WLtoys 144001 Raccoon

Tuote nro
841165
Varastossa
Yleiskatsaus
  • RC-auto, jonka huippunopeus on jopa 60km/h
  • Öljytäytteiset iskunvaimentimet ja neliveto
  • Metalliosat, kuten alusta, vetoakselit jne
€99,90
Paket pris, AA-batterier, extra batteri & laddpåse

Sallikaa meidän esitellä yksi nopeimmista radio-ohjattavista autoista!

!

Wltoys 144001, jota olemme valinneet nimellä Raccoon! Wltoys 144001 kulkee hämmästyttävällä huippunopeudella, joka on jopa 60 km/h, ja todella nopeasti ottaen huomioon, että RC-auto on vain 31 cm pitkä. Tämä on todella nopea! Jos pidät suurista nopeuksista, nopeista mutkista ja ajamisesta sorakentillä, jossa sora roiskuu - no, silloin Wltoys 144001 on täydellinen valinta sinulle. Tämä radio-ohjattava auto on nyt saatavana myös harjattavalla moottorijärjestelmällä, jonka ansiosta auto saavuttaa vielä nopeamman kiihtyvyyden ja huippunopeuden: Wltoys 144010 Raccoon .

Mestarillinen käsiteltävyys nelivedolla

.

RC-autossa on neliveto ja aidot öljytäytteiset iskunvaimentimet. Tämä luo lyömättömän tienpitävyyden, jopa suurimmalla nopeudella ajettaessa. Autoon on asennettu harjattu 550-moottori, ja tulet hämmästymään, miten paljon voimaa tässä moottorissa on. Se on yhtä nopea kuin ennenkin!

.

Radio-ohjattava buggy huippuluokkaa

.

Wltoys 144001 Raccoon on buggy, mikä tarkoittaa, että se soveltuu erityisen hyvin liukastelemaan hieman mäkisessä maastossa. Vie se ulos sorakentälle ja saat varmasti hauskan kokemuksen. WLtoys 144001 jättää röyhkeät luistojäljet soraan. Luo rata, jossa on tiukkoja ja mitoitettuja mutkia, strategisesti sijoitettuja hyppyreitä ja nopeita suoria. Silloin Raccoonin kaltainen radio-ohjattava auto pääsee oikeuksiinsa, sillä se antaa sinulle haasteen ja kokemuksen, jota et pian unohda.

.

Kestävä alumiininen alusta

.

Korin alla on vankka ja kestävä alumiinirunko, jossa on monia metalliosia. Auto kestää kovaa ajoa monine hyppyineen, joissa on vähemmän täydellisiä laskeutumisia. WLtoys 144001 on 1,8 kg:n painollaan ja 31 cm:n pituudellaan keskikokoinen, mutta kohtuullisen painava auto mittakaavassa 1/14. Harjatun 550-moottorin ansiosta nopeus nousee huomattavan suureksi, auto saavuttaa nopeasti +50km/h ja voi saavuttaa jopa 60km/h nopeuden. Enemmän vauhtia rahalla on vaikea löytää!

!

RC-auto 2.4GHz radiojärjestelmällä

. Wltoys 144001 on varustettu 2.4GHz radiojärjestelmällä, joka tarkoittaa, että RC-auton ja radio-ohjaimen välinen kantama on pitkä ja signaali vahva. 2.4GHz:n etuna on se, että voit ajaa useita samaan aikaan ilman signaalin häiriöitä, mikä on täydellistä, jos olet ryhmä ihmisiä, jotka ajavat radio-ohjattavia autoja ja haluat ajaa yhdessä ja ajaa. Muista, että jos useilla henkilöillä on samanlaisia autoja, varmista, että käynnistät radio-ohjaimet ja RC-autot yksi kerrallaan, minkä jälkeen RC-auton tulee olla yhdistettynä radio-ohjaimeen ja valmiina toimintaan.

Kokoonpantu ja valmis radio-ohjattava auto mukana tulevalla akulla

.

Kun ostat Raccoonin, toimitamme sen täysin koottuna. Sinun tarvitsee vain ladata akku ja lähteä ajamaan. RC-auto sisältää 1500mAh Li-Po ladattavan akun. Huomaa, että sinun on ostettava 4 AA-paristoa ohjausta varten, suosittelemme ostamaan tehokkaat ladattavat AA-paristot Modr:lta. Kun radio-ohjattavan auton paristo on loppunut, voit helposti ladata sen uudelleen mukana toimitetulla USB-kaapelilla. Yksi lataus riittää noin 10 minuutin ajoon.

.

Katso kaikki videot, joissa on Wltoys 144001

.

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/14
Malli Buggy
Huippunopeus (km/h) 60
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Ajoaika (min) 10
Sopiva Kokenut
Mitat (PxLxK) (mm) 310x205x150
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjattu
Moottorin koko 550
ESC Borstat 3-in-1
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 7,4V 1500mAh (medföljer)
Akun mitat (PxLxK) (mm) 55x20x33
Akun liittimen T-liitin
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki WLtoys
Tavaramerkki nro 144001

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:WLtoys 144001 Raccoon
Arviosi

Relaterade Produkter