Xinlehong Q902 brushless

Tuote nro
843203
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Radio-ohjattava Desert Racer mittakaavassa 1/16
  • Harjaton moottorijärjestelmä, huippunopeus 40-50km/h
  • 4-pyöräveto ja metalliset vetoakselit
€139,90
Paket pris, AA batterier och laddpåse
=
Tallenna €1,48
€153,22

Xinlehong Q902 brushless - Nopea harjaton radio-ohjattava aavikkokilpa-auto

. Haaveiletko jännittävien seikkailujen ja nopean toiminnan maailmasta? Silloin ehkä Xinlehong Q902 RC-auto on lippusi äärimmäiseen ajokokemukseen! Vaikuttava +40km/h nopeus harjattoman moottorin ja kehittyneen 2,4 GHz:n radiolähettimen ansiosta vakaa RC-ajo! Tämä auto vie RC-kokemuksesi aivan uudelle tasolle. Katso vain LED-valot, jotka valaisevat tätä autoa pimeän tullen tai kun moottorin teho työntyy kaikkiin neljään pyörään samanaikaisesti, kun teet hyppykäynnistyksen!

Harjaa pölyt pois harjaton teho

. Xinlehong Q902 on varustettu harjattomalla moottorijärjestelmällä, mikä tarkoittaa, että saat suuremman nopeuden ja nopeamman kiihtyvyyden kuin tavallinen harjattu moottori. Harjaton moottori tarjoaa tasaisen ja hiljaisen ajon samalla kun se tarjoaa vaikuttavan suorituskyvyn. 1/16-mittakaavan autossa se saa todella hymyn huulille, kun auto lähtee liikkeelle. Kun näet 1/16 mittakaavan auton, joka mittaa noin 40-50km/h mukana tulevalla akulla, on todella siistiä!!!!

Neliveto vakaamman ajokokemuksen takaamiseksi

. Kun harjaton moottori syöttää paljon voimaa suoraan renkaisiin, voimansiirron ja toiminnan on oltava optimaalista. Tässä RC-autossa on metalliset vetoakselit turvallisemman käytön varmistamiseksi. Jotta RC-autosta saataisiin maksimaalinen suorituskyky irti, siinä on myös neliveto, jotta saat parhaan mahdollisen pidon, kun vedät levyä matolla!

Kestävä ja kestävä rakenne

. Harjaton Xinlehong Q902 on rakennettu kestämään kovia haasteita. Siinä on vankka ja kestävä rakenne, joka kestää iskuja ja rasituksia menettämättä suorituskykyä. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut RC-harrastaja, tämä auto on luotettava kumppanisi monissa seikkailuissa.

2,4 GHz:n radiolähetin luotettavaan ohjaukseen:

. Xinlehong Q902:ssa on edistyksellinen 2,4 GHz:n radiolähetin, joka tarjoaa luotettavan ohjauksen ja erinomaisen vasteen. Sinun ei tarvitse koskaan huolehtia häiriöistä tai signaalin keskeytyksistä, kun ajat RC-autoa muiden RC-kuljettajien kanssa. Lähde radalle ja haasta muut! Radion kautta voit myös säätää nopeutta alaspäin, jotta vähemmän kokenut kuljettaja voi koeajaa autoa ilman, että se ajaa +40km/h.

RC-auto toimitetaan RTR, 99% ajovalmiina

. Tämä radio-ohjattava auto toimitetaan monien muiden RC-autojen tapaan RTR (Ready-to-run), mikä tarkoittaa, että se on valmiiksi rakennettu ja siihen on asennettu kaikki elektroniikka suoraan laatikosta. Mukana on myös ladattava akku ja laturi. Sinun tarvitsee vain ladata RC-akku mukana tulevalla laturilla ja asettaa sitten 3xAA-paristot radio-ohjaimeen (AA-paristot eivät sisälly toimitukseen). Sitten olet valmis lähtemään liikkeelle!
Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/16
Malli Desert Racer
Huippunopeus (km/h) 45-50
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Ajoaika (min) 15
Sopiva Kokenut
Mitat (PxLxK) (mm) 270x235x130
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjaton
ESC Borstlös
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 7,4V 1000mAh (medföljer)
Akun liittimen T-liitin
Akku ohjaukseen Ei mukana (3xAA)
Tavaramerkki Xinlehong
Tavaramerkki nro Q902

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Xinlehong Q902 brushless
Arviosi