Suchiyu 16304 Drift Truck Green

Tuote nro
843670
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Tuff Radiostyrd bil - Drift truck i skala 1/16
  • Topphastigheten 35km/h är justerbar
  • 4WD med Kraftig konstruktion
€699,00

Rolig radiostyrd bil för barn och vuxna! – Suchiyu 16304 drift truck

Letar du efter den ultimata radiostyrda bilen för en nybörjare? Då har du kommit rätt! Denna radiostyrda bil i skala 1/16 kombinerar spänning, prestanda och hållbarhet för en oförglömlig körupplevelse. Med en häftig kaross som påminner lite om en sportig lastbil, monterat där bak sitter det en fet bakvinge! Tillsammans med LED-lampor både fram och bak så kommer denna radiostyrda bil verkligen dra blickar till sig när du är ute och kör! Den här bilen kommer snabbt att bli favoriten bland nybörjare i alla åldrar.

Först och främst, låt oss prata om prestanda

Den här RC bilen är 4-hjulsdriven, vilket ger den bra stabilitet och kontroll, den kan också nå en topphastighet på imponerande 30-35 km/h! med hjälp utav den borstade 390 motorn. Perfekt för nybörjare som vill utforska radiostyrd bilkörningens spännande värld. För att ge RC bilen bästa möjliga grepp så sitter det gummidäck för installerat på RC bilen, perfekt för den som vill ha snabb acceleration och höga hastigheter. Vill du istället sladda runt och göra tuffa stunts så kan du enkelt byta till de inkluderade hårda plast däcken som är perfekta för lite skojig drifting. Så oavsett om du är en nybörjare eller erfaren förare som föredrar att köra rakt fram i hög hastighet eller visa upp sina imponerande driftingfärdigheter, är den här bilen redo att leverera.

2,4GHz radio för bra räckvidd!

Suchiyu 16304 drift truck levereras med en radiokontroll på 2,4GHz, detta gör att det blir en bra räckvidd och störningsfria signaler mellan radiostyrda bilen och radiokontrollen. Via radiokontrollen kan du även ställa in topphastigheten i tre olika lägen: 50%, 75% eller 100%, så är du en helt ny förare så ställ ner hastigheten på 50% och jobba dig uppåt. När du känner bekväm med bilen kan du slå upp den till 75 eller 100%!

Levereras RTR, 99% körklar!

Den här bilen levereras RTR - "Ready to Run" - vilket betyder att den är färdigmonterad och all elektronik är förinstallerad i RC bilen, vilket gör att den mer eller mindre är redo att köra direkt ur lådan! Öppna bara förpackningen, ladda upp batteriet medföljande RC batteriet Li-Ion 7,4V 1300mAh med den medföljande USB-laddaren. Sen det ända du behöver göra är att sätta i 3xAA batterier i radion (AA batterier medföljer ej). Medföljer gör klistermärken så att du själv kan styla karossen enligt medföljande manual eller helt själv, tänk dock på att karossen har en skyddsplats som ska tas av innan man klistrar klistermärkena.

Fräck, snabb och rolig radiostyrd bil för nybörjare, barn och erfarna

Så varför vänta? Ge dig själv eller en vän den perfekta presenten med Suchiyus radiostyrda bil i skala 1/16, med riktigt tuff sportig lastbil kaross, fet bakvinge och LED-lampor så kommer denna RC bil verkligen att sticka ut. Oavsett om det är för en födelsedag, julklapp eller bara för att överraska dem med något speciellt, kommer den här bilen att snabbt bli en favorit.
Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/16
Malli Drift Car
Huippunopeus (km/h) 35
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Ajoaika (min) 15
Sopiva Aloittelija
Mitat (PxLxK) (mm) 320x155x130
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjattu
Moottorin koko 390
ESC Borstad 3-in-1
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Ion 7.4V 1300mAh (Included)
Akun mitat (PxLxK) (mm) 67x37x20
Akun liittimen T-liitin
Akku ohjaukseen Ei mukana (3xAA)
Tavaramerkki Suchiyu
Tavaramerkki nro SCY-16305

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Suchiyu 16304 Drift Truck Green
Arviosi