UDIRC UD1609 Fluidfire

Tuote nro
843384
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Radio-ohjattava auto sala 1/16
  • Amrecan muskeliauto drag race muodossa
  • 4-pyöräveto & öljytäytteiset iskunvaimentimet
Tarjoushinta €113,91 Normaalihinta €119,90

UDI RC UD1609 Fluidfire - lopullinen valintasi RC Drift- ja Drag Racing -kilpailuihin

. Jos etsit RC-autoa, jossa yhdistyvät driftin ja drag racingin jännitys, älä etsi kauempaa! UDI RC UD1609 Fluidfire on täydellinen malli niille, jotka haluavat kokea molempien maailmojen parhaat puolet. Olitpa sitten kokenut kuljettaja tai aloittelija, Fluidfire tarjoaa uskomattoman suorituskyvyn ja adrenaliinipitoisen ajamisen, joka vie RC-kokemuksesi uusiin korkeuksiin. Tässä Fluidfiren versiossa on harjattu moottori, neliveto, LED-valot ja paljon hauskaa!

Kahdesti jännittävät maailmat: Drift ja Drag

. Fluidfire on suunniteltu tarjoamaan sekä drift- että drag racingia yhdessä paketissa. Rakastatpa sitten luistelua mutkissa tai nopeaa kilpaa ajamista suorilla osuuksilla, tämä malli tarjoaa sinulle etsimäsi monipuolisuuden. Vaikuttava neliveto tarjoaa erinomaisen hallinnan ja vakauden, olitpa sitten RC-maastoradalla tai drag stripillä. Autossa on myös sisäänrakennettu vakautusjärjestelmä "ESP" Electronic Stability Program, se on kuin hyrrä, jota voit lisätä tai vähentää itse radio-ohjauksen kautta, tämä hyrrä auttaa pitämään auton vakaampana radalla, kun nouset korkeampiin nopeuksiin, kun hyrrä on 100%, joten jos auto alkaisi mennä vasemmalle, hyrrä auttaa saamaan auton menemään hieman oikealle.

RC Dragracing Performance

. Varustettu harjamoottorilla, joka tarjoaa hyvän suorituskyvyn 1/16 mittakaavan RC-autolle, UD1609 on tehty niille, jotka rakastavat haastaa kelloa ja mitata nopeuttaan, Fluidfire on lopullinen RC-auto nuoremmalle aloittelijalle aloittaa drag racing. Sen tehokkaan moottorin ja erityisesti suunnitellun alustan ansiosta voit kiihdyttää salamannopeasti ja saavuttaa uskomattomia nopeuksia hetkessä. Pitkän pyörätangon ansiosta auto ei myöskään sakkaa, jos se saa drag-radalla liikaa pitoa takarenkaisiin. RC-auton huippunopeus on 30 km/h, mutta sitä voidaan säätää alaspäin

Radio-ohjaus 2.4GHz:llä ja monilla asetuksilla

. DU1609 Fluidfire on varustettu 2.4GHz radiolla, joka takaa turvallisen ja vakaan auton ohjauksen. 2.4GHz:n avulla voit myös ajaa muiden RC-harrastajien kanssa, koska signaalin häiriöt ovat minimaaliset. Muuta helposti, miten LED-valojen pitäisi loistaa autossa, säädä nopeus alas 25 %:iin tai 50 %:iin, jos vähemmän kokenut henkilö haluaa kokeilla, tai työnnä se ylös 100 %:iin, kun olet kuuma.

Suunniteltu hallitsemiseen

. Fluidfire ei ole vain fantastinen suorituskykyinen auto, vaan se on myös suunniteltu erottumaan ja herättämään huomiota! Runko muistuttaa hyvin paljon "amerikkalaisia muskeliautoja", joissa drag racing on enemmän tai vähemmän syntynyt! Kestävä rakenne takaa, että auto kestää kovaa ajoa ja kaikkia kolhuja. Sen aerodynaaminen kori vähentää ilmanvastusta, mikä antaa sinulle etulyöntiaseman, kun viet auton äärirajoille. Öljyllä täytetyt pehmeät kiinteästä metallista valmistetut iskunvaimentimet takaavat parhaan ajokokemuksen.

RC Car 1609 Fluidfire toimitettu RTR, 99% ajovalmis

. Kun ostat UDIRC UD1609 Fluidfire -auton, se on lähes täysin ajovalmis heti laatikosta! Sinun tarvitsee vain ladata mukana tuleva Li-Ion-akku mukana tulevalla USB-laturilla. Aseta sitten 4x AAA-paristoa radio-ohjaimeen (4xAAA ei sisälly toimitukseen). Sitten vain torvea ja aja! Pidä mielessä, että auto on nopea, joten ensimmäisen ajon tulisi tapahtua suurella avoimella alueella, jos olet kokematon, vähennä nopeutta 25 tai 50%.
Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/16
Malli Drag race
Huippunopeus (km/h) 30
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Ajoaika (min) 10
Sopiva Aloittelija
Mitat (PxLxK) (mm) 360x160x110
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjattu
Moottorin koko 390
ESC Borstad 3-in-1
Laturi USB (mukana)
Akku 2S 1200mAh Li-ion (medföljer)
Akun liittimen JST 2-pin
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki UDI RC
Tavaramerkki nro 284010

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:UDIRC UD1609 Fluidfire
Arviosi

Relaterade Produkter