Suchiyu 16302 Retro Sportbil

Tuote nro
843406
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Kova radio-ohjattava drift-auto retro/vintage-tyyliin ja mittakaavassa 1/16
  • neliveto, harjatulla 390-moottorilla, huippunopeus noin 35km/h
  • Sisältää ladattavan akun ja drift-renkaiden sarjan
Tarjoushinta €75,91 Normaalihinta €79,90
Paket pris, Laddpåse + AA-Batterier (Klicka ur det du inte behöver och behåll rabatten)
Tarjoushinta €75,91 Normaalihinta €79,90
+
Modr Uppladdningsbara AA batterier 2800 mAh 4p
10%
Rating:
100%
Tarjoushinta €9,41 Normaalihinta €9,90
+
Hobbex laddpase batterier 19x7x6cm
10%
Tarjoushinta €4,66 Normaalihinta €4,90
+
Modr Li-Ion 7,4V (2s) 2500mAh 10C
5%
Tarjoushinta €23,66 Normaalihinta €24,90
=
Tallenna €2,59
€111,05

Kova radio-ohjattava drift-auto - Suchiyu 16302 Retro urheiluauto

. Suchiyu 16302 Retro urheiluauto on uusi RC drift auto vuodelle 2023 tältä toimittajalta. Tässä saat erittäin edullisen auton hyvällä suorituskyvyllä, joka on rakennettu samalla tavalla kuin ammattimaisemmat autot.

Kova kori LED-valoilla

. Siistillä retro/vintage-rungolla tämä RC-auto todella erottuu edukseen! Ainutlaatuisen rungon lisäksi siinä on edessä röyhkeät LED-valot, jotka voit asettaa radion kautta miten niiden pitäisi loistaa, kun käännyt, valo vilkkuu kääntymissuuntaan! Uskomattoman siistiä katsottavaa!

Vahva rakenne

. 16302 Retro urheiluauto on valmistettu korkealaatuisesta muovista ja nailonista, jotta se olisi mahdollisimman kestävä. Alumiinia on käytetty herkimmissä osissa, ja kaikki tämä tekee rakenteesta erittäin vahvan. Autossa on kuulalaakerit liukulaakereiden sijaan, mikä tarkoittaa vähemmän kitkaa ja pidempää käyttöikää.

Kuljettimet ja jousitus

. Tehokas moottori yhdistettynä nelivetoon antaa sinulle RC-auton loistavan hallinnan kaikissa kulmissa. Auton yksittäisten pyörien jousitus koostuu kaksinkertaisista kolmiolenkkipyöristä, jotka yhdessä räätälöityjen kitkaiskunvaimentimien kanssa antavat erinomaisen pidon kaikilla pinnoilla. Kuvioiduissa renkaissa on huolellisesti valittu kuvio ja kumiseos parhaan mahdollisen pidon luomiseksi! Voit myös vaihtaa hieman kovempiin muovirenkaisiin haastaaksesi ajotaitosi. Valitse siis, haluatko luistella mutkissa vai haastaa itsesi ja muut kilpailussa.

Radio-ohjattava auto Sopii aloittelijoille

. Etkö ole koskaan ennen ajanut radio-ohjattavaa autoa? Silloin 16302 Retro Sports Car on täydellinen auto sinulle. Aloittaminen on helppoa ja autoa on helppo ohjata. Radio-ohjauksen avulla voit säätää kiihtyvyyttä ja huippunopeutta. Radio-ohjaus käyttää myös 2,4 GHz:n taajuusaluetta kommunikoidakseen RC-auton kanssa, mikä antaa sille hyvän kantaman ja minimaaliset signaalihäiriöt, mikä on täydellinen, jos haluat ajaa radio-ohjattavaa autoa muiden kanssa ilman, että signaalit häiritsevät paljon.

Suuri mittakaavanopeus

. Kun tarkastellaan 1/16 kokoa, Retro urheiluauto RC-auto tarjoaa vaikuttavan nopeuden! Säädettävän huippunopeuden ollessa jopa 35 km/h, se todella kulkee nopeasti, sinulle tarjotaan monia vauhdikkaita ja tapahtumarikkaita kokemuksia. Akku riittää jopa 10-15 minuutin intensiiviseen ajamiseen. Sen jälkeen auto on ladattava, ennen kuin se on valmis uusiin seikkailuihin.

Toimitetaan RTR, 99 % ajovalmis

. Retro-urheiluauto toimitetaan RTR (Ready-To-Run), mikä tarkoittaa, että RC-auto tulee täysin koottuna suoraan laatikosta, joten sinun tarvitsee vain purkaa auto, ladata akku ja lähteä ajamaan. Autoon on asennettu ladattava akku, joka on helppo ladata mukana toimitetulla USB-kaapelilla. ohjaukseen tarvitaan 3 AA-paristoa ja sitten täydennetään tätä, suosittelemme ostamaan tehokkailla ladattavilla AA-paristoillamme Modrilta, jotka sopivat täydellisesti RC-käyttöön.

Yhteenveto

. Hobbexin tavoitteena tämän auton kanssa on ollut saada kaikki kalliimpien autojen ominaisuudet, mutta murto-osalla hinnasta. Auto on täydellinen sisääntulomalli radio-ohjauksen maailmaan ja siinä on mahdollisuus oppia kääntämään autoa itse. Retro-urheiluautolla voit luistella soralla, hypätä kuoppiin tai ajaa kovaa asfaltilla tai soralla. Kätevän kokonsa ansiosta auto on helppo ottaa mukaan. Jos onnettomuus sattuu, kaikki varaosat ovat saatavilla hobbex.se:stä.

Katso video Suchiyu 16301/16302

.

.
Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/16
Malli Drift Car
Huippunopeus (km/h) 30-35
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Ajoaika (min) 10-15
Sopiva Aloittelija
Mitat (PxLxK) (mm) 330x150x90
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjattu
Moottorin koko 390
ESC Borstad 3-in-1
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Ion 7.4V 1300mAh (medföljer)
Akun liittimen T-liitin
Akku ohjaukseen Ei mukana (3xAA)
Tavaramerkki Suchiyu
Tavaramerkki nro 16302

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Suchiyu 16302 Retro Sportbil
Arviosi