SG 1604 Gorilla

Rating:
97%
  • Liten, fräck Drift Car
  • ESP - Inbyggt justerbart stabiliserings gyro
  • Levereras med driftdäck & vanlig däck

NOPEASTI


HAUSKA

€80,00
Saatavuus: Varastossa
Tuote nro
841319

Superfräck drifting car i skala 1/16. Designen av den här bilen är något utöver det vanliga. Här får du en drftingbil som ser ut som en muskelbil. Hur coolt som helst! 4-hjulsdrift och en topphastighet på hela 30 km/h gör den här bilen till en högpresterande RC-bil som bara måste upplevas.

Många häftiga detaljer
Karossen på den här bilen spelar i en helt egen liga. Dessutom har bilen LED-belysning framtill. Dessa går att justera så att du kan välja färg. Välj mellan vita, röd-vita eller röda lampor. Det är riktigt häftigt att se bilen komma sladdandes med lamporna tända.

Kommer med två typer av däck
Den här driftingbilen levereras med två uppsättningar däck. Dels ett set med vanliga racingdäck och dels med ett set driftingdäck. Det är enkelt att byta däck och valmöjligheten adderar en extra dimension till körningen.

Robust konstruktion
Den här bilen har ordentliga stötdämpare och drivaxlar av metall. Det är alltså en robust konstruktion vi har att göra med. Du kan med fördel köra bilen inomhus och se den sladda fram över mattan eller golvet.

Ready-to-run
När du köper den här driftingbilen så kommer den helt komplett. Du behöver bara ladda upp batteriet och sedan är du redo att köra. Ett uppladdningsbart batteri medföljer samt en USB-laddare som du kan använda till ett vanligt USB-uttag för att ladda. Bilen är färdigmonterad och redo att köras. Du behöver komplettera med 4 st AA-batterier till kontrollen.

Tävla mot andra
Kontrollen som levereras med den här bilen är på 2,4 GHz. Detta innebär att den sänder på en frekvens som gör att du kan köra flera bilar samtidigt, utan att riskera radiostörning. Samla gänget och tävla mot varandra. Vi kan utlova många intensiva stunder med hög rivalitet. Att tävla med driftingbilar är såväl spännande som kul.

Lisätietoja
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Sopiva Aloittelija
Mittakaava 1/16
Mitat (PxLxK) (mm) 300x145x100
Malli Drift Car
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Ajoaika (min) 15
Huippunopeus (km/h) 30
Justerbar hastighet Ei
Moottori Harjattu
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Ion 7.4V 1200mAh (medföljer)
Akun liittimen JST 2-pin
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki SG
Tavaramerkki nro 1604
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SG 1604 Gorilla
Arviosi