UDIRC UD020

Tuote nro
843421
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Kova RC-vene pienessä muodossa
  • Tehokas harjattu moottori
  • Täydellinen aloittelijoille
€69,90

Sallikaa meidän esitellä UDIRC UD020 - aloittelijoille sopiva RC-vene

. Ota kurssi jännittäviin seikkailuihin vesillä UDIRC UD020 RC-veneen avulla! Olitpa nuori tai vanhempi aloittelija, UD020 on täydellinen vene sinulle. Monien vaikuttavien ominaisuuksien ja käyttäjäystävällisen suunnittelun ansiosta tämä vene vie RC-veneilyn uudelle tasolle nautinnon ja kokemuksen suhteen. Veneen mukana toimitetaan KAKSI ladattavaa Li-Ion-akkua, jotka takaavat tuplahupia!

RC-vene kaikille

. Yksi UDIRC UD020:n tärkeimmistä eduista on tehokas harjamoottori, joka saa veneen kulkemaan 20-25km/h. Kokoonsa nähden se kulkee nopeasti! UD020:n etu on sen mukana tuleva helposti ladattava Li-Ion-akku. Lataa vain ja olet valmis valloittamaan aallot yhä uudelleen ja uudelleen. Halusitpa sitten kruisailla rauhallisesti rauhallisilla vesillä tai saada adrenaliinisi nousemaan täyteen vauhtiin, tämä vene tarjoaa kokoonsa nähden vaikuttavan suorituskyvyn.

Kova ja kestävä rakenne

. UDIRC UD020 -veneen suorituskyvyn lisäksi myös sen muotoilu on omaa luokkaansa. Tyylikäs V-muotoinen runko ja huomiota herättävä ulkopinta vetävät katseet puoleensa, kun liukuu veden pinnalla. Sen kompaktin ja kevyen rakenteen ansiosta vene on helppo kuljettaa ja säilyttää, kun seikkailu on ohi. Laadukas rakenne ja materiaalit tekevät siitä kestävän veden ja sääolosuhteiden kovillekin rasituksille. Voit siis nauttia veneestäsi monien tulevien vesiseikkailujen ajan.

Radio-ohjattava vene 2,GHz:n radiolla

. Kun on kyse veneen ohjaamisesta kaasulla ja ohjauksella erittäin tarkasti, UD020 ylittää odotukset. Mukana toimitettu 2,4 GHz:n radiolähetin tarjoaa vakaan ja luotettavan signaalin, joka mahdollistaa sujuvan ohjauksen myös pidemmillä etäisyyksillä ja antaa sinulle mahdollisuuden ajaa samaan aikaan muiden kanssa ilman suurempia häiriöitä. Olitpa sitten uusi RC-maailmassa tai sinulla on kokemusta radio-ohjattavista ajoneuvoista, pääset helposti alkuun tämän RC-veneen kanssa ja pidät hauskaa!

Kiva vene aloittelijoille

. Jos etsit aloittelijalle sopivaa RC-veneen, joka on yhtä tehokas kuin helppokäyttöinen, UDIRC UD020 on täydellinen valinta sinulle. Ladattavan Li-Ion-akun, harjamoottorin ja luotettavan 2,4 GHz:n radiolähettimen ansiosta tämä vene vie sinut jännittäviin seikkailuihin vesillä. Anna itsellesi tai läheisellesi äärimmäinen elämys- ja viihdelahja. Älä odota - tartu ruoriin ja aloita RC-veneen matka UDIRC UD020:n kanssa jo tänään!

RC-vene toimitetaan RTR, 99 % lähtövalmiina

. Kuten UDIRCin monet muutkin ajoneuvot, radio-ohjattava vene toimitetaan RTR (ready-to-run), mikä tarkoittaa, että vene toimitetaan täysin koottuna ja kaikki elektroniikka on valmiiksi asennettuna. Mukana on myös kaksi ladattavaa RC-akkua (Li-Ion 7,4V (2s) 1100mAh), jotka takaavat tuplasti hauskuutta vesillä, sekä sopiva USB-tasauslaturi. Lataa akut, aseta 4xAA-paristot radio-ohjaimeen (4xAA-paristot eivät sisälly toimitukseen), suosittelemme ostamaan tehokkaat ladattavat AA-paristot Modr:lta. Sitten vain hauskanpitoon veteen!
Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Sopiva Aloittelija
Mitat (PxLxK) (mm) 345x265x113
Toimintatapa El
Ajoaika (min) 12
Huippunopeus (km/h) 20-25
Materiaali Muovattu muovi
Moottori Harjattu
Rungon tyyppi V-hull
Laturi USB (mukana)
Akun liittimen Mini-Tamiya
Akku Li-Ion 7,4V (2S) 1100mAh (Medföljer)
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki UDI RC
Tavaramerkki nro UD020

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:UDIRC UD020
Arviosi