Xinlehong Q901 Spirint brushless

Tuote nro
843202
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Radio-ohjattava monsteriauto mittakaavassa 1/16
  • Harjaton moottorijärjestelmä, huippunopeus 40-45km/h
  • 4-pyöräveto ja metalliset vetoakselit
€139,90
Paket pris, AA batterier och laddpåse
=
Tallenna €1,48
€153,22

Xinlehong Q901 Brushless - Radio Controlled 1/16 Monster Truck

. Etsitkö äärimmäistä RC-monster truck -kokemusta pienessä muodossa? Xinlehong Q901 on vastaus rukouksiisi! Tämä vaikuttava harjaton monsteriauto vie RC-pelisi aivan uudelle tasolle uskomattoman hauskojen ominaisuuksiensa ansiosta. Olitpa sitten innokas aloittelija tai kokenut RC-kuljettaja, tulet rakastamaan Q901 Radio Controlled Monster Truckin tehoa, nopeutta ja vaikuttavaa kiihtyvyyttä.

Tehokas harjaton moottori ja neliveto

. Q901 on varustettu tehokkaalla harjattomalla moottorilla, joka tarjoaa vaikuttavan kiihtyvyyden ja erinomaisen huippunopeuden (jopa +40km/h). Tämä moottori ei ole vain tehokas, vaan myös kestävä ja rakennettu kestämään. Harjattomien moottoreiden etuna on, että ne ovat huoltovapaita ja tarjoavat tasaisemman ajon ja vähemmän kulumista. Xinlehong Q901 on nelipyöräisen voimansiirronsa ansiosta valmis selviytymään useimmista maastoista. Ajoitpa sitten asfaltilla, soralla, nurmikolla tai maalla, sinulla on erinomainen pito ja hallinta. Tämä tekee siitä monipuolisen auton, joka selviytyy erilaisista maastoista helposti.

Tehokas voimansiirto

. Q901:n kestävyyden ja luotettavuuden varmistamiseksi siinä on metalliset vetoakselit sekä edessä että takana, ja vakaan nelivedon varmistamiseksi myös potkuriakseli on valmistettu metallista. Tämä tarkoittaa, ettei sinun tarvitse huolehtia niiden irtoamisesta täydellä kaasulla. Tämä on auto, joka on rakennettu kestämään kovia haasteita ja tuottamaan edelleen suorituskykyä.

Kova 1/16 Monster truck LED-valoilla

. Xinlehong Q901 on kova 1/16 monsteriauto, jonka pituus on noin 27cm. Se on varustettu etupuolen LED-valoilla, jotka eivät ainoastaan tee siitä visuaalista sensaatiota, vaan mahdollistavat ajamisen myös pimeissä olosuhteissa. Ajoitpa sitten illalla tai hämärässä, kirkkaat LED-valot loistavat, joten ajoneuvo on helpompi nähdä ja tietää minne olet menossa.

Turvalliset signaalit 2,4 GHz:n radio-ohjauksella

. Jotta radio-ohjauksen ja RC-auton välinen signaali olisi sujuva ja herkkä, Xinlehong Q901:ssä on 2,4 GHz:n ohjauspyörän radiolähetin. Tämä edistyksellinen radio-ohjaus antaa sinulle erinomaisen kantaman ja kaasun/ohjauksen tarkkuuden. Voit ajaa monsteriautoa itsevarmasti ja tarkasti. 2,4 GHz:n etuna on myös se, että voit ajaa radalla muiden RC-kuljettajien kanssa ilman häiriöitä.

Toimitetaan RTR, 99% ajovalmis

. Xinlehong Q901 brushless toimitetaan RTR (Ready-to-run), eli se tulee täysin valmiiksi rakennettuna, kaikki elektroniikka valmiiksi asennettuna. Sen mukana toimitetaan myös ladattava akku ja laturi. Joten ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä aloittaaksesi on ladata akku, asettaa 3xAA-paristot radio-ohjaimeen (3xAA-paristot eivät sisälly toimitukseen).
Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/16
Malli Monster Truck
Huippunopeus (km/h) 40-45
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Ajoaika (min) 15
Sopiva Kokenut
Mitat (PxLxK) (mm) 270x235x130
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjaton
ESC Borstlös
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 7,4V 1000mAh (medföljer)
Akun liittimen T-liitin
Akku ohjaukseen Ei mukana (3xAA)
Tavaramerkki Xinlehong
Tavaramerkki nro Q901

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Xinlehong Q901 Spirint brushless
Arviosi