RGT 136240 Mini V2

Tuote nro
842695
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Pieni radio-ohjattava telaketju mittakaavassa 1/24
  • 2.4Ghz radio-ohjaus, harjattu moottori & 4WD
  • Täydellinen aloittelijoille ja kokeneille
Tarjoushinta €76,42 Normaalihinta €89,90

RGT Mini Crawler

Tämä radio-ohjattava Crawler on mittakaavassa 1/28 ja sitä voidaan pitää vähän kuin pienimuotoista radio-ohjattavaa autoa. RC-auton pituus on korkeintaan 21 cm, joten se sopii täydellisesti omalle luovalle sisätiloissa käytettävälle radalle, mutta Mini Crawler toimii yhtä hyvin myös ulkona haastavilla ryömintäradoilla! RGT 136240 Mini V2 on suunniteltu ryömimään maastossa! Vaikka se on pieni, siinä on yksityiskohtainen runko, neliveto, tehokas moottori ja pehmeät renkaat, jotka tekevät siitä täydellisen haastavaan maastoon.

Alusta ja kori:

.

Runko on valmistettu alumiiniseoksesta ja muovista, mikä tekee siitä sekä kevyen että kestävän. Jousituksessa on neljä itsenäisesti asennettua iskunvaimenninta, jotka tarjoavat erinomaisen pidon ja vakauden kaikilla pinnoilla. Autossa on myös loistava painojakauma, sillä moottori ja servo on asennettu eteen ja hallintalaitteet ja akku taakse, mikä sopii täydellisesti haastavimpaankin ryömintätyömaastoon. Tämän lisäksi autossa on todella hieno ja yksityiskohtainen kori, jossa on valmiiksi asennetut (LED) ajovalot edessä ja valot takana, jos käännät, se vilkkuu siihen suuntaan, mihin suuntaan viet ohjauspyörää, uskomattoman röyhkeä kori yksinkertaisesti!

.

 

Renkaat:

Autossa on aggressiiviset renkaat, joissa on syvä kulutuspinta ja jotka tarjoavat erinomaisen pidon kivillä, hiekalla ja muilla haastavilla pinnoilla. Lisäpitoa varten renkaissa on pehmeämpi kumi, joka auttaa kiivetessä tukkien tai kivien yli.

.

Elektroniikka:

.

RGT Mini Crawler 1/28 voi olla pieni, mutta sen voimanlähteenä on harjattu, vääntömomentiltaan suuri moottori, joka tuottaa erinomaista tehoa ja nopeutta, yhdistettynä kosteussuojattuun ohjaimeen, joka takaa parhaan suorituskyvyn ja mahdollistaa ajamisen vaikeammissakin olosuhteissa. Autoa ohjataan 2,4 GHz:n radiojärjestelmällä, joka tarjoaa erinomaisen kantaman ja hallinnan. Radiossa on digitaalinen proportionaalinen kaasu- ja ohjausjärjestelmä, joka tarjoaa tarkan hallinnan, mikä todella auttaa, kun alat kiivetä auton kanssa.

Hauskaa ajaa useita samaan aikaan

RGT 136240 Mini on varustettu 2,4 GHz:n radio-ohjauksella, joka tarjoaa hyvän kantaman ja minimaaliset signaalihäiriöt. Tämä tarkoittaa, että voit helposti käyttää useita samanaikaisesti ilman häiriöitä. On todella mukavaa olla jengi ja ajaa ryömintää metsässä tai radalla. Radio-ohjauksen kautta voit myös vähentää nopeutta, säätää ohjausta ja trimmata sekä kaasua että ohjausta.

Toimitettu 99 % valmiiksi:

.

Auto toimitetaan RTR:nä (Ready-to-run). Mukana on akku ja laturi, auton virtalähteenä on 3,7V 1s 520mAh Li-Po akku, joka tarjoaa jopa 20 minuuttia ajoaikaa yhdellä latauksella! Ainoa asia, joka tarvitsee täydentää, on 4xAAA paristot radio-ohjausta varten.

.

Katsele videoita RGT 136240 V2:sta

.

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/24
Malli Crawler
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Ajoaika (min) 20
Sopiva Aloittelija, Kokenut
Mitat (PxLxK) (mm) 215x102x115
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjattu
Moottorin koko 050
ESC Vattenskyddad 2-in-1
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 3,7V 520mAh (medföljer)
Akun liittimen Molex 2-pin 2.0mm pitch
Akku ohjaukseen Medföljer ej (4xAAA)
Tavaramerkki RGT
Tavaramerkki nro 136240V2

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:RGT 136240 Mini V2
Arviosi