UDIRC UD1609 PRO Fluidfire Brushless

Tuote nro
843416
Varastossa
Yleiskatsaus
  • RC-auto 1/16 mittakaavassa Drift/Drag-kilpailu
  • Harjaton moottori & neliveto
  • Rohkea runko LED-valoilla
Tarjoushinta €161,41 Normaalihinta €169,90

UDI RC UD1609PRO Fluidfire - Ultimate Choice for RC Drift and Drag Racing!

! Jos etsit RC-autoa, jossa yhdistyvät driftin ja drag racingin jännitys, älä etsi kauempaa! UDI RC UD1609PRO Fluidfire on täydellinen malli niille, jotka haluavat kokea molempien maailmojen parhaat puolet. Olitpa sitten kokenut kuljettaja tai aloittelija, Fluidfire tarjoaa uskomattoman suorituskyvyn ja adrenaliinipitoisen ajamisen, joka vie RC-kokemuksesi uusiin korkeuksiin. Tässä Fluidfiren versiossa on harjaton moottori, neliveto, LED-valot ja paljon hauskaa!

Kahdesti jännittävät maailmat: Drift ja Drag

. Fluidfire on suunniteltu tarjoamaan sekä drift- että drag racingia yhdessä paketissa. Rakastatpa sitten luistelua mutkissa tai nopeaa kilpaa ajamista suorilla osuuksilla, tämä malli tarjoaa sinulle etsimäsi monipuolisuuden. Vaikuttava neliveto tarjoaa erinomaisen hallinnan ja vakauden, olitpa sitten RC-maastoradalla tai drag stripillä. Autossa on myös sisäänrakennettu vakautusjärjestelmä "ESP" Electronic Stability Program, se on kuin hyrrä, jota voit lisätä tai vähentää itse radio-ohjauksen kautta, tämä hyrrä auttaa pitämään auton vakaampana radalla, kun nouset korkeampiin nopeuksiin, kun hyrrä on 100%, joten jos auto alkaisi mennä vasemmalle, hyrrä auttaa saamaan auton menemään hieman oikealle.

RC Dragracing Performance

. Niille, jotka rakastavat haastaa kelloa ja mitata nopeuttaan, Fluidfire on täydellinen RC-auto nuoremmalle aloittelijalle drag racingin aloittamiseen. Sen tehokkaan moottorin ja erityisesti suunnitellun alustan ansiosta voit kiihdyttää salamannopeasti ja saavuttaa uskomattomia nopeuksia hetkessä. Pitkän pyörätangon ansiosta auto ei myöskään luista, jos se saa drag-radalla liikaa pitoa takarenkaisiin. RC-auton huippunopeus on jopa 45 km/h mukana toimitetulla akulla, ja huippunopeutta voi helposti säätää alaspäin radiosäätimellä 25 tai 50 %:iin.

Radio-ohjaus 2.4GHz:llä ja monilla asetusmahdollisuuksilla

. UD1609PRO Fluidfire -autossa on 2,4 GHz:n radio, joka tarjoaa turvallisen ja vakaan auton ohjauksen. 2.4GHz:n avulla voit myös ajaa muiden RC-harrastajien kanssa, koska signaalin häiriöt ovat minimaaliset. Muuta helposti, miten LED-valojen pitäisi loistaa autossa, säädä nopeus alas 25 %:iin tai 50 %:iin, jos vähemmän kokenut henkilö haluaa kokeilla sitä, tai työnnä se ylös 100 %:iin, kun olet kuuma.

Suunniteltu dominointia varten

. Fluidfire ei ole vain fantastinen suorituskykyinen auto, vaan se on myös suunniteltu erottumaan ja herättämään huomiota! Runko muistuttaa hyvin paljon "amerikkalaisia muskeliautoja", joissa drag racing on enemmän tai vähemmän syntynyt! Kestävä rakenne takaa, että auto kestää kovaa ajoa ja kaikkia kolhuja. Sen aerodynaaminen kori vähentää ilmanvastusta, mikä antaa sinulle etulyöntiaseman, kun viet auton äärirajoille. Öljyllä täytetyt pehmeät kiinteästä metallista valmistetut iskunvaimentimet takaavat parhaan ajokokemuksen.

RC Car 1609PRO Fluidfire toimitettu RTR, 99% ajovalmis

. Kun ostat UDIRC UD1609PRO Fluidfire -auton, se on lähes täysin ajovalmis heti laatikosta! Sinun tarvitsee vain ladata mukana tuleva Li-Ion-akku mukana tulevalla USB-laturilla. Aseta sitten 4x AAA-paristoa radio-ohjaimeen (4xAAA ei sisälly toimitukseen). Sitten vain torvea ja aja! Pidä mielessä, että auto on nopea, joten ensimmäisen ajon pitäisi olla suurella avoimella alueella, jos olet kokematon, vähennä nopeutta 25 tai 50 %.

Katso joitakin videoita UDIRC UD1609PRO:lla

.

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/16
Malli Drag race
Huippunopeus (km/h) 45
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Ajoaika (min) 10
Sopiva Kokenut
Mitat (PxLxK) (mm) 360x160x110
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjaton
Moottorin koko 2845
ESC Borstlöst 2-i-1
Laturi USB (mukana)
Akku 2S 1200mAh Li-ion (medföljer)
Akun liittimen JST 2-pin
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki UDI RC
Tavaramerkki nro UD1609PRO

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:UDIRC UD1609 PRO Fluidfire Brushless
Arviosi

Relaterade Produkter