Remo Hobby 1035 M-Max brushless V2

Tuote nro
843422
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Kova radio-ohjattava monsteriauto mittakaavassa 1/10
  • Harjaton moottori, säädettävä huippunopeus jopa 45km/h asti
  • 4-pyöräveto ja vahvistettu metallinen voimansiirto
€239,90
Köp till extra batteri och en laddpåse

Suosittu RC-auto - Remo Hobby 1035 M-Max Brushless takaisin nyt entistäkin tehokkaampana!

Sallikaa meidän esitellä uutuutemme vuodelle 2023! Remo Hobby M-Max 1035 Brushless V2, olemme yhteistyössä Remo Hobbyn kanssa tehneet V2 (päivitetyn) muunnoksen tehokkailla metallisilla vetoakseleilla, säädettävillä linkkivarret sekä edessä että takana, käytimme myös tilaisuutta laittaa tehokkaampi 9kg servo metallivaihteilla! Etsitkö siis äärimmäistä RC-autoa, joka tarjoaa tehoa, nopeutta ja luotettavuutta? Älä sitten katso kauemmas. Remo Hobby 1035 Brushless V2 RC-auto on täydellinen radio-ohjattava auto harrastajalle, joka vaatii parasta. Vaikuttavien ominaisuuksiensa ja suorituskykynsä ansiosta tämä auto vie RC-ajosi aivan uudelle tasolle.

.

4-pyöräveto, tehokas harjaton moottori korkeaan suorituskykyyn

.

Remo Hobby M-Max 1035 V2 on varustettu tehokkaalla 3650 harjattomalla 3300kv:n sähkömoottorilla, tämä yhdistettynä 50A:n harjattomaan nopeudensäätimeen tarjoaa vaikuttavan kiihtyvyyden ja jopa 45 km/h huippunopeuden. Tämä on auto, joka laukaisee itsensä käsittämättömällä voimalla ja antaa sinulle adrenaliinipiikin joka kerta, kun ajat sillä. Ja säädettävän huippunopeuden ansiosta voit muokata ajokokemusta juuri haluamallasi tavalla. Vielä vakaampaa ajoa ja kokemusta varten M-Max brushlessissa on myös neliveto ja öljytäytteiset iskunvaimentimet, joten erilaiset maastot ja hypyt eivät ole vastusta M-Max brushlessille.

.

Metalliset vetoakselit lisäävät kestävyyttä

. M-Max Brushless V2 ja metalliset vetoakselit ovat huomattavasti vahvempia ja kestävämpiä kuin M-Max Brushlessin edellisen version vakiomuoviset vetoakselit. Tämä tarkoittaa, että voit viedä Remo Hobby 1035 -mallin haastavimpiinkin maastoihin ilman huolta akselien rikkoutumisesta. Tämä on auto, joka on rakennettu kestämään ja viemään sinut sinne, minne haluat mennä.

.

Metal Powered 9kg servo

.

Jotta M-Max brushless V2 olisi vielä parempi, RC-autossa on myös tehokkaampi servo kuin edellisessä mallissa. Tässä V2-vaihtoehdossa on 9kg metallikäyttöinen servo, joka selviytyy kovemmissa maastoissa. Tämä servo antaa uskomattoman tarkkuuden ja vasteen kun ohjaat autoa. Tunnet jokaisen liikkeen ja pystyt ohjaamaan autoa helposti maastosta riippumatta. Tällä autolla voit ajaa itsevarmasti ja tarkasti.

.

2,4 GHz:n radiolla toimiva täysi ohjaus

.

Voidaksesi varmistaa, että sinulla on luotettava ja häiriötön viestintä RC-autosi kanssa, autossa on 2.4GHz radiojärjestelmä. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että muut radiosignaalit häiritsevät ajamistasi. Radio-ohjauksen hieno ominaisuus on, että voit vaihtaa ohjauksen oikealta vasemmalle ja tehdä siitä räätälöidymmän sen mukaan, miten haluat pitää sitä. M-Max Brushless V2:ssa on tehokas harjaton moottori ja auto saavuttaa jopa 45km/h nopeuden, mikä on nopeaa tämän kokoiselle autolle.Voit helposti säätää huippunopeutta radio-ohjauksen avulla, jotta myös vähemmän kokeneet voivat koeajaa autoa.


Tehokas 7.4V Li-Po akku mukana

.

Ja jotta autossasi on riittävästi tehoa ja kestävyyttä, mukana toimitetaan tehokas 7,4V Li-Po akku, jonka kapasiteetti on 3300mAh. Mukana tuleva RC-akku tarjoaa hyvän kiihtyvyyden ja huippunopeuden noin 45km/h ja ajoaikaa jopa 15 minuuttia ajotavasta riippuen. Tarjoamme laajan valikoiman RC-akkuja, mikä tarkoittaa, että voit ostaa lisää samanlaisia akkuja tai tehokkaampia akkuja vielä pidempiä ajoaikoja varten, pidempiä ajoaikoja varten etsi akkuja, joissa on suurempi mAh. Tiedoston "Akut ja laturit" alta löydät tähän malliin sopivat akut ja laturit.

RC-auto toimitettu RTR - 99% ajovalmis

.

Yksi Remo Hobby 1035:n suurista eduista on se, että se toimitetaan RTR (Ready-To-Run) -valmiina. Tämä tarkoittaa, että voit aloittaa uuden RC-autosi ajamisen lähes välittömästi sen purkamisen jälkeen. Sinun tarvitsee vain ladata akku mukana tulevalla tasapainolaturilla. Aseta sitten 4xAA-paristot radio-ohjaimeen (4xAA-paristot radio-ohjaimeen eivät sisälly toimitukseen, suosittelemme ostamaan tehokkaat AA-paristot Modrista) ja olet valmis lähtemään seikkailuun.

.

Mitä sinä siis odotat? Remo Hobby 1035 Brushless V2 RC-autolla saat ajokokemuksen, jota on vaikea voittaa. Tehokas moottori, päivitetyt metalliakselit ja metallivoimalla toimiva ohjausservo antavat sinulle loistavan hallinnan ja suorituskyvyn".". Ja koska RC-auto tulee RTR-versiona, pääset aloittamaan uuden harrastuksesi hetkessä. Miksi siis odottaa? Vie RC-ajosi uudelle tasolle Remo Hobby 1035 Brushless RC-autolla jo tänään!

.

Etsitkö jotain huonompaa

?

BSD Striker Brushless 1/10 Monstertruck - Raskas metallirunko, muhkeat iskunvaimentimet ja +45km/h nopeus

.

BSD Rampage XTE 1/10XL Monstertruck - Yksi ehdottomista lihavimmista autoista, joita meillä on valikoimassa tällä hetkellä, huippunopeus +70km/h

.

Remo Hobby 8035 Dinosaurus brushless 1/10 Monstertruck - Vankka, isoilla renkailla ja brushless-moottorilla

.

Remo Hobby 8065 Evo-R brushless 1/10 Truggy - Tukeva rc-auto isoilla renkailla ja brushless-moottorilla

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/10
Malli Monster Truck
Huippunopeus (km/h) 45
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Ajoaika (min) 15
Sopiva Kokenut
Mitat (PxLxK) (mm) 445x310x195
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjaton
Moottorin koko 3650
ESC Borstlöst 50A
Steering servo 9kg metal gear
Laturi DC 230V (mukana)
Akku Li-Po 7,4V 3300mAh (medföljer)
Akun mitat (PxLxK) (mm) 132x43x15,5
Akun liittimen T-liitin
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki Remo Hobby
Tavaramerkki nro 1035

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Remo Hobby 1035 M-Max brushless V2
Arviosi

Relaterade Produkter