SG 1603 Baron

Tuote nro
841318
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Radio-ohjattava drift-auto mittakaavassa 1/16
  • ESP - Sisäänrakennettu säädettävä vakautushyrrä
  • Toimitetaan drift-renkailla ja tavallisilla renkailla
€89,90

Super siisti radio-ohjattava drift-auto mittakaavassa 1/16. Tämä on SG 1603 Baron, jonka muotoilu on jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Tässä saat RC drift-auton, joka näyttää amerikkalaiselta muskeliautolta. Kuinka siistiä se onkaan! neliveto ja 30 km/h huippunopeus tekevät tästä autosta suorituskykyisen RC-auton, joka on vain koettava. SG 1603 Baron on enemmän tai vähemmän sama auto kuin UDI 1602, erona on oikeastaan vain korin ulkonäkö, joka eroaa.

RC-auto, jossa on monia hienoja yksityiskohtia

Tämän SG 1603 RC-auton kori on omaa luokkaansa. Lisäksi autossa on LED-valaistus edessä ja takana. RC-auton etuosan LED-valot voidaan vaihtaa radio-ohjauksen avulla muutaman eri vaihtoehdon välillä. Voit valita valkoiset, punavalkoiset tai punaiset valot. On todella siistiä nähdä auton latautuvan valot päällä.

Radio-ohjattava auto, jossa on kaksi erilaista rengastyyppiä

Tässä radio-ohjattavassa drifting-autossa on kaksi erilaista rengassarjaa. Sarja tavallisia kilparenkaita ja sarja drifting-renkaita, jotka ovat täysin kiiltävät ja kovat minimipidon ja maksimaalisen driftingin takaamiseksi. Renkaita on helppo vaihtaa ja valita nopean kilpa-ajon tai hauskan driftaamisen välillä.

RC-auto, jossa on vankka rakenne

Tässä radio-ohjattavassa drift-autossa on kunnon iskunvaimentimet ja metalliset vetoakselit. Kyseessä on siis vankka rakenne. Voit ajaa autoa sisätiloissa ja katsella, miten se luistaa matolla tai lattialla.

Radio-ohjaus 2,4 GHz:n taajuudella

SG 1603 Baronissa on 2,4 GHz:n radio-ohjaus, joka tarjoaa hyvän kantaman ja vakaat signaalit. 2,4 GHz on optimaalinen RC-autolle, jos haluat ajaa muiden radio-ohjattavia autoja rakastavien kanssa. 2,4 GHz tarkoittaa, että RC-auton ja radio-ohjauksen välillä on häiriöttömiä signaaleja! Tämän auton ajaminen muiden tai samankaltaisten RC-autojen kanssa ei tuota ongelmia. Joten ulos lähteminen ja kilpaileminen muiden radio-ohjattavien drifting-autojen kanssa on sekä jännittävää että hauskaa!

Radio-ohjattava auto, jossa on ESP-hyrrä

Ollakseen niin edulliseen hintaan kuin tämä RC-auto todella tekee, he eivät ole säästäneet jauheesta! Autossa on toiminto nimeltä ESP (Electronic Stability Program), joka on kuin hyrrä, joka auttaa auton ohjausta vähän kuin naruista vastaan. Mitä enemmän toimintoa lisätään, sitä enemmän hyrrä auttaa pitämään auton suorassa, ja jos auto luisuu oikealle, hyrrä käskee servoa ohjaamaan vastakkaiseen suuntaan, jotta auto saadaan taas menemään suoraan ilman, että sinun tarvitsee koskea ohjaukseen. Toiminto on radio-ohjaimessa pienenä nuppina, josta voit kytkeä sen kokonaan pois päältä tai lisätä sitä itse 0-100 %:n välillä.

Toimitetaan RTR (Ready-to-run) 99 % käyttövalmiina

Kun ostat tämän RC-drifting-auton, se toimitetaan täysin valmiina, täysin rakennettuna ja kaikki elektroniikka asennettuna. Sinun tarvitsee melkein vain ladata akku ja sitten olet valmis lähtemään. Mukana on ladattava akku sekä USB-laturi, jota voit käyttää tavallisessa USB-pistorasiassa lataamiseen. Sinun on täydennettävä 4 AA-paristolla radio-ohjausta varten, suosittelemme ostamaan tehokkaat ladattavat AA-paristot Modrilta, jotka ovat täydellisiä RC: lle. Sitten se on vain ulos ajamaan!

Katso videoita SG 1603 Baronista

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/16
Malli Drift Car
Huippunopeus (km/h) 30
Säädettävä huippunopeus Ei
Ajoaika (min) 15
Sopiva Aloittelija
Mitat (PxLxK) (mm) 300x145x100
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjattu
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Ion 7.4V 1200mAh (medföljer)
Akun liittimen JST 2-pin
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki SG Model
Tavaramerkki nro 1603

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SG 1603 Baron
Arviosi
Otsikko