri
Den här bilen levereras med ett monterat 400mAh Li-Po-batteri. Batteriet laddas enkelt upp med hjälp av den medföljande USB-kabeln. Körtiden på en laddning är cirka 20 minuter. Sedan behöver batteriet laddas innan du kan sladda vidare igen.

Färdigmonterad och startklar
Bushrat levereras ready-to-run, vilket innebär att du bara behöver ladda batteriet och sedan kan du börja köra. Bilen är komplett och färdigmonterad. Kontrollen har plats för 4 st AA-batterier (medföljer ej). Bushrat är en prisvärd liten driftingbil där du får mycket bil för pengarna. Gör dig redo att sladda som aldrig förr med detta krutpaket i miniatyr. Bushrat är en bil som bara måste upplevas!

 

Lisätietoja
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Sopiva Aloittelija
Mittakaava 1/28
Mitat (PxLxK) (mm) 180x75x60
Malli Drift Car
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Ajoaika (min) 20
Huippunopeus (km/h) 30
Justerbar hastighet Ei
Moottori Harjattu
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 7.4V 400mAh (medföljer)
Akun mitat (PxLxK) (mm) 48x15x14,4
Akun liittimen JST 2-pin
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki WLtoys
Tavaramerkki nro K989
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:WLtoys K989 Bushrat
Arviosi