WLtoys K989 Bushrat

Tuote nro
841280
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Radio-ohjattava drift-auto mittakaavassa 1/28
  • 4-pyöräinen metallialustalla
  • Huippunopeus 30km/h
€69,90

Pieni radio-ohjattava auto - Scale 1/28 RC drift car

Wltoys K989, jota olemme päättäneet kutsua nimellä Bushrat, on nelivetoinen ja siinä on kuvioidut drift-renkaat, joiden avulla voit huristella ympäri kotiasi olohuoneen lattialla tai betonilaatalla! Auto on vain 18 cm pitkä, mutta korin alla on vankka ja tehokas rakenne. Huippunopeus on 30 km/h, joten lupaamme, että Wltoys K989 Bushrat RC-auto tarjoaa tuntikausia vauhtia ja toimintaa!

Radio-ohjattava drift-auto, jossa on kestävä kori

K989:ssä on alumiinirunko ja vakaan pyöränjousituksen ansiosta RC-auto antaa pienestä koostaan huolimatta erittäin kypsän vaikutelman. WLtoysin K989 on yksinkertaisesti kätevä pieni radio-ohjattava auto. Tässä pääset luistelemaan lattialla, ja mitä taitavammaksi tulet ajamisessa, sitä nopeammin pystyt ottamaan mutkia. Ajamisen ilo, joka vain vahvistuu ja vahvistuu.

2,4 GHz:n radio-ohjaus

Pienestä koostaan ja edullisesta hinnastaan huolimatta Wltoys K989:ssä on edistyksellinen radio-ohjaus. Radio-ohjaus on 2,4 GHz:n taajuudella, mikä tarkoittaa, että radiolähetyksessä ei ole häiriöitä, jotka voivat muuten olla yleisiä muissa pienemmissä autoissa tämä tarkoittaa myös sitä, että voit ajaa samanhenkisten ihmisten kanssa, jotka rakastavat rc-autoilla ajamista ilman, että radiosignaalit tyrmäävät toistensa radio-ohjatut autot. Kokoa perheesi tai ystäväsi yhteen ja kilpailkaa toisiaan vastaan. Aseta pieni sisärata ja olet valmis kilpailemaan!

Toimitetaan RTR - 99 % ajovalmiina

Tämä RC-auto toimitetaan koottuna ja jokseenkin täysin ajovalmiina. RC-auton mukana toimitetaan 400mAh 7,4V Li-Po akku. Akku on helppo ladata mukana tulevalla USB-kaapelilla. Ajoaika yhdellä latauksella on noin 20 minuuttia. Sen jälkeen akku on ladattava ennen kuin voit johdattaa uudelleen. Radio-ohjaimessa on tilaa 4 AA-paristolle (ei sisälly), suosittelemme ostamaan ladattavat AA-paristot Modrilta, täydelliset RC:lle.

Katso videoita Wltoys K989:stä

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/28
Malli Drift Car
Huippunopeus (km/h) 30
Säädettävä huippunopeus Ei
Ajoaika (min) 20
Sopiva Aloittelija
Mitat (PxLxK) (mm) 180x75x60
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjattu
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 7.4V 400mAh (medföljer)
Akun mitat (PxLxK) (mm) 48x15x14,4
Akun liittimen JST 2-pin
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki WLtoys
Tavaramerkki nro K989

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:WLtoys K989 Bushrat
Arviosi