WLtoys 104001 Match

Rating:
80%
  • Buggy i skala 1/10
  • Mycket delar i metall
  • 4-hjulsdrift och borstad 550 motor

NOPEASTI


HAUSKA

€180,00
Saatavuus: Varastossa
Tuote nro
841441

Match är en rejäl buggy i skala 1/10 med mycket påkostad och robust konstruktion. Med den här bilen får du uppleva hög fart och härlig körning i tuff terräng. Tack vare kraftiga oljefyllda stötdämpare och drivaxlar, tar du dig fram över varierat underlag med perfekt kontroll och känsla.

Wltoys senaste modell
Det här är den senaste modellen från Wltoys och här har man tagit utvecklingen till nästa nivå. Bilen bygger på de mycket populära modellerna Racoon och Cobra, där Match tagits fram som en instegsmodell för banracing. Uppgraderingspotentialen är stor med den här bilen.

Konstruktion i metall
Match har utrustats med många delar i metall för att klara även de tuffaste utmaningarna. Chassi, stötdämpartorn och drev är alla tillverkade i metall, vilket ger bilen ett mycket proffsigt utseende. 4-hjulsdriften och den starka borstade 550-motorn gör att du får bra väghållning, snabb acceleration och hög toppfart.

Perfekt för tävling
För dig som gillar att tävla mot andra och hålla dig på en lägre prisnivå är Match ett perfekt val. Kontrollen ligger på 2,4Ghz, vilket är samma frekvens som alla professionella RC-förare använder. Då riskerar du inte radiostörning från andra bilar som kör i närheten. Ta med den till banan och utmana dina vänner på riktig RC-racing.


Justerbar hastighet
Kontrollen har justerbar hastighet, där du via en trimmer kan ställa in den högsta möjliga hastigheten. Genom att vrida ned reglaget, blir det enklare för mindre erfarna förare att köra några varv med Match. Med den här bilen kan alla vara med och köra!

Lätt att komma igång
För att komma igång med Match behöver du bara montera bakvingen och ladda det medföljande batteriet. Ett LiPo 2s 7,4V 2200mAh-batteri sitter monterat i bilen. Till kontrollen behöver du 4 st AA-batterier. Sedan är det bara att ge dig ut och köra!

 

Tänk på att
Bilens elektronik ej är lämplig för 11,1V 3s Li-Po batterier, använd endast 7,4V 2s Li-Po batterier.
Vill ni att fläkten ska snurra hela tiden så går det att koppla om fläktkontakten från FAN till LED.Lisätietoja
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Sopiva Kokenut
Mittakaava 1/10
Mitat (PxLxK) (mm) 402x255x162
Malli Buggy
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Ajoaika (min) 15
Huippunopeus (km/h) 45
Justerbar hastighet Ei
Moottori Harjattu
Moottorin koko 550
ESC Borstat 3-in-1
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 7,4V 2200mAh (Medföljer)
Akun mitat (PxLxK) (mm) 103x34,5x15,5
Akun liittimen T-liitin
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki WLtoys
Tavaramerkki nro 104001

Reservdelar och tillbehör till denna produkt

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:WLtoys 104001 Match
Arviosi