Wltoys 104016 brushless

Tuote nro
843175
Varastossa
Yleiskatsaus
  • RC monsteriauto Wltoysilta
  • Harjaton moottori ja 4-pyöräveto
  • Huippunopeus jopa 55km/h
Tarjoushinta €208,91 Normaalihinta €219,90

Kova harjaton RC Monster Truck - Wltoys 104016

Tutustu jännitykseen Wltoys 104016 - ultimaattinen RC-auto, joka tarjoaa sinulle tuntikausia uskomatonta viihdettä! Tässä hämmästyttävässä harjattomassa 4WD Monster Truckissa yhdistyvät vaikuttava 55 km/h nopeus, vankka rakenne ja joukko jännittäviä ominaisuuksia. Kova musta runko, jossa on ripaus oranssia ja LED-valot, näyttää myös uskomattoman siistiltä, kun se ajaa maastossa. Tutustutaanpa tarkemmin tähän hauskaan RC-autoon ja nähdään, miksi se on täydellinen valinta kenelle tahansa RC-auton harrastajalle.

Brushless-sähköauto takaa suuren nopeuden ja kiihtyvyyden

. Harjaton moottorinsa ansiosta Wltoys 104016 tarjoaa vaikuttavan huippunopeuden ja kiihtyvyyden, auto tekee noin 55km/h. Tulet hämmästymään siitä, kuinka nopeasti se saavuttaa huippunopeutensa ja kuinka helposti se selviytyy useista maastotyypeistä. Nelivetomalli ja öljytäytteiset iskunvaimentimet tarjoavat poikkeuksellista vakautta, joten voit ajaa kaikenlaisilla pinnoilla, kuten soralla, ruoholla ja hiekalla. Öljytäytteisten iskunvaimentimien ansiosta iskut ja tärinä vaimenevat tehokkaasti, mikä takaa tasaisen ja mukavan ajokokemuksen.

RC-auto, jonka kori erottuu edukseen

. Värikäs kori, jossa on kilpa-ajaja, kori on varustettu LED-valoilla sekä edessä että takana! Tällä monsteriautolla on ulkonäkö, joka kiinnittää huomion! Ja se sopii WLtoys 104016:een todella hyvin! Ja kirkkaat LED-valot valaisevat tien edessäsi, joten voit ajaa myös pimeässä. Ajoitpa sitten kilpaa kavereiden kanssa tai tutkit esteillä, tämä RC-auto saa sinut erottumaan ja tekemään vaikutuksen kaikkiin.

2.4GHz radio-ohjaus säädettävällä huippunopeudella

. Toinen Wltoys 104016:n suuri etu on sen helppokäyttöisyys ja hallinta. Mukana tuleva radio-ohjain on ergonomisesti suunniteltu ja tarjoaa tasaisen ja herkästi reagoivan ohjauksen ja kaasun. Voit helposti säätää nopeutta ja ohjata autoa juuri haluamallasi tavalla. Lisäksi siinä on vaikuttava kantama, joka antaa sinulle vapauden ajaa kaukaa menettämättä hallintaa. Radio-ohjaus käyttää myös 2,4 GHz:n taajuusaluetta, mikä tarkoittaa, että signaalihäiriöt ovat minimoitu ja voit ajaa useilla samaan aikaan ilman suurempia häiriöitä. Radiossa on myös kiinnitys esim. matkapuhelimelle, jotta voit kuvata ajoasi samanaikaisesti.

RC-auto kaikille

. Tämä RC-auto ei ole vain aikuisille vaan myös lapsille ja nuorille, jotka rakastavat jännittäviä seikkailuja. Se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja suunniteltu sitkeäksi ja kestäväksi. Olitpa sitten kokenut kuljettaja tai aloittelija, Wltoys 104016 antaa sinulle monta tuntia hauskaa ja jännittävää. Päästä sisäinen kilpa-ajovaistosi valloilleen ja tule radan nopeimmaksi kuljettajaksi Wltoys 104016:n avulla. Sen vaikuttava nopeus ja suorituskyky antavat sinulle todella adrenaliinipitoisen ajokokemuksen. Haasta ystäväsi jännittäviin kisoihin ja katso, kuka vie voiton kotiin. Jos siis etsit hauskaa RC-autoa, joka tarjoaa harjattoman tehon, todella kestävän monster truck -rungon LED-valoilla ja vaikuttavan huippunopeuden noin 55 km/h, älä etsi kauempaa. Wltoys 104016 on ehdoton valinta sinulle. Tutki maastoa, osallistu haastaville esteiden läpikäymiseen ja koe tämän hämmästyttävän RC-auton jännitys. Luo muistoja ja pidä hauskaa Wltoys 104016:n kanssa - paras kumppanisi seikkailuun!

Auto toimitetaan RTR, 99 % ajovalmiina

. RTR-auton (Ready-to-run) suuri etu on se, että ne tulevat valmiiksi rakennettuina, kaikki elektroniikka on valmiiksi asennettuna! Juuri niin kuin pitääkin olla, jotta pääset helposti alkuun! Wltoys 104016:n kohdalla tämä ei ole poikkeus, mukana on myös ladattava Li-Po akku 7.4V 2S ja USB tasapainolaturi akulle. Joten ainoa asia, jota sinun tarvitsee täydentää itse, on 4xAAA paristot radio-ohjausta varten!

Jos haluat enemmän ajoaikaa, suosittelemme ostamaan ylimääräisen akun, vaihda sitten vain täyteen ladattuun akkuun ja aja uudelleen! Jos et ole varma, mikä sopii tähän autoon, voit tarkistaa tämän tuotesivun kohdasta "Akut ja laturit" ja löydät, mikä sopii autoihin. Jos onnettomuus sattuu ja tarvitset varaosia, sopivia osia on kohdassa "Varaosat".

Katso videoita WLtoys 104016 tai vastaavista autoista

.

Jotka kokevat, että nopeampi RC-auto olisi hauskempi, tämä auto on saatavana myös harjattavalla moottorilla, joka tarjoaa suuremman huippunopeuden ja nopeamman kiihtyvyyden. Löydät auton täältä: WLtoys 104019 Speed Racing.

.

Katso videoita WLtoys 104009:stä

.

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/10
Malli Monster Truck
Huippunopeus (km/h) 55
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Ajoaika (min) 15
Sopiva Kokenut
Mitat (PxLxK) (mm) 397x276x165
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjaton
Moottorin koko 3660
ESC Borstlös 45A
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 7.4V 2200mAh (medföljer)
Akun liittimen T-liitin
Akku ohjaukseen Medföljer ej (4xAAA)
Tavaramerkki WLtoys
Tavaramerkki nro 104016

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Wltoys 104016 brushless
Arviosi